Отговори
# 615
Хазар си е сладурана , дано наистина измислят нещо ...след  години - би било интересно 🙂

Забравих да напиша, освен талантлив Чаатай, явно и Асли не му отстъпва , страхотен фотограф е 🥳 изкарала го е в супер форма 😉

# 616
Много я харесвам Хазар, много истинска и откровена!
Веднъж я гледах в предаване на Гала, много хубаво впечатление ми направи, много приятно момиче.
О, дано!🙏
Всичките да ги видим отново- Чачо, Серенай, Мерт и всички останали. Много си харесвах лелята на Мира.

Снощи специалната вечеря е била:
* риба на скара и Винце (бяло, може и розе)😉

# 617
Здравейте! Искам да кажа нещо по повод на старите ви коментари за епизода. Интересно предположение е това със Сердар, за което аз изобщо не съм се сетила. Да, не стана категорично ясно, че букета е от Ешреф, но е и напълно възможно да не е от него. Всички помислихме, че е така, защото решихме, че той  просто е купил два букета- един за Нисан и един за Чийдем. Но колкото повече мисля, толкова повече ми се връзва да не е от него. Началника подозира Чийдем, едва ли е очаквал тя да му признае, когато я попита дали се вижда още с Ешреф.Той изпраща цветя и отива на място, за да проследи реакцията и. А тя беше повече от издайническа. След като получи букета, Чийдем се почувства като щастлива, ухажвана жена. Затова и стана по-фриволна, донесе вино, кокетничеше. А той, видя това, което искаше да види и затова си тръгна, като ударен с мокър парцал. Не защото го е развълнувал флирта на Чийдем, а защото разбра, че тя е уведомила Ешреф за акцията с контейнерите.
Да, това определено ми се връзва повече. А и Ешреф беше твърде студен с Чийдем по тебефона, обеща и услуга и толкова. Едва ли е искал да и дава напразни надежди, като и изпраща цветя с двузначно послание.
Хазар е много слънчева! Запазила е усмивката си от времето на Медджезир. Интересно би ми било да видя какво прави всеки един от тях в момента. А да направят продължение ще бъде прекрасна идея!

# 618
Тина, да, нещо такова ми се въртеше и на мен в главата тогава, но не се задълбочих чак толкова. Сега, като те чета, пак си мисля, че е напълно възможно.
Меджезир години по- късно, би било сбъдната мечта! Но се съмнявам, имайки предвид сложните отношения между Чаатай и Серенай. Neutral Face

Пожелания, вино и цветя за сватбата на Итир и Енгин от Netflix Türkiye

Скъпи Енгин и Итир, вдигаме чаша за вашата любов, смях и безкрайно щастие. Пожелаваме ви прекрасен живот заедно, изпълнен със здраве и щастие. Netflix Türkiye

# 619
За "Medcezir" и аз съм скиптична.
Не точно заради взаимоотношенията, предполагам, че са надмогнали тия неща, все пак 10 г. са минали, каквото е имало - имало, останало е в миналото.
Всеки си е хванал пътя и двамата си имат половинки вече.
Професионални актьори като Чаатай и Серенай да ги видя заедно ще "Върхът" - top of the best 👌,  дано някой ден отново да ги съберат на екрана.
Така не очаквам да ги видя

Ама така защо не, и да грабнат всички награди. И двамата го могат.

Всъщност аз влезнах в темата по друг повод да ви донеса ей тоя сладур.
Гледах, гледах една с друга снимките не си приличат. Никаква прилика. Абсурд да позная, че това в детска възраст  е Чаатай, ако не го знаех от преди. Аз без туй не умея да отгатвам🤭
Та около 2г сме тука

Тука около 7г-8г

Вече  около 33г

На 34-35

Няколко пъти успя да ме усмихне в тоя топъл слънчев следобед🙂

# 620
Малката Ада, която изигра детето Рюя, в Eşref Rüya е спечелила награда за най- добър детски актьор. Мисля, че това са награди, които е раздавала самата агенция, която е една от най- големите агенции за деца актьори в Турция.

Да и е честита! Да печели още много награди!
Това дете ме впечатли силно, с начина, по който успя да играе без думи!

A Чаатай спечели доверието и и  я предразположи да се чувства сигурна с него.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 19:28 от NeZ_9

# 621
Ой, колко е сладка Simple Smile
Аби Чаатай е  супер добър с децата,
Меджезира след години наистина  ще е сбъдната мечта! 🥳🥳🥳
Оставете отношенията,  ако някой продуцент реши да има продължение, мисля , че миже и да стане!

# 622
Ей, много е сладка, малката Ада!
А, Чаатай с "Камък, ножица-Хартия" -"Taş, kâğıt, makas", страхотен подход към дете с игра!
Това момиче никога няма да забрави тази игра, кой му е показал.
Честита да е наградатА! Да е жива и здравина Ада и още много награди да получава!
Само дано не я пренавиват, че вече е голяма, обикновено така става, порастват без време. А, е хубаво на нейните години да има щастливо детство с  безгрижни детски игри. А, не болни амбиции на родители.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 23:13 от eliet

# 623
Ели,.
Много си права Simple Smile
И за болните амбиции на родителите и за любимите игри с любими хора, които оставят голяма следа... много се радвам, че Чаатай се разбира толкова добре с децата и намира правилния път към тях ✌️😍

# 624
Това беше един от любимите ми епизоди.
Бих го озаглавила
"Когато сърцето ти стане враг"
Сцената в ресторанта показа как Ешреф съзнателно се опита да сложи маска и се опита да издигне стена точно там, където емоцията вече е започнала да си проправя път.

Но, в момента, в който го направи, светът му изгуби цвета си и стана черно бял.
Страхотен похват, помня, че и първия път много ми хареса!

Но в живота на Ешреф е така- в неговия свят няма място за полутонове, илюзии или романтика. За Ешреф реалността винаги е била черна или бяла, живот или смърт, вярност или предателство. С премахването на цветовете той отново облече съдбата си на човек, на когото не му е позволено да мечтае.
Любимия ми момент- този вътрешен вик, преди отново да сложи сдържаната си маска.

После чувството за вина го връхлита в най- неочаквани моменти.

Защото това привличане към Нисан го кара да се чувства виновен, сякаш се самопредава, докато в същото време не може да го спре.

И накрая- "Аз никого не гоня и никого не задържам"
"Кажи на Кадир, че не можеш да приемеш"
Grinning

И така врагът вече е не, кой да е, а собственото му сърце и вече разбрахме, че най-тежката битка на Ешреф не е с хората, които го застрашават, а със самия него.  

# 625
Нези,
Прекрасен прочит на серията, възхищавам ти се на изказа 😉 както винаги ✌️
Аз не умея като теб, но пък с наслада те чета ....на един дъх! И, дааа без ИИ 😂
Който го може, си го може!
Тази сцена в ресторанта беше много силна,

# 626
И аз сега приключих с епизода. Нези, отново чудесни акценти, поздравления! На мен също много ми хареса това преминаване на кадрите от цветни в монохромни, при излизането на Нисан. Това каза много повече от каквита и да са думи. Докато Нисан беше по някакъв начин до него, в живота му имаше нюанси, тя самата беше цвят, който разреждаше тъмнината около него. Но, когато той реши да постави точка, всичко около него отново угасна. За жалост Ешреф реши да пренебрегне човешкото чувство и да се върне там, където му е сигурно- в сянката. Другото нещо, което много ми хареса беше как всичко това беше придружено от стиховете, които Фарук четеше на Мюслюм.Наистина много силен епизод! Замислих се и аз какво заглавие бих му дала. Може би "Денят вкойто светът изгуби цвета си"
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт