Отговори
# 690
Привет
Олеле,майко Grinning
Тази сватба,ако е такава (творят хората Joy),трябва да се гледа..
Повтарям я,топ е Joy

Heart

# 691
Добро утро, момичета Kissing Heart

Няма новини, ще караме на старо Grinning

Едже Чамкъран Heart

# 692
Ами, Еве, като няма информация за патронката, ще насочим вниманието си към сериала на патрона, който разбирам, че скоро започва снимане. Проблемът за сушата (във всякакъв смисъл) си заслужава внимание. Сушата не е само екологичен проблем, има и емоционална суша...  Blush

Последна редакция: нд, 27 сеп 2026, 20:11 от Katya_I

# 693
  • София
Добро утро, дами,

Интервю с Афра Сарачоглу през 2020 г. за списание Re Touch

Има ли качество у теб, което не харесваш?

„Моят перфекционизъм. Наистина много обичам тази своя черта, но понякога тя ме изморява. Понякога се уморявам да си мисля: „Защо не се получи по-добре?“ Но когато се замислиш, винаги има възможност да станеш още по-добър. Няма правило, което да казва, че всичко трябва да бъде перфектно. Трябва малко да се отпусна и да се успокоя.“

# 694
Привет Hug

Ще караме с това, което подадат патроните Grinning

# 695
Шнура ще снима ново дизи в Антеп Grinning

Нов сериал – „Deli Divane“ – от OGM Pictures

♦️ Има нови развития в OGM Pictures – продуцентската компания, стояща зад сериала „A.B.İ.“ (който предстои да приключи). Под ръководството на Онур Гювенатам компанията подготвя пореден нов проект след „Kara Kuyu“ – сериал, чийто сценарий в момента се преработва за канала Kanal D. Вече са започнали обсъжданията за актьорския състав на новата продукция, чийто сюжет – подобно на този в „Yalı Çapkını“ – се развива отчасти в Антеп.

ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ПО SHOW TV
♦️ Сериалът носи заглавието „Deli Divane“. Според първоначалната информация от снимачния екип, в центъра на историята ще бъде любовта между млади представители на две враждуващи семейства. Сценарият се пише от екипа, създал сериала „Sahipsizler“, а продукцията ще се излъчва по канала Show TV.

# 696
Казах ви, че ми се гледа още едно момиче от Антеп и нямам нищо против да видя една нова Сейран, изиграна пак от Афра. Blush
Онур Г си има готова антепска девойка и хич да не търси друга. Да се напъне само за момък и готово.

# 697
Интересно какво са замислили Heart Eyes Афра едва ли ще участва, но може да си помечтаем Heart Eyes

Хората още продават тениски Антепски фъстък Grinning

Между другото, новия сериал на Ай Япъм стартира отчайващо зле Grinning

Фуркан за ролята си в „Пера“:

Селин Шекерджи: Добре, сега започва нов сериал за теб с име Пера. Според това, което знам, играеш ролята на готвач там? Ресторант ли имаш? Получи ли обучение?

Фуркан: Обучението всъщност беше такова... Не взех специално обучение заради този сериал, защото темата за готвенето/готвача в сериала не е основната ос на сюжета. Но преди това заснемахме сериал на име „Сладко отмъщение“ и тогава бях взел обучение за него. Така че мога да кажа, че използвах обучението, което взех там, и в този сериал също.

#AfraSaraçoğlu | #FurkanAndıç

https://x.com/meefsun/status/2103600272702591318

Пекарят Адам кога стана готвач?

# 698
Ире, да имаш разпознаваем в цял свят антепски фъстък и да търсиш друг, не говори за наличието на далновидност у нашия продуцент. С Афра рискът да не можем да я приемем в сходна роля е минимален, защото тя успява да придаде различна идентичност на всяка своя героиня.
 Девойката явно ще е дръзка, щом си позволява да се влюби в семеен враг. Това на Афра би й паснало като ръкавица. Абе... пак ми се гледа една опърничава девойка, която е надскочила средата си, макар и голяма част от зрителките да не са успели да направят същото и тя остана непонятна за тях.
 Пък тази ми мечта е съвсем лесно постижима. Защо не?
P.S. Можем ли да си позволим/забраним да се влюбим? Зачудих се след като го написах!

Последна редакция: нд, 27 сеп 2026, 19:55 от Fi79

# 699
Цитат
Можем ли да си позволим/забраним да се влюбим? Зачудих се след като го написах!
Не избираме в кого да се влюбим, но избираме какво да правим с това влюбване. Wink

Общи условия

Активация на акаунт