Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 11 708
  • 228
  •   1
Отговори
# 225
Казах ви,че е топ кремчето,ето го...🙃

# 226
A случайно да има практичен начин за нанасяне?🙂

# 227
Аз нансям с пръсти, колкото и да не ми се иска да се цапам,не съм се сетила за друго.🤷‍♀️

# 228
Знам, че не е по темата, но има ли някой тук, който е работил в dm магазин, да сподели впечатления от интервюто и работата?

Не си заслужава. Освен още една заплата, която дават на Коледа, другото не си струва за тежкия физически труд.
Ако сте по-мускулеста добре, но в нашия магазин са все млади момиченца на външен вид 40-50 кг, с текучество в магазина, непрекъснато са нови момичета. Заговорихме се е една от тях. Седят по 1 месец и чакат предизвестие. В Лили дрогерие е сходно положението, но там дават в плик част от парите. В ДМ е по карта всичко.
 Получава се стока, заприхождава, слагат се цени, подрежда се. Козметиката не пристига като в аптеките в кутии, а на цял палет. Отваря се палето, разтоварваш.
Ако сте решила да работите, набележете си предварително магазин и по възможност да има мъж в персонала.
В мола съм засичала двама мъже, единия май е управителя, другия е стажант, но и двамата са ми маркирали на каса.
 Те бяха открили някаква паралелка в софийско училище, има ученици отвреме навреме да работят.
Във висшето образование има козметика в колежа, но сега министърката иска да я закрива специалността. Не че няма да ви вземат ако нямате познания в козметиката, но все пак е плюс.

Общи условия

Активация на акаунт