Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 9 414
  • 187
  •   3
Отговори
# 45
  • Пловдив
По щандовете имаше само 2 неща при нас Simple Smile
Тонер на Балея и едни двуфазни ампули с вит.С, които взех и са отврат...все есно с олио се намазах Confused Уж се разклащат, смесва се и пак...че и гадно мирише
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/p/d/2974051/balea-ampuli-za-lits … -glow-s-vitamin-c
Аз ли не правя нещо както трябва или не  са ок...?

# 46
  • София
В моя ДМ не видях щанд за намалени неща.
Но си взех един серум за лице на 50%. Понеже купих и други неща, в къщи видях, че не е маркиран като намален. Утре трябва пак да ходя Sad
И при нас (и в 2та магазина, които са ми в района) намалените продукти са по самите рафтове, където си стоят. И в различните магазини различни неща са намалени, та сега като вляза съм като скенер за големи оранжеви стикери. И внимавам на касата дали цъкат -50% (трябва ръчно след всяко сканирани касиерката да го маркира).

# 47
Моля, споделете с каква лепенка са обозначени намалените продукти с
50%?

# 48
Голяма. Но, в нашият ДМ, някои нямат лепенка, а се вижда на етикета с цените на стилажа, не е червен етикета обаче, та си трябва гледане. Половината намалени са с лепенки, половината не.

# 49
С голям кръгъл червен стикер, на който с бял шрифт пише "50%", залепен директно върху продукта.
Не е незабележим, но лесно можеш да го пропуснеш, когато е сред множество други продукти, затова наистина си трябва гледане.

# 50
Пудрата за обем на Балеа не им е нов продукт но я пускат лимитирана, с различен аромат всеки път и опаковката е в различна цветова гама. От години ги ползвам, не знам дали и 2 пъти съм имала еднаква че кара по доста време. Никаква друга разлика няма, а и не е такъв парфюмиран продукт да се усеща след нанасяне. То се слага толкова мъничко че няма никакво значение в опаковката на какво мирише. Писала съм и друг път - тая "солница" с 10 грама пудра ми изкарва към половин година.
На мен точно това че я слагам с върховете на пръстите ми допада - със спрей никога няма как да нанеса толкова локално и толкова малко. Камо ли на собствената си глава, че не е съвсем същото когато го върши друг и то опитен. Поне за мен спреят слага и малко по дължината и не ми е удобен вариант. За друг може да е обратното но пробвайте да видите за вас как е.

# 51
За пудрата ли коментирахме, че след разтриване между пръстите се втечнява подобно на пяна за коса, или е ставало въпрос за друг продукт?

# 52
Не точно втечняване, става лепкаво от топлината. То не е достатъчно количество че чак и да видиш течност, просто ти стават лепкави пръстите, не знам как да го опиша по друг начин. Много силен стилизант е, аз се плаша като видя в някое видео някоя мома как "соли" направо на главата си, то става ужас... Не се връзвайте на такива съвети, особено ако нямате време да си измиете косата отново.

# 53
Моля, споделете с каква лепенка са обозначени намалените продукти с
50%?
Минах 2 пъти през магазина до вкъщи, първият път бяха с такива големи стикери:
Скрит текст:

Вторият път бяха и с такива лепенки:

# 54
Натка, благодаря!
Значи във всеки магазин са намалени различни продукти с 50%? От този дезодорант бих заредила...

# 55
Първият път го нямаше този дезодорант, тогава взех друг в стъклено шише от сенситив серията.
Преди малко пак бях в магазина, няма нищо ново добавено. При нас са на отделен стелаж изложени. Беше доста обрано.

# 56
  • Стара Загора
Дали спират серията на Пантен Hydra glow и аз да не съм разбрала?. В магазина, в който влязох преди малко, рафтовете с тази серия бяха празни, а на етикетите им пишеше Outle с намалена цена.

# 57
  • София
И аз вчера гледах доста неща на Пантен намалени и се замислих, че и талон има в приложението и още ще се намални. Но не съм фен на марката и се отказах (а и се запасих с шампоани на Алверде).

# 58

Извинявам се, ако е коментирано, но се чудя на този шампоан. Има ли някой , който го е пробвал ?

Този съм го лайкнала, защото Живко (много честен инфлуенсър, макар, че не е точната дума за него) го беше препоръчал като с доста добър състав по предназначение. Взимай смело.

Аз ползвах балсама на тази серия. Много добър балсам. Така лека и подредена друг балсам не ми е правил косата. Сега имам да изхабя друг, ама пак ще си купя на пантен от тази серия.

# 59
Мистик, аз имах преди време едни техни "ампули" (мънички, по-скоро като елипсовидни капсули бяха), но не помня дали с вит. С или с друго - пак бяха такива мазни, уж терапия за 7 дни се водеше, но толкова мазни, че аз една капсула можех да я намажа минимум 3-4 пъти...🙄

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 10:58 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт