Отговори
# 270
Нези, Simple Smile
Нека остане в минлото!
Май така се превежда в сериалите ✌️
Мен ми хареса изражението на Ешреф, Simple Smile
Затова акцентирах на това 🙃🙃🙃

# 271
Добро утро!
Италианката Лаура ни припомня тази снимка на Чаатай от септември 2023г.

Да, време е да се появи вече някъде. Wink

А в Интернет пространството Етем Йозъшик отново е разбунил духовете.
Големият въпрос е ще работи ли отново с TİMSBİ , след Инстаграм стори, което Gözde Yılmaz публикува, в което го пита, кога ще дойде сценария.

Коя е Gözde Yılmaz?

Ето го и отговора на Етем Йозъшик, отново под формата на Инстаграм стори - "няма да дойде"

Освен всичко друго Етем Йозъшик е последвал Мирай Данер. ( Берен от Меджезир) и се предполага, че тя може да е в главната роля.( ако изобщо ще има нов проект)

Много ми се иска той отново да работи с тези продуценти, за да се спре с всички спекулации.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 272
Добро утро, момичета!
И аз с удоволствие си гледах снощи серията, голям "кеф" на голям екран, всичко виждаш. Бях забравила, че Чийдем връща Афра от летището (даже се питах, какво точно се случва,  че тя не отива). Не мога все още да свикна с гласа на Ешреф, Гюрдал и Кадир. И да, и на мен ми прави впечатление превода на някои фрази, поне на тези които знам. "Geçmiş olsun!" - "Да остава в миналото"!или на кратко "Оздравявай"! И още имаше, но не ги помня.
Снощи след "Мечтата на Ешреф" гледах друг филм "Прислужницата" и там се впечетлих от някои фрази за усмивката и веднага ги асоциирах с усмивката на Чаатай..."Красотата е сила, а усмивката нейн меч!"
Зад кадар от снощната серия зад басейна (как бързо влиза и излиза от роля)
С усмивка за милиони...

Ето я и Мирай Данер - хубавица!
Пораснала, разхубавила се, колко е женствена!? - спомням си я в "MEDCEZIR" едно похкавко и сладко момиче, помагаше много на Яман.

О, и аз чакам тази серия с нетърпение. Даже мойта ме пита всеки път: "в тази серия ли бяхте там", сякаш очакват нас да видят😀

Хубава и приятна събота ви желая!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 10:22 от eliet

# 273
Здраеейте момичета,
Аз се въкнувам като видя фоаето на хотела, 😀
Представям си на вас каква емоция е, а пък 3 ти еп. гочакаме всички, за количките дори не споменавам ✌️
Мирай много се разхубави, наистина е нежна и женствена, в Меджезира беше хубава девийка, сега е красива жена!
Прекрасен ден, ❤️

# 274
Здравейте,
Аз снощи не успях да гледам, че имахме годишнина, детето направи някакъв цирк и накрая хич не ми беше до това.
Нези, много хора не го искат пак за сценарист, че не можело да му се влияе на него.
Момичета, всяка сцена в хотела ми е тръпка. Още следя и костюмите му. Този, с който го видяхме беше от кадифе. Много стилен.
Скрит текст:
Тина, и от мен един непоискан съвет. Не се отказвай от нещо само защото изглежда трудно. Винаги можеш да се върнеш и да почнеш отначало. Това ако всички ще заминавате.
А ако само мъжът ти ще заминава ще ти е трудно, но не и невъзможно. Разбира се много е важно колко далече ще бъде. Моя баща дълги години работеше в Русе и пътуваше всяка седмица. Но това са 3,5 часа път и 4-5 дни липса. В днешно време разстоянията не са това което бяха преди. С интернет и връзката става по-лесна.
Но ви трябва хубаво планиране при всички обстоятелства.
Вие сами ще си решите какво е най-добро за вас.

# 275
Гери, според мен, с Eşref Rüya този мит се развенча. Wink Никой не може да ме убеди, че не му повляха(не знам кой)за доста неща по сценария.
Още по темата "приятели"

Аталай също е споделил

Teakina, с нов вкус на цвекло.
Обикновена или подсладена? Сега и двете са ваши.
Същото приготвяне, единствената разлика е щипка захар от цвекло.

