Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 10 886
  • 216
  •   3
Отговори
# 210
Прахът за бяло пере без грешка всичко, ползвам го от години.
Но последните два пъти има силна химична миризма и май няма да подновявам като свърши. Мисля да го заменя с Денкмит ултра сензитив, който ползвам за детето и също е много добър, избелващ, просто не е ароматизиран.

# 211
Благодаря ви за информацията за праха за пране. Въобще нямаше да обърна внимание, че съставът на малката и голямата опаковка е различен.

# 212
Към най-големите фенки на ДМ, колко често пускат купон за отсъпка за собстените им марки? Насъбрали са ми се доста неща да се запася, има ли смисъл да чакам или е веднъж на 2 години? Grinning
Май и от Коледния календар в приложението имаше отстъпки за собствени марки.

# 213
Знам, че не е по темата, но има ли някой тук, който е работил в dm магазин, да сподели впечатления от интервюто и работата?

# 214
Ако не се лъжа, някой похвали омазняващия😆 крем с невен в кутия? Имаше намалени със стикер -80% и взех. За пети основно мисля да го използвам и евентуално за ръцете през най-студените месеци. Леко ме притеснява описанието му - омазняващ...🤔😀
Направо съм без думи какво видях в магазина до нас - едни кремообразни ружове на Trend it up в нашия магазин в Пловдив днес бяха с повишена цена, хем са останали само няколко бройки - преди бяха намалени на 1,45 евро, а днес бяха по 2,90?!🙄 Вчера от друг магазин, но в София, си взех такъв кремообразен руж - но беше със стикер 1,45 евро и отгоре с нов за 1,15 евро! А в Пловдив цената е двойна😂 - уж на аутлет, а тя е май същата като редовната цена на ружа.🤐 Между другото, тестерите не си отговарят особено - на единия цвят да, но на другия на тестера е някакъв много наситен цвят, а вътре е нежно розово...Аз съм доста светла и, ако не бях видяла цвета вчера (имаше една отворена кутийка в София), никога нямаше да си купя от другия нюанс.

# 215
Май не са им много добри условията на ДМ, касиерите не само обслужват клиенти, ами зареждат стока. Чувала съм, че са на шест часа, но не знам доколко е вярно.
Иначе пък няма някакво обобено текучество, та явно си има и предимства работата в ДМ.

# 216
Моите впечатления са, че няма текучество, пони в провинцията. Служителките и в двата ни магазина са все едни и същи от години.

Общи условия

Активация на акаунт