От моя лош опит ще спомена следните лекари:
1. Д-р Марина Гергинова , гр. София, работи на частно в Болница Здравето, МЦ Превентика и МЦ Марковс, както и в държавна Първа АГ болница Св. София ( бившата Тина Кирков)
2. Д-р Венера Миланова, гр. София, работи в МЦ Лайв ту Лайв
Номер 1 ( Марина Гергинова) не си вдига телефона, както и отказва часове в Супердок, въпреки че ставаше въпрос за задържан аборт в 10 г.с, който започна вкъщи и трябваше да се следи откъсо ситуацията. Тя предлагаше първо кюретаж, но т.к. кървенето вече беше тръгнало се съгласи да протече като обилен цикъл, изрично каза да я потърся след няколко дни да ме види как съм. Звъняла съм цяла седмица, не си вдигаше телефона или ако вдигне казва че е заета и ще звънне после. И после не връща обаждане. Както и отказва вече записан час в Супердок. Бях принудена да ходя по случайни доктори за преглед. Колегите й вдигаха ръце как е възможно " доктор" така да се държи, без значение дали той ти е водещ лекар или не. Абсолютно безотговорно поведение за лекар. Утре ще тръгне някоя жена да ражда и ще я зареже. Не препоръчвам!
Номер 2 (Венера Миланова) не знаеше как се работи с ехограф, не можеше да намери доминантния фоликул при положение че беше по - голям от 20 мм, не измери правилно лигавицата, не намери десния яйчник. Заряза ме и отиде нещо да си търси кабел. Прегледа беше мъка, просто мъка. Съжалявам ,че изобщо отидох.