Отговори
# 345
Добро утро Coffee

Четвъртък е...и се надявам да започнат вече с представянето на ПЕРА.Какво се мотаят още.

И като няма за какво да се пише тези дни,остава да нищим Абито.
И аз ти благодаря за анализа на серията,Кате Heart Eyes
Аз мислех да я гледам,но нещо желанието ми се губи.Имам въпроси обаче.
За Чаала сети ли се някой изобщо да я почете,поне на гроба и?
Генджо и анцузите и те ли са изтрити с гумичката?
От сезон 1,да разбирам ли,че са останали само Синан,Сефа,Мелек,Алтън,Бехрам и Гюлюшан? Много бе,можело е още да изтрият..

Иначе фенките на Бергюзар са във възторг от серията,което е нормално де.

# 346
Добро утро, девойки Kissing Heart

Афито ми се стори отслабнала пак, дали се готви за Баленсиага Thinking

Дано ги е снимал някой папарак снощи, да попиарим малко, кучетата да полаят... Grinning

# 347
Привет, момичета Hug

Аз забелязах и новия маникюр Heart Eyes Знаете, нов маникюр за всяка почивка това лято Sunglasses

И малко символика за колието Heart Eyes

# 348
Добро утро, момичета! Simple Smile
Снощи писах веднага след като изгледах епизода и е излязло малко разпиляно...
Цитат
... за Синан и Алтън. Любовта им възродена ли е, след "заминаването" на Махи?
Еве, то любов нямаше и в първи сезон, сега Синан е разбит от смъртта на брат си, от главния враг (Сарухан се казва), който ги е разорил, завзел е имението им и пристанището (то е главната цел заради трафик на наркотици) и заради Мелек, която не иска да го вижда... Алтън виси над него да го успокоява, ама пак като види пари и ... забравя за него. Малко се представени в началото. За тези, които сега започват да гледат, Синан е неясен и стои нелепо в сравнение с брат си.
Цитат
Имам въпроси обаче.
За Чаала сети ли се някой изобщо да я почете,поне на гроба и?
Генджо и анцузите и те ли са изтрити с гумичката?
От сезон 1,да разбирам ли,че са останали само Синан,Сефа,Мелек,Алтън,Бехрам и Гюлюшан? Много бе,можело е още да изтрият..
Милена, Чаала е забравено минало, никой с нищо не я споменава. На Махи само беше отделено едно изречение, цитирах го. Генджо и анцузите не се появиха, Бехрам има работилница за ремонт на автомобили в нов краен квартал и ново обкръжение. Спомена само, че са някъде другаде, ама как преживяват не е ясно.
И на третия въпрос - да, това са останалите от семейството. Гюлюшан ражда син като начало на новия сезон, което  наричат Доган. Това ги събира засега. Тъжна картинка са общо взето без Доган. Представени от Бехрам, Сефа бил готов на всеки да се кланя, а Синан нямал сили да се бори с мафията. На фона на безпомощното семейство Доган проучва и планира отмъщението си - ще разбие семейството на врага както е разбито неговото. Стои в тъмното, не показва лицето си като един Фантомас, но следи стъпките на всички и ги тормози психически и ... разбира се с кютек, когато е необходимо. Smile
Има си и пречка в плана - Лейля, която в края на епизода получава предложение за брак от врага. Това е.

# 349
  • София
Добро утро, дами,

За мен А.Б.И. приключи, но с интерес те чета и ще те чета, Кате, ако продължиш да го следиш.

Относно нашата кралица:

Честно казано, малко ми е странно това притеснение за Афра. 😊 Тя е на върха, има име, популярност и достатъчно предложения — няма никакъв повод да се тревожим, че „я няма“.  А и точно тук е разликата между това да работиш на всяка цена и да избираш внимателно следващата си работа. Има добър мениджър и аз лично предпочитам той да не подписва първото попаднало предложение само за да не стои името ѝ извън някой списък. Няма нужда да се снима каквото и да е, само защото сезонът е започнал. По-важно е следващият проект да бъде правилният за нея.

Афра не е в позиция да се чуди „дали някой ще я вземе“. По-скоро може да си позволи да избира. И това е доста приятен проблем за една актриса. 😉
Така че аз бих оставила тревогите за кариерата на Афра на самата Афра и на мениджъра ѝ. Засега те май се справят доста добре и без фенски кризисен щаб. 😉

И още нещо, което според мен е важно като разлика между този наш малък форум и други подобни места. Ние не сме слепи последователи нито на Афра, нито на Мерт. Имаме собствено мнение и го изразяваме — когато има какво да се критикува, критикуваме, а когато има повод за възхищение, го правим съвсем искрено. Достатъчно е човек да погледне разменените мнения между мен и Фи например по повод на ББ.. — невинаги сме на едно мнение, но именно това е смисълът на подобен разговор.

