Демир Бозан с антидепресанти

• 219
  • 5
  •   1
Отговори
Някой пил ли е Демир Бозан с антидепресанти?

Искам да знам, защото дори с АД имам някои страхове.

Прочетох, че добре се комбинира с всякакви АД. Но не знам има ли странични ефекти и тн.

Споделете.

# 1
Аз съм пила Демир бозан, без антидепресанти и не видях никакъв ефект. Нали за чая питате?

# 2
Това е от ИИ.
Не се препоръчва приемането на Демир бозан заедно с антидепресанти без изричното одобрение от лекуващия лекар.Въпреки че чаят е естествен растителен продукт, комбинацията му със силни лекарства за нервната система крие рискове.Рискове при едновременен приемЗасилване на седативния ефект: Билки като глог и блатен тъжник в чая успокояват нервите. Заедно с антидепресантите те могат да причинят прекалена сънливост, замаяност и забавени реакции.
Влияние върху кръвното налягане: Демир бозан има свойството да понижава кръвното налягане. Някои антидепресанти също променят кръвното, което може да доведе до неговото рязко спадане и прилошаване.
Билков аспирин: Блатният тъжник съдържа съединения, подобни на аспирина. Ако приемате антидепресанти от типа на SSRI (например Есциталопрам, Сертралин), комбинацията може да повиши риска от кървене или раздразнение на стомаха.

# 3
Аз съм пила Демир бозан, без антидепресанти и не видях никакъв ефект. Нали за чая питате?

за чая да

ама трябва да мине месец за да се усети ефекта

@Джа̀нъм

не се сетих да питам ИИ ама като гледам много неща стават за сваляне на кръвно, моето кръвно по начало е ниско
и АД го свалят още и явно чай няма да се пие Sad

# 4
Аз този чай го пих повече от месец.

# 5
Може да е от специфичната ви биохимия.

На мен пък не ми действат SSRI.

Общи условия

Активация на акаунт