Отговори
# 135
Здравейте, момичета!
Абсолютно съм съгласна с мнението на Нези за Демет.  Тя застава със самочувствие пред камерите. Виждала съм е с фенове винаги усмихната, емоционална, струвами се, че държи да е в центъра на вниманието е, но това си е нейният характер.  Има и его, да! - Е, жена ще!😀 Жена с темперамент!
Забелязах, в кадри зад камерите по време на "Ешреф Рюя" , се опитва да им създава настроение, в началото си мислих, че е много земна, ама след това си промених мнението.
А, колкото до ботокса, една моя приятелка туркиня, която й е фенка  ми беше казвала, че този ботокс го слага поради естетически проблем. (Имала пропадане на едната извивка - лявата на устните).

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 11:51 от eliet

# 136
Здравейте момичета,
Само 3 дни Simple Smile
Ешреф идва Simple Smile

Ботокса промени излъчването и....

# 137
Наистина тази статия почти повтаря написаното от нас.
Аз само ще допълня, че дори невинната Тюлин има черно петно в миналото. Нейната безотговорна майка не е това, което имам предвид. Имам предвид дома, в който живее и спокойния живот, който живее благодарение на тези нещастни изгонени хора. Тя лично няма никаква вина. Дори както сама каза ги чака да се върнат. Но тяхното нещастие е бил нейния късмет.

3 дни до началото.
В момента по същия канал късно вечер върви и сериал с ММК. Странно ми стана снощи да го видя на екран. А и още е момченце там.

# 138
Аз снощи си изгледах поредната серия от "Йъшилчам", Семих го препъвът от всякъде, но много ми харесва борбения му дух, упорит, с несломим вътрешен дух.
Какво ли не видя - предателство, изневери... понякога просто с безмилостен глас подминаваше.
Тюлин все повече започва да ми харесва - скромно момиче, но с мечти.
Приличат си със Семих именно с характерите си, вътрешната сила която притежават, имат воля и двамата, това е което ги привлича един към друг. Освен, че е нежна и красива.

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 14:20 от eliet

# 139

САМО З ДНИ ДО НАЧАЛОТО НА НАЙ-ОЧАКВАНИЯ ТУРСКИ СЕРИАЛ!
"МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ" идва в България с ексклузивна премиера!

ДНЕШНИЯТ ГЕРОЙ:ГЮРДАЛ БОЗОК, в ролята е Неджип Мемили
(забележете как са го изписали)
Гюрдал е дясната ръка на Ешереф и неговият най-доверен приятел. Сериозен, смел и известен женкар, той е човек с безразсъден характер и прякор „Лудия Гюрдал“.
Докато ръководи операциите на синдиката „Сираци" на терен, Гюрдал следи отблизо и всичко, което се случва вътре в хотела.
Но в света на Ешереф нищо не е такова, каквото изглежда..
ОСТАВАТ САМО З ДНИ
„Мечтата на Ешереф“ — Ексклузивна премиера в България
 31 aвгуст, 22:00ч
 DF
Готови ли сте за началото?

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 15:25 от NeZ_9

# 140
Нека приемем, че имат стажант за лятото, който не познава актьорите, не е гледал и чувал нищо за сериала и ползва AI, за да създава тези "постери". Даже един турски сериал не е гледал.

# 141
Ха ха! Това ми хареса! Grinning

Ще сложа продължението на рецензията за 3 и 4 епизод на Yesilcam
Магьосникът и любовта към киното
Мандрак Магьосникът се смята за първия комичен супергерой, разработен през 1934 г. Замислен, написан и илюстриран от известния създател на комикси Лий Фалк, Мандрак е бил кралят на илюзията, използвайки хипнотичните си сили (наред с други), за да преодолее противниците си. Според чичото на Семих, Коста, той е крал сърцата на хората и ги е омагьосвал. Въвеждането на Мандрагора е споменато и от писателя Левент Кантек в неговия Twitter акаунт по време на излъчването на Yesilcam и това конкретно допълнение е забележително. Г-н Кантек е турски писател на комикси, както и опитен автор и сценарист. Умелото вплитане на Мандрагора в сценария, заедно с интегрирането на чертите на героя в Семих, е гениално докосване.

