Отговори
# 405
  • София
Дами, трябва да ви споделя нещо:

Както си се разхождах една неделя през август съвсем случайно из Саръйер на 39 градуса жега — да отбележа само, че след Джихангир това е другият ми любим квартал в Истанбул — изведнъж, о, чудо! 😄 Попаднах на ENKA Club, където съвсем случайно се оказа, че Мерт има шоу: тенис мач с професионалисти. 🎾

И аз, ща не ща, посветих половин ден на това непредвидено културно мероприятие и изгледах мача. А след това дори имах честта да си поговоря с пашата… макар че той не изглеждаше особено настроен за светски разговор. Предполагам, че езиковата бариера ни лиши от възможността да проведем онзи дълъг, задълбочен и съдържателен разговор, за който, разбира се, и двамата мечтаехме. 😂🎾

След тази знаменита среща започнах да сънувам Мерт бей… Какво да кажа — явно преживяването ми е оставило дълбока следа. 😂🙈

# 406
# 407
Върбанова, представих си картината и ме напуши смях Grinning

Анимационни продукции в Disney+

В  Disney+ ще има оригинални продукции, анимации и проекти, които ще преминат от киното към платформата. Сред очакваните заглавия са Vision Quest и вторият сезон на Your Friendly Neighborhood Spider-Man. Avengers: Doomsday е едно от водещите заглавия в списъка. Документалният филм на Oasis Don’t Look Back in Anger също ще бъде достъпен за зрителите в Disney+ на по-късен етап през годината, след кино прожекциите.

На платформата ще се появят и анимацията Hexed, както и продукции като Whalefall и Hidden Heroes: A Descendants Story. Наред с тях ще има продължения на популярни сериали като Percy Jackson and the Olympians.

Сред турските продукции се открояват Pera: Gör Beni, с участието на Afra Saraçoğlu и Furkan Andıç, Birce Akalay, Alperen Duymaz, Derya Pınar Ak и Mehmet Aslantuğ, както и Ansızın.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 17:03 от Еванджелин

# 408
Абе то било голяма веселба, с глас се смях. Жалко, че няма кой да разбере какво му се казва Heart Eyes Все едно в петък на пазара Grinning

Афра е прелест, дори след козметик и нула грим Heart Eyes

Едно коментарче от х Grinning

Феновете на Мерт Рамазан Демир са най-забавната сбирщина от странници, която някога съм виждала. Една група „дебне“ под всеки акаунт, свързан с Афра и нейните почитатели, и коментира всяка нейна публикация. Други шпионират дома ѝ, подробностите около полетите ѝ, приятелите и семейството ѝ, като същевременно пишат на списания и медии, за да говорят лошо за нея. Има и самопровъзгласили се психолози и анализатори, както и още една група – хора, които се хвалят с неща, които дори не съществуват 😂🤣
Да не забравяме и онези, които се подмазват на всяка актриса, само за да си намерят съюзник, а накрая биват напълно игнорирани от всички 😂
Пълен цирк 🎪🤡🤡
Ако на някого му се иска да се посмее, препоръчвам да прочете за това. Жал ми е за Рамазан. И аз бих пила при всяка възможност 🤦‍♀️😂 И изобщо не се учудвам, че се е покрил от срам.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 19:41 от Irina Kiryakova

# 409
Добър вечер, 🥂, някои хора не виждат по-далеч от носа си. Тъкмо до телефона, не повече. Жалко, че за да се почувстват значими, избират да дъвчат таланти, в случая като Афра. Едно и също по сто пъти, еле някой не прочел. Няма какво да се направи, освен да се игнорират подобни постове и теми...
Афра е много лежерна на интервюто. Чакам Пера.
А Мерт къде остана?

