Отговори
# 525
Добро утро!☕
Днес се навършват 10 години от излъчването на първия епизод на #İçerde и момента, в който се запознахме с емблематичния Сарп Йълмаз.

Обичам всички герои на Чаатай по различни причини. Наслаждавах се на всеки един от тях и ги намирах за уникални, интересни и трогателни. Но мисля, че най-добрият му герой беше Сарп Йълмаз... Всъщност, мисля, че Сарп Йълмаз е НАЙ-великият герой в историята на турската телевизия. Интензивността, искреността и реализмът, които Чаатай внесе в Сарп, изискваха изключително ниво на талант. Той даде на Сарп невероятна дълбочина, изграждайки героя от сцена на сцена, без никога да губи автентичността му. Всеки поглед, емоция, реплика и мълчание носеха смисъл.

Сарп имаше всичко това, защото Чаатай му даде всичко от себе си. 👏/От Only Cagatay Ulusoy

Снимки ще има, не губете кураж.

Хубава и усмихната събота, момичета! Нека денят ви бъде изпълнен с настроение, красиви моменти и приятни изненади. А на всички, които са на екскурзия – незабравими преживявания, прекрасни гледки, спомени, които дълго да топлят сърцата ви! 🚌🌍☀️ Насладете се на всеки миг!

# 526
Предполагам това е "дебелия" Чаатай от сватбата на Енгин и Итир в Париж

# 527
Da, Цвети! Този е приятел на Енгин.
На свадба са, чакаме още снимки...
Прекрасен Чаатай ♥️

Очилата му стоят много стилно! Придават му елегантен вид, има той вкус

Последна редакция: сб, 19 сеп 2026, 15:48 от eliet

# 528
Мдааа,
Дебел, запуснат...

# 529
Ехаа!
Мда. Правилно са писали, че хич не е дебел в Париж. Сигурно е от града, иначе си е дебел.

Аз от сутринта се лутам между разни скандали, ексели, лаборатории, уроци и шофиране. Не бях влизала от последното си съобщение и ето, че вие сте донесли нещо прекрасно. Как не ги е срам всички, които го обиждот.

# 530
За мен Чаатай е прекрасен!
Нито е дебел, нито е слаб, много си е хубав! Мъж на 35 години - успешен, уравновесен, стилен, знаеш какво иска от живота. Харесвам, че не е натрапчив, харесвам му даже, една ека под сакото (такава съм и аз!). Харесвам го, защото е истински, харесвам го защото е непринуден и най-вече, че не му пука.
Много ми харесва рамката на очилата, много добре му стоят, придават му кинематографичен вид.
Коментари не чета, рядко нещо на бързо "припатквам" ако видя някоя позната турска дума или ако коментара е дълъг, задължително го чета.

Чакаме и Асли да се покаже.
Снимки от тържеството все още няма.

О, пак има акции за наркотици. И миналата година по това време бяха подгонили доста известни турски актьори. Много известни личности са задържали в това число и Aras Bulut Iyenemli (Mert от Içerde), чак не мога да повярвам за него.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2026, 17:31 от eliet

# 531
Ели, не са задържали Арас. Никой, който няма дрога в момента не са задържали. Това последното го казвам без да го знам. Те имат призовки да дадат изследвания за наркотици. Което е по-интересно, че им взимат проби и от косата, а не само кръв. Това значи, че ако някой от тях е прегрешил на парти през лятото сега това ще се хване. Не им знам законите, но явно употребата е нещо забранено. С други думи веднъж като си взимал вече си виновен. Няма значение дали си бил на рехабилитация, отказал ли си се, само веднъж ли е било и тн. После ходи се обяснявай.

А Чаатай и просто страхотен. Е, тук не го гледаме по бански, за да кажем, че коремче няма, но дори дрехите няма как да скрият това, в което го обвиняват. Че тя и Демет се беше поотпуснала по време на сериала, но никой не каза, че това е причината за финала. И за да не ме обвини никой в хейт, ще кажа, че не смятам жената за грозна, дебела или каквото там някой може да реши. Казвам, че формата ѝ не е била перфектна.

