Отговори
# 480
Сладурана Heart Eyes

https://x.com/pptynss/status/2100153602962518422

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 15:23 от Модератор Никол

# 481
Кооо Grinning Не съм изненадана, след като прочетох мненията относно гаджето/тата на Мерт Smirk

Все тая Sunglasses

# 482
Еве, анджак Grinning

Фандомът на Афра е супер весел и комичен Grinning

А Афито е готова за довечера Heart Eyes Дано да е със зетя, ще има байълдисали Grinning

# 483
Принцеса от приказките Heart

# 484
Нашата бяла Афра! Прекрасна!🤍🤍🤍
Много й прилича да е булка! Горчиво! 🥂

# 485
Айде дано, Нинка Grinning

Много е сладка Heart Eyes

Фазилет започва повторения по стар тв

# 486
Наистина бялото и отива много.Ще си имаме някой ден ослепителна булка,няма как да е иначе.
Радвам се на феновете,не е лесно да линчуваш дори и като няма за какво.А за гаджетата/гаджето на Мерт е ясно,най достойните и красиви.И там няма как да е иначе,да започнем от Селин ,примерно.Нищо ,че се води ПР,с или без абонаметно обслужване.
Чакаме да видим Афи довечера,в друг цвят. Heart Eyes
Stuck Out Tongue Winking Eye
Пойраз изкара късмет.

# 487
Нали, Еве, 😍
Чудна! Излъчва такова щастие и увереност!
Иска ми се да видим и Рамо скоро,  ама не, срамежлив е....

# 488
  • София
Афра е ослепителна и статична, и в движение...Според мен някои нейни "фенки" се чудят какъв кусур да й намерят.

Очаквам да видя Мерт като рекламно лице на бранд висок клас или той сега се е съсредоточил в предстоящата си роля?

# 489
Върбанова, чакаме да видим Grinning

Не е лошо да се прави разлика между приятелска компания и лайкове на жени за други цели Stuck Out Tongue Winking Eye
Минава ли корабче?

Нашето лебедче Heart Eyes

# 490
Много и ходи бялото на Афра , но не я давам за булка . Не че някой ме пита , но ѝ е рано. Сега е на гребена на вълната и трябва да се възползва максимално .  Който я иска - ще чака.
Не вярвам на партито да е с Пойраз . Това си е чисто професионален ангажимент.
Това дебнене кой ,кого и кога в  СМ  ми е като воайорство Joy Кога намират време някои хора да висят дононощно в СМ ,не ми е ясно. Че и следят безброй профили...

# 491
  • София
Хахахах чета доста нелепи коментари относно тоалета на Афра включително и факта, че роклята не е нейна:smiles:

О, разбира се. Следващия път вероятно трябва да поискаме фактурата, за да проверим дали рекламното лице лично е закупило тоалета, с който представлява бранда.

Само да уточним нещо елементарно: рекламните лица не отиват на събитията на марките със собствените си покупки от мола. Дрехите се предоставят, подбират и стилизират именно за конкретното събитие и за конкретната визия.

По тази логика манекените сигурно си купуват и дрехите от рекламните кампании, които снимат. А след фотосесията — прибират всичко в гардероба. 😄

Да се обсъжда дали роклята „е нейна“, когато говорим за рекламно лице на бранда, е толкова нелепо, че човек направо не знае откъде да започне. Важното е явно да има нещо за критикуване — дори когато няма какво.

# 492
Ех, че хубаво Афито, нямам търпение да я видим довечера, отново като булка, надявам се Simple Smile поне аз. Роклята е много хубава!
Не сме като тези хора, како Сийке! 😄😄😄😄😄

# 493
Нинка, аз се надявам да е с нещо смело и секси, заради слюноотделянето Grinning

Принцеса Heart Eyes

И какво стана сега? Боран Кузум открадна договора от Мерт, заради който уж бяха с буля Мирош в Позитано миналото лято, хем разчисти инстаграма си за бъдещите реклами. Тц тц тц Thinking

Общи условия

Активация на акаунт