# 410
Да не е уроки 🧿Heart Eyes

# 411
Абе то било голяма веселба, с глас се смях. Жалко, че няма кой да разбере какво му се казва Heart Eyes Все едно в петък на пазара
Ире, положението е "Чукча не читател, Чукча - писател".
Най- смешното е, че жената пише поне за трети път в темата им, включително писа за "A.B.I.", но там мнението й се припокриваше с тяхното, т.е. тя също не харесваше Афра до Кенан. Ето, сега я забелязаха, но пък вече са убедени, че пишем там под прикритие! Grinning Няма такъв виц, честно!
P.S. Само да се допълня, че Мария е добре дошла при нас. Лично аз обожавам да чета чаршафи, а понякога и да ги пиша. Wink

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 22:02 от Fi79

# 412
Привет Sunglasses

Имам една мечта......,да започна с една прословутата фраза.Дано по-скоро дойде моментът ,в който Афра и Мерт се обсъждат като отделни личности,отделни професионалисти.Без да им се забъркват имената,без да им се мерят професионалните ангажименти.Има реалност и тя е очевадна.Бивши партньори,бивши приятели,бивши.Няма да повтарям кой прояви уважение към тези бивши отношения и кой не. Тази обсесия да се смята,че Афра може да е щастлива само до Мерт вече придобива комичен нюанс.И да питам, ако е така,защо не е до Мерт. По тази логика излиза,че той е този, който не е избрал Афра да е жената до него.И в такъв случай какво се очаква от нея.
Ако се обръщаше повече внимание на нещата,които тя харесва,споделя,казва или не пипа,вместо да се обсъжда маникюрът,дрехите,или договорите/!!!!!/,щяха да разберат някои неща. Момиче, което е развило емоционална интелигентност/въпреки всички събития тя не пипна нищо по профила си/,усет за избор на проекти,които добавят различен аспект от талантът и,влечение към кулинарството/от дебнене се пропускат постове,които харесва на тази тематика/,виждането и за" какво е любовта и каква трябва да е връзката"."Лоялност и партньорство.Пойраз може да им се вижда грозен,беден,женкар.......,но си го обяснявам, че особеният вид фенове са развили парасоциална връзка и са в як когнитивен дисонанс.Афра се превърна в жена,чиято кариера се развива успешно.Научи се да е по -обрана с жълтурите. Има до себе.мъж ,който и е посветил цялото си внимание.Тя излъчва спокойствие и щастие в нейният си свят.Със сигурност е човек,който си има и недостатъци, но е достатъчно умна да знаят за тях единствено близките хора в живота и.Особените фенове нека се напъват още.Да положат и същите усилия ,да използват и същият изказ по отношение и на Мерт когато има повече информация какво се случва и в личният му живот.Нали по равно ,щото. Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакам си "Пера",Афра си даде почивката ,която беше планувала за миналата година.Нека се наслаждава.Отразява и се повече от добре.

# 413
  • София
Абе то било голяма веселба, с глас се смях. Жалко, че няма кой да разбере какво му се казва Heart Eyes Все едно в петък на пазара
Ире, положението е "Чукча не читател, Чукча - писател".
Най- смешното е, че жената пише поне за трети път в темата им, включително писа за "A.B.I.", но там мнението й се припокриваше с тяхното, т.е. тя също не харесваше Афра до Кенан. Ето, сега я забелязаха, но пък вече са убедени, че пишем там под прикритие! Grinning Няма такъв виц, честно!
P.S. Само да се допълня, че Мария е добре дошла при нас. Лично аз обожавам да чета чаршафи, а понякога и да ги пиша. Wink

Хахахаха, милата Мария! 😂 Чак сега разбраха, че тя всъщност не харесва особено стила им на писане… Явно човек трябва да повтори мнението си поне три пъти, за да бъде официално забелязан. 😏

А за Мертиньо и неговата мениджърка Мирай Кая — нищо не чета. Очевидно там всичко е прекрасно, професионално и безупречно… Особено щом Мирай е толкова на почит и си върши работата „супер професионално“ с онзи единствен талант, който, ако правилно си спомням, тя самата с гордост си е приписала. 😂

Явно някои таланти просто не подлежат на обсъждане. 😉

Чакам ПЕРА.

Общи условия

Активация на акаунт