Виждаме Семих с цилиндър, Мумтаз бей намеква за способността на Семих да издърпва заек от шапка в играта на продуциране на печелившо кино, а Семих крие остър, проницателен ум и сърце зад приветливия си, почти комичен нрав. Много малко хора виждат истинския Семих зад илюзиите. Плакатът на Мандрейк е видно място в офиса на Семих и остава като напомняне за миналото, което го е изградило. Той не може да забрави дълговете, които трябва да плати.
За разлика от много предавания, които прикриват историята, за да отправят фини националистически твърдения, Yeşilçam
 не използва предпочитана призма, за да изобрази реалността на времето. Историческият контекст е представен фактологично, като се вземат предвид широко разпространени разкази за времето. Гърците са били преследвани, политическите идеали са били разделящи, икономическите борби са били реални и са довели до нарастващо осъзнаване на труда, а интензивните социални промени са били константа. На този фон, разглеждането на земни хора като Небахат, Тюлин и Семих дава представа за това как са били засегнати обикновените граждани, техният живот и възприятия. Има още много какво да се случи на този фронт.Чрез такъв задълбочен поглед върху героите по артистичен начин и сложни сюжетни схеми се очертават многопластови личности, изискващи от всички актьори да черпят от широкия си набор от актьорски инструменти. И всеки се справя. Заслугата трябва да се отдаде на режисьора Каан Ирмак за това, че извлече най-доброто от актьорския състав и екипа си. Чаатай е зашеметяващ в ролята на Семих Атеш. Детска жизнерадост към нещата, които обича, наслоена върху проницателен ум, го прави човек, когото не бива да приемаме за чиста монета. Принуден да расте сам, той притежава умения за оцеляване, които съперничат на тези на Мине и Белкис, но също така има великодушно сърце, което предлага убежище на тези, които му се доверяват. Потиснатите му чувства на изоставеност имат точки на отключване и бягството му в киното като средство за свързване с човешката душа е добре направено. Ако не разказва истории, които докосват сърцето, той умира. Всички ние избираме наследство, което искаме да оставим след себе си, а за Семих това е киното, което е способен да създаде. Радостта, състраданието, отчаянието, вината, самотата, яростта, решителността, непоколебимостта, опортюнизмът, интроспекцията на Семих са добре уловени от Чаатай, чрез фини изрази и чрез пълноценна игра на тялото, където е необходимо. Бихме казали, че това е най-многопластовата роля на Чаатай досега и сега разбираме защо той каза пред GQ, че Семих е оставил отпечатък върху него. Следното е само малка извадка от разнообразието от емоции, които Чаатай проектира като Семих.

В сценария има изобилие от интелигентност, която може да бъде интерпретирана по желание. Зрителите, търсещи удоволствие, ще оценят вниманието към детайлите на декорите, музиката и костюмите, несравнимата кинематография и визуално реалистичните кадри на социалната среда от онова време. Не са необходими по-задълбочени познания за политическия контекст, за да се оцени стойността на продукцията. Има и много за взискателния зрител, особено ако се интересувате от исторически контекст. Ние попадаме във втората категория, тъй като, както Cagatay Ulusoy North America, така и нашата водеща организация North America TEN са упълномощени да предоставят перспективи за турските актьори, развлечения, култура и изкуство на англоговорящи по целия свят и ние обичаме да разбираме обстоятелствата, които влияят върху характера и културата. Ще предоставим повече на нашите читатели по тази тема в близко бъдеще. 

Тина, по повод на това, което си споделила тази сутрин, ще кажа, че според мен Чаатай се чувства ужасно, виждайки подобни изображения. Добре, че самият той е по-обран в това отношение, защото, ако и той се снимаше често сам, щеше да стане досадно.
По мои сметки ще го видим най- рано около 10- 14 септември на сватбата на Енгин бей и Итир. Wink

# 142
Нези,
Благодаря за споделеното Simple Smile
В очакване на Ешреф сме, но ровейки телефона си попаднах на любимия си Чаатай в периода на Яманче Simple Smile

Любима фотосесия ❤️

# 143
Продължението на рецензията много ми хареса. Аз се спрях за малко, за да не избързвам пред всички. Въпреки че, ми е много любопитно какво следва. Нини, Яман е голям сладур, не знам дали има някой, който да не го харесва.
Първо, Чаатай е много сладък младеж, второ прави страхотен образ. Ако трябва да препоръчам сериал с Чаатай,и, който да е подходящ за всякаква възраст, това ще е Меджезир.

# 144
Ох,момичета,  подхванахте болна тема...
Тина, няма да повярваш, но има и такива, които не го харесват.
И в това няма нищо лошо. Но ми прави впечатление нещо- навремето трябваше да се извиняваме, когато пишем за Меджезир и Яман и Мира, а сега...За някой и друг пост повече сме готови на всичко. Grinning
Иначе сериала беше наричан Мъпет шоу, Серенай беше наричана как ли не. Липсват ми някои емотикони, с които да си изразя емоциите нагледно.

Общи условия

Активация на акаунт