ММК е коментирал, че това е любимият му вкус.

# 276
Нези, аз реших, че хората не са харесали сериала, защото сценаристът не се е повлиял на техните желания. Прочетох нещо такова тези дни. Иначе съм съгласна, че промяната в сценария развали цялостното усещане. Чак са изрязали началото. Това беше много интересна сцена за начало, аз си я харесвах тази сцена.

Вкус на цвекло и аз бих опитала. И си признавам, че бих предпочела по-сладък вариант. Тези часове са си направо не подсладени. Нези, благодаря, че ни зарадва с тази възможност да ги опитаме.

# 277
Бабките от рекламата са Wow!
Кой е майстора на тази реклама незнам, голям Fun e!
Едната с мотор, другата с джет, дядото салто прави, толкова луди и щастливи и "пърхащи" от енергия, ще е от напитката сигурно.😀
Аз често проверявам във веригата "Waitrose" (четох някъде, че ще ли да зареждат "Teakina" сокчета) в турските магазини също, но не съм ги срещала още.
Предпочитам неподсладено.😉
Лудетини..., забавна реклама, много ми харесва!

Редактирам се:
Има намеса в сценария, дори в снощната серия видях, Нисан ще кара Cadillac-a, ама съвсем друг човек го караше.
Изобщо това беше излишно, моя гледна точка. Пред Ешреф да наделяваш, пред Чийдем също, забелязвам го, колкото и ролята да ти "издигат", майсторската игра на Ешреф и Чийдем е висока топка, или го можеш, или не...Чийдем например с лекота си прави ролята, справя се феноменално!
А, към края на втори сезон си беше очевадно. Какво казва сценариста, ли? - казва, това което трябва да чуят зрителите. Видях интервюто като напусна Толга/Мюслюм още тогава предположих, че е имало напрежение.  Всеки, не се съгласява на всичко, хората си имат достойнство, не случайно и Чаатай се отказал от трети сезон.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 18:07 от eliet

# 278
Цитат
Нези, аз реших, че хората не са харесали сериала, защото сценаристът не се е повлиял на техните желания. Прочетох нещо такова тези дни
И слава Богу!(че не се е повлиял от пишещите в соц.мрежи) Иначе, не знам какво щяхме да гледаме. Grinning
Ели, нали! Страхотно свежа реклама!
Разбира се, Чаатай няма да я сподели. Той не обича да натрапва себе си и нещата, които прави.
Гери, и аз обичам сладичко. Wink Това ще е интересен вкус. Надявам се, че ще го опитаме и него.

# 279
Един съботен разкош - Бюшра Девели!
Мисля, че снимките са от Италия, преди ден - два беше в Милано.
Хубава е! Висока, слаба, с много нежно лице и най-вече естествена, харесва ми!

# 280
Вижте кой си е дал дума днес!

Оставаме в очакване на още снимки.

Ето още малко:

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 20:43 от NeZ_9

# 281
Здравейте момичета,
Много се забавлявах с рекламата на чая Simple Smile
Свежа, забавна , как да не ти се допие Simple Smile
Благодаря на Нези за възможността да му се насладя! ❤️✌️
Сезона на сватбите 😀
За любовта 🙂

В очакване сне на още 🧿🧿🧿

# 282
Още снимки от официалната размяна на обещания на Енгин и Итир

Нашите очевидно не са там, което означава, че не са в Истанбул. Може и правилно да сме предположил, че са в Америка. Wink

И още едно уточнение- преди малко писах, че новия Teakina е с вкус на цвекло, но всъщност не е така, просто е подсладен със захар от цвекло, което означава, че захарта е натурална, произведена от захарно цвекло.

# 283
Нези,
Това е годеж, нали?
Аз бях разбрала, че сватбата е другата седмица🤔

# 284
Да, Нани, годеж е. Колкото до сватбата, няма нищо официално, просто преди известно време Итир написа, че ще се жени след 4 седмици и аз смятах евентуално кога трябва да е. Имаше и сторита от Париж, как с  Енгин как организират сватбеното тържество.
Чакаме. 😉

Общи условия

Активация на акаунт