Отговори
# 465
Сико, даже един сезон стига, втория почват локумите вече Grinning Разбира се, ако е започнал сериала в началото на сезона.

# 466
Зад кадър началото на втори сезон Чапкъна Heart Eyes

И прекрасната Чаала Heart Eyes

# 467
# 468
Направили са финал в Испания

# 469
  • София
Цитат
Да ви питам, има ли сериал от сега излъчваните, в който бихте искали да видите Афра, в коя роля?
Аз например бих искала във филмчето на Дисни да я видя - Öngörü, май бях го споделила някъде Heart Eyes

Изгледах го - да, моето мнение е същото, хареса ми филма, а и не са сто безсмислени серии...

# 470
Добро утро, момичета Hug

# 471
Хелоу, мацки Kissing Heart

#AfraSaraçoğlu x #DeFacto буквално чертаят бъдещето на модата. MetasoftCo стартира функция за виртуално изпробване на облекла чрез генеративен изкуствен интелект за нейната колекция – вдъхновена директно от личния ѝ гардероб – която позволява на гостите дигитално да изпробват визии за броени секунди, използвайки персонализирани LoRA модели

И сладката ни двойка Heart Eyes

https://x.com/arslnzer/status/2099964041930383846

# 472
Добро утро, дами!
Кате, гледа ли "A.B.I." снощи? Чакам рейтинг и отзиви. На теб възлагам задачата да ни държиш в течение. За Гюлчето можеш да пишеш повече. Blush А какво стана с Йълмаз? И той ли е заминал нанякъде? Да не излезе, че тези, които са заминали, са се оказали по- далновидни от останалите. Grinning

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 11:10 от Fi79

# 473
За тези, които се интересуват от  АБИ  , без коментар !

Някой гледа ли  Кафето , как е ,  рейтинга се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт