Отговори
# 705
  • София
Добро утро,

Афра Сарачоглу е сред петте най-значими имена в турската рекламна индустрия!

Според последните данни, публикувани от списание SRC Magazin, Афра заема четвърто място сред най-високоплатените и най-търсени знаменитости в Турция!

Петте безспорни имена, които водят турския пазар с многомилионни договори и международни проекти, са:

Къванч Татлъту
Серенай Саръкая
Ханде Ерчел
Афра Сарачоглу
Бурак Йозчивит

Сред легендарните актьори в тази класация Афра е единствената представителка на по-младото поколение!

Присъствието на Афра на международния пазар нараства с всеки изминал ден. Нейната харизма, изключителен талант и професионализъм привличат вниманието на милиони зрители и световни брандове не само в Турция, но и извън нейните граници.

Международните ѝ договори и рекламни кампании показват, че тя се превръща в едно от основните и разпознаваеми лица на съвременната турска киноиндустрия.

Цитат
Аз със сигурност ще гледам този нов сериал на ОГМ, дано главните да са сладури. След бозите, които напоследък предлага Ай Япъма, ма той шнура е китка, бе Heart Eyes Дали Афра ще участва? Каквото и решение да вземе, ще е най-правилното, убедена съм.

И аз. Със сигурност!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 07:27 от jvarbanova

# 706
Привет, момичета Hug

Серенай какво прави в този списък? По принцип я няма там, фалшифицирали са данните Stuck Out Tongue Winking Eye

# 707
Добро утро, момичета! Heart
Така, като чета, новият проект на Онур Г. ще е Антепска версия на Ромео и Жулиета с Антепските Монтеки и Капулети. А дали ще е трагедия...  Thinking

# 708
Привет Coffee

Ако е Ромео и Жулиета,Афра и Арас са точната двойка и двамата са крале на трагедията Heart Eyes

Подкрепям с две ръце,хайде дано се чуе..
Е,все пак искам да гледам щастлив край,де Heart

# 709
Цитат
Можем ли да си позволим/забраним да се влюбим? Зачудих се след като го написах!
Не избираме в кого да се влюбим, но избираме какво да правим с това влюбване. Wink
Значи е въпрос на воля дали да се поддаем на влюбването или не?

# 710
Сейранчето Heart

Общи условия

Активация на акаунт