Разбира се, Афра е важната за нас и ние ѝ се възхищаваме, подкрепяме я и следим с интерес пътя ѝ. А както вече беше казано — с когото е Афра, с него сме и ние. 😊 Това обаче не означава, че трябва да изключим критичното си мислене или да приемаме всяко нейно решение безусловно. И точно тази свобода да харесваме, да се възхищаваме, но и да не сме съгласни понякога, според мен прави нашата компания по-различна.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 08:16 от jvarbanova

# 350
Цитат
Честно казано, малко ми е странно това притеснение за Афра. 😊
Хахахаха, притеснение?!! Тръпнат в очакване на сеир - Афра да се раздели с Пойраз и да страда, никой да не й дава работа. Що? Ами щото е изоставила Мерт Рамазан Демир. А можеше, можеше да го  приласкае, омае, да му прости ... квото има да му прощава и щеше да бъде неин. Smile
Върбанова, когато се разделяш с илюзиите си, съществува огромна опасност на тяхно място да се настани омраза, горчивина или цинизъм. Илюзиите рядко са просто „грешни мисли“ – те често са нашата емоционална инвестиция в това как искаме да изглежда светът, партньорът ни, приятелите ни или дори самите ние. Когато тази защитна обвивка се разруши, процесът боли, а човешката психика често превръща болката в гняв, за да се защити. И това е експериментално доказан факт, който и наблюдаваме... вече бая време. Все някога обаче ще се пренасочи към други обекти. Търпение му е майката... Wink

# 351
Върбанова, то голям праз като са постоянно на екран и ги опаковат на 7-ма серия примерно Grinning

Кате, надеждата умирала последна, но не знам вече колко пъти трябва да умира Grinning Има да чакат Афра да се раздели скоро със зетя Пойраз, защото и аз усещам един такъв вайб, който и ти прихвана Stuck Out Tongue Winking Eye

Момичета, снощи гледах първа серия на Sevdan bir ateş,  много съм впечатлена, препоръчвам Heart Eyes Точно по мой вкус, обичам такива хем драматични, хем с привкус на приказка сериали. По сценарий на Еда Тезджан и режисура на Мурат Сарачоглу Heart Eyes

https://youtu.be/JvV1ZOqQr7I?is=DqYzrA6Ee7WNFYoY

# 352
  • София
Цитат
Честно казано, малко ми е странно това притеснение за Афра. 😊
Хахахаха, притеснение?!! Тръпнат в очакване на сеир - Афра да се раздели с Пойраз и да страда, никой да не й дава работа. Що? Ами щото е изоставила Мерт Рамазан Демир. А можеше, можеше да го  приласкае, омае, да му прости ... квото има да му прощава и щеше да бъде неин. Smile
Върбанова, когато се разделяш с илюзиите си, съществува огромна опасност на тяхно място да се настани омраза, горчивина или цинизъм. Илюзиите рядко са просто „грешни мисли“ – те често са нашата емоционална инвестиция в това как искаме да изглежда светът, партньорът ни, приятелите ни или дори самите ние. Когато тази защитна обвивка се разруши, процесът боли, а човешката психика често превръща болката в гняв, за да се защити. И това е експериментално доказан факт, който и наблюдаваме... вече бая време. Все някога обаче ще се пренасочи към други обекти. Търпение му е майката... Wink

Кате, аз също в един момент се разделих с „илюзиите си“. И аз съм се възхищавала на двойката СейФер и АфРам, но след финала на АфРам не съм се озлобила, нито съм започнала да бълвам негативизъм по адрес на патрона. Просто отразявам определени факти — такива, каквито са. Но явно всичко е въпрос на манталитет. 🙂

И понеже толкова се тревожим за последствията от нечии „илюзии“, започвам да се чудя защо никой не проявява същата загриженост към образованието на патрона ни. 🤔 Да не би тайно да е записал някой от университетите от Бръшляновата лига? Или пък миналото лято, бидейки в Лондон, да е решил между другото да кандидатства в Кеймбридж или Оксфорд? А информацията за това да е строго секретна и известна само на тесен кръг посветени, които добросъвестно пазят тайната? 😏

Човек никога не знае — при толкова мистерия около образованието му явно трябва да проявим малко търпение. 😉

# 353
Е, логично е разбира се - разделяме се с  илюзиите и стъпваме на земята, рано или късно под натиска на фактите. Това обаче е въпрос на много фактори в индивидуалното развитие. Аз фиксирах наблюдаваното явление. Blush
Скрит текст:
Тия дни прочетох за философите от т. нар. Франкфуртска школа - след края на Втората световна война се завръщат в Германия и изследват причините за масовата психоза през 30-те и 40-те години в Германия. Основната причина, която са извели, е масовата неспособност да се разграничи истината от лъжата - явление, засилено от появата на анонимния глас на радиото, налагащ истината. Като се има предвид, че и сега гласът в дигиталното пространство е анонимен и крещи своето мнение като истинно, че търси и количествено противоборство, аналогията ми се струва уместна.

# 354
Върбанова, патрона езиковия курс не завърши, ти за университет мечтаеш Grinning

Ето,специално за теб Grinning

Общи условия

Активация на акаунт