Редактирам се, за да допълня, че коментирам въпросите към онзи актьор и неговият отговор.

# 532
Момичета, гледате ли Волейбола? Нашите момчета страхотна игра правят срещу Германия. И германците са силни
Стискам палци за нашите лъвчета🤞

Гери, не са го задържали отвеждат го. SORRY, грешка на езика! Така съм го разбрала. За да те закарат да те тестват,  първо те задържат  затова съм се изразила така. Нямаше дори да обърна внимание ако на снимката не беше Арас.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2026, 20:21 от eliet

# 533
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено! Hug
След като видях, че само една снимка на Чаатай се е появила, смятам, че наистина има някаква негласна уговорка да не се отнема вниманието от младоженците.
Всички знаем, че Чаатай + Аслъхан предизвикват фурор!
Колкото до тези, които сега са доволни от външния му вид, ще им кажа, че Чаатай си изглежда по същия начин,  без допълнително разтеглените снимки, имащи за цел да предизвикат сензация. Ако малко поне го познаваха, щяха да видят това!
Сравнението между червените шорти и снимките от лятато са толкова елементарни, че могат да повлияят само на елементарни хора!
Аз смятам, че истинските фенове подкрепят по всякакъв начин любимеца си и не се влияят от чуждото мнение!
Оставям спомен от този ден в Париж

И знам, че дори и да не се е показал заедно с Аслъхан, те са били там като двойка.

И честита годишнина на İçerde- един от любимите ми сериали с Чаатай!

И снимки ще ви покажа! Kissing Heart
Италия е прекрасна!

# 534
Ами не си представям да са отишли поотделно с Аслъхан. И двамата са там, той е бил на сватбата, тя е била на моминското, абсурдно би било да не са заедно на тази сватба. Говоря само за фактите.

Иначе семейството на Нуран се е разхождало днес. Защо не. В Париж си е хубаво.

# 535
Мдааа,
Дебнех за още снимки, ноооо ..
И да, то е ясно ...
Чачо и Аслихан са на едно и също място и спят в една стая ....  не в отделни.... за доп.информация ...моля на лично 😃
Честита годишнина  на Ичерде Simple Smile партньорството с великия Четин Текиндор добави допълнителна стойност на сериала и актьорите! Филм с добавена стойност за който се говори и днес! ✌️
Ииии, Нези Simple Smile
Чакаме ...

# 536
Още една снимка от сватбата. Тук се вижда и Аслихан.

# 537
Благодаря, Цвети!

Предполагам сте прави, че не са искали да се разпространяват снимки освен от самите младоженци.
Ние продължаваме да се надяваме, но с напредване на времето си мисля, че шансовете намаляват.
Всъщност това май е една доста малка сватба.

# 538
Носех същата снимка, Цвети вече е донесла.🤗
Определено е имало условия на тази свадба, но това си е тяхно решение.
Видяхме булката, видяхме младоженеца, видяхме и нашия човек и  главата на Аслихан. Ами стига толкоз...
Важното е, че всички са усмихнати, булката щастлива

Все ми се струва, че ще излезнат още снимки, да видим

# 539
Добро утро!

Много ми се иска да видя визията на Аслъхан, която е допълнила с това цвете в косите. Изглежда щастлива и истински се радва за Итир и Енгин. А той направо е неузнаваем!
Със сигурност са заложили на локацията (Париж) и са били само с най- близки хора, не мисля, че е имало голяма сватба, като тази на Mali Şimşek.
И друго си мисля - как успяват да преминат инкогнито през летищата Чаатай и Аслъхан?
Поздрави от мен от града на Федерико Фелини- Римини и квартала, в който е живял.

Желая ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт