Отговори
# 585
Здравейте! Blush Нашето десетдневно пътуване завърши и вече сме у дома. Към края на месеца ще обиколим и още два града в по-близки държави и трябва да вземем окончателно решение до Нова Година.
Още не съм ви чела, доста изостанах с всичко, но ще си наваксам.
Сега да отправя и моето пожелание към Чаатай. Желая му най-вече да е здрав и да продължава да отстоява себе си. Разбира се, че му желая нови и вълнуващи превъплъщения на екрана, но първо му желая да бъде щастлив, обичан и удовлетворен в личния си живот! Щастието е истинско, тогава когато е споделено! Да му е пълно с обич сърцето!

Връщам се назад да ви прочета.

# 586
# 587
Миличкият е на риба...
Хобито си е хоби♥️

# 588
Колко хубаво, че Аслихан приема и обича всичко, което е ТОЙ Heart

# 589
Честит рожден ден на Чачо! Heart Exl
Нека бъде здрав, щастлив, успешен, обичан, всяка роля да му носи удоволствие и всичко, което прави, да го прави със страст, защото ние, феновете, виждаме и оценяваме това.
Тридесетте години са едни от най-благодатните за мъжете, а на него му се отразяват прекрасно, дано така и да се чуства.
Очаквам скоро да ни зарадва с нов сериал с поредния запомнящ се герой.

Пътувах и не влизах във форума, но следих снимките от сватбата, за съжаление очаквах повече снимков материал с Чаатай, но мъжете не са по снимките и постването. Sweat Smile

Нези, много готина идея да се върнеш към старите постове, когато нямахме и идея какво ни очаква напред. Много мило ми стана.

Момичета, желая ви много готино да си изкарате в Истанбул. Очаквам да разкажете после! Revolving Hearts

# 590
Имаме ново Инстаграм стори от Итир

Явно днес и е ден за публикуване на снимки от сватбата. Wink

# 591
Ох, не мога...

Толкова е мило това Simple Smile
Мъжът на семейните ни приятели е запален рибар, най хубавите ни моменти са когато сме на караваната при него! Има особена магичност Simple Smile

# 592
Нани, това само този, който не го е преживял, не може да го разбере! Kissing Heart
Момичета, може би съм старомодна, но някой може ли да ми каже, какво е това странно съоръжение на главата на тази жена? Rolling Eyes

Хриси, наистина е много интересно да се види какво сме си мислели преди и какво виждаме сега. Мисля да го правя редовно, ако нямате нищо против. Wink

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 16:55 от NeZ_9

# 593
Нези,
Още онзи ден писах, че е странно това на главата на кумата....
Сега бих казала - нелепо.....

Ооо, така е Simple Smile

И, да още по голямо удоволствие ще е да видим кой какво е мислил ✌️

# 594
Нези, аз нямам против старите мнения, даже ми е приятно да ги чета.

Аз не се имам за старомодна, ама аксесоарът на кумата ми идва прекалено футуристичен, да не кажа неподходящ на фона на останалите и стила на сватбата. Sweat Smile

# 595
Поздравления от TiMSBİ

Децата от Eşref Rüya също са го поздравили.

# 596
Страхотна снимка е споделила Аслъхан. Тя казва много. Освен, че обича всичко, което е той, тя споделя неговите усещания. Представете си двама души, които можеха да бъдат в най-скъпия хотел в Париж, в най-скъпия ресторант, но те избират да бъдат на лозето или край морето. Любимия да улови риба и може би да я приготви на любимата. Кой не би искал подобна романтика! Много им се радвам!
Нези, все забравям да ти кажа, че много ми харесват тези кратки заглавия, които поставяш на епизодите и начина, по който акцентираш на основните моменти. А сега, ми допада и тази идея със споделянето на някои мнения от времето, когато не сте знаели какво предстои. Харесвам хора с идеи! Благодаря ти!

# 597
Тина, добре си се завърнала! Радвам се, че имате възможност и време да прецените нещата и да вземете правилно решение! Hug
Благодаря ти и за думите! Старая се да разнообразявам по някакъв начин темата.
Какъв е смисъла да дъвчем постоянно едно и също, иначе? Kissing Heart
А, за Чаатай и Аслъхан си много права! На мен ми изглежда, че "търкулнало се гърнето и си намерило похлупака!" Heart

# 598
Честит да е Чачо!
Винаги да е все така щастлив и обичан, най-вече от Аслъхан!

Любопитството ми надделя и питах моя Нико какво  е  това на  главата на кумата.

И  ето неговия отговор:
На главата на жената има дизайнерска лента за глава с голяма декоративна панделка (или екстравагантна шапка тип „фасинатор“/диадема).Това е официален и модерен аксесоар за коса, изработен от твърд черен плат или сатен, който е оформен като обемна, изправена панделка. Често се използва при специални събития, сватби или коктейли като допълнение към официално облекло и елегантна прическа.

На  мен повече  ми прилича на недоразумение за глава, но щом ИИ казва, че е модерно... няма да споря с него и нека бъде последен писък на модата.

# 599
Цвети,благодаря ти, че ни просветли по въпроса! Hug
На мен също ми изглежда като едно голямо недоразумение. Явно и аз не я разбирам тая мода. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт