Отговори
# 330
Привет, момичета Hug

Аз нямам намерение да гледам този сезон на Аби Grinning

Heart

# 331
Аз го пуснах за малко Аби, без да разбирам и думичка, но като видях как на музиката с която бяха сцените с Чагла вече има друга главна ме отказаха. То бива бива нов сезон и нова концепция, ама след 8 м. пауза по сценарий и всичко изтрито с гума - малко в повече. Няма я Махи, няма я тази сюжетна линия, Гюлчето с бебе и Бехрам им носи пари. Това видях като го загледах за кратко.

# 332
# 333
Рейтингът на последния епизод на първи сезон на АБИ:

И снощният рейтинг - начало на втори сезон.

Не знам дали ще се окажа достоверна в мислите си, ама натам вървят нещата май. Имам предвид, че героят е един и същи, финалът на първи сезон беше драматичен и остави много въпроси, което логично означава, че интересът трябва да е на нивото поне на края на първи сезон. Имам предвид и видяното вече начало на втори сезон на други сериали, например - "Далечен град", който колкото и да е "боза" според експертите по турска публика (в едни случаи намиращи я за адекватна, в други - точно обратното Wink), държи висок рейтинг два сезона.
Еве, това не е рецензия. Като изгледам все пак серията, тогава. Blush

# 334
Да разбирам, че Онур този път не е платил за висок рейтинг, както беше с пилотния епизод на първи сезон. Grinning
Защо химията между настоящите главни, която беше забелязана от хора, които не са изгледали един епизод на "A.B.I.", не е оценена, се питам аз.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2026, 12:29 от Fi79

# 335
Кате, чакам Heart Eyes

Фи, анджак Grinning Сега лайтмотива е, че рейтинга в първи сезон бил заради копнежа на зрителите по Кенан, обаче как тъй пък не са копнели 11 години и по легендарната двойка, както се видя, това е друг въпрос, разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye
Нейсе Sunglasses Само напомням коя наричат "reyting kraliçesi".

Шефката Афра – стратегически ум | Прозорливост със зелена светлина 🍀

Успехът не се състои в това да се захващаш с всеки проект, който се появи пред теб, а да знаеш кой проект ще те изведе на следващото ниво. Именно тук се крие разликата при Афра Сарачоолу.

Въпросът не е колко проекта поема, а кой проект избира, защо го избира, кога сяда на масата за преговори и кога знае да се отдръпне. Да можеш да прецениш как всеки проект ще допринесе за портфолиото ти, кариерата ти и стойността на личния ти бранд.

В крайна сметка всички в този сектор са тук заради работата. Но способността да разпознаеш правилния проект в правилния момент изисква съвсем различно стратегическо мислене. Прозорливост, от която дори мениджърите могат да се вдъхновят. Прозорливост със зелена светлина. 🍀

И нещо още по-важно — тя е достатъчно смела, за да застане зад решенията си. Не се страхува от критиките и продължава да следва своята посока. Защото изгражда кариерата си не според чужд план, а според собствената си визия.

Истинският професионализъм не е да приемеш всяка възможност, а да разбереш коя възможност действително има стойност.

CEO #AfraSaraçoğlu 🍀

Нашите хора - Пера и Адам Heart Eyes

# 336
Рейтингът на първи сезон беше заради двойката Кенан - Афра. Получаваше им се, независимо от възрастовата разлика или пък благодарение на нея. Онази целувка по сърцето на Доан от едно толкова чисто същество като Чаала на мен още ми е на челна позиция в класацията ми за романтични моменти. Всяка по- обиграна жена до Доан вече не е ок, когато веднъж си гледал себеотрицателната любов на Чаала. Когато си гледал и Доан, защитаващ с цената на всичко, дори и на семейството си, една млада жена, в която се губеше, сега да го гледаш с по- възрастна... трудничко е.
Новата двойка няма да я бъде независимо от сантимента към нея. На Афра й отиваше да бъде инфантилна, но на Бергюзар... тц! Младостта е предимство, кой каквото и да говори.

# 337
Я си пожелайте нещо на духа от лампата Grinning

"Фенките" така и не разбраха: Който е с Афра, ние сме с него. Какво неясно има тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart

Или се правят, че не разбират Joy

# 338
Точно така, Ире Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано няма следващ, но ако има, пак ще е най-прекрасен на света Grinning

# 339
Епизод 19 с бг превод за който ще го гледа.

https://playtube.tv/watch/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D … xLZsnp5iEPFX.html

# 340
На Едже и Бурак Челик се е родила дъщеричка, Афито ги е лайкнала Heart Eyes
Да са живи и здрави, много сладко семейство Heart

# 341
Сабина преводачката е написала, че Иви не са купили втори сезон на Аби, няма да има онлайн превод при тях.

# 342
Интересно защо ли,Иви не са закупили втори сезон на Аби ...изводите си ги прави всеки Grinning

За мен истината е,че претоплените манджи,не всеки ги яде.

# 343
Добра вечер, момичета!
Изгледах серията на А.Б.И., благодаря на Милена за линка.
По въпросите, които ме интересуваха.
Майката и лелята на Доган си заминали в родния край, защо... сигурно от мъка по Доган и да не пречат на младите, които почти са разорени и са се преместили в някаква малка къща. Въобще кретат някак в безпаричие. Мелек е напуснала семейството си, бунтарка го раздава, появи се в някакъв ... много неочакван за мен, шарен вид. Не е същата - това повтарят всички. Не се знае с какво се занимава, но ... сякаш не е нещо почтено. До тук някак си  мога да кажа, че има някакъв логичен преход. Обаче... "Махинур е заминала някъде след всичко случило се". Е, това за мен не е никакво обяснение. Махинур, която получаваше епилептични припадъци, не можеше въобще да живее сама, почти не говореше, търсеше детето си ... изведнъж заминала някъде. Angry
А Бехрам за 8 месеца е станал почтен гражданин, готов да помага на Доган. Пълна трансформация. Толкова по прехода - неубедително.
Що се отнася до сюжета в началото на този сезон - в сравнение с началото на първи сезон е слабичък. В първи сезон имаше загадки, неочаквани обрати, почти всички герои си имаха своите тежки драми, абе имаше провокации и съспенс. Сега има яснота - ще се наказва виновника за "смъртта" на Доган и разоряването на семейството му. И ... невъзможна любов, щото Лейля работи под прикритие за разузнаването. Аз не намирам проблем в това, че тази любов не беше загатната в първи сезон, защото тя е много кратко представена в ретроспекциите, не се е развила в някакво по-дълбоко чувство. Въобще тази линия напомня много сериала "Подземие", който ще има втори сезон сега. И не само него...
Ами това е в общи линии, което за мен обяснява и рейтинга от снощи.

# 344
Кате, благодаря за резюмето Kissing Heart
Понеже няма да гледам, разкажи, моля те за Синан и Алтън. Любовта им възродена ли е, след "заминаването" на Махи?

Афито от стори на леля си Дениз Heart

Общи условия

Активация на акаунт