Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 26 830
  • 450
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
А кое от серията Пантен си струва?

# 421
Да, на 80% бяха намалени и серума и балсамите за устни

leni_beni_, това в кой магазин / къде? Simple Smile
Варна, на Мир

# 422
Кои балсами са по 0.20? На Балеа ли?

# 423
Дева, вероятно коментираният от мен Oriental Plum на Балеа.🙂

# 424
Да не ходя значи. Grinning

# 425
Но пък хубаво мирише.😛

# 426
  • Пловдив
Трудно го разнасям този балсам за устни на Балеа. Идва ми много сух. И 20 цента са му много.

# 427
Момичета, искам да ви се оплача как се прецаках. Направих поръчка за взимане от магазин, винаги пазарувам само от един, финализирам поръчката и виждам, че е в съвсем друг клон. Понятие си нямам как изобщо е възможно. Веднага заявих анулиране и на секундата получих имейл, че поръчката ми е готова за взимане. От банката не бяха успели да ми изпратят съобщение за извършеното плащане. Физически е невъзможно да се съберат 20 артикула за 50 секунди. Винаги са бързи, но поне 10-15 минути им отнема. Много се ядосах, толкова ми е неудобен този клон. Защо изобщо дават опция да откажеш поръчка, когато изобщо е невъзможно да я използваш.

От кой интимен измиващ гел сте доволни? Използвам Лактацид в момента, но искам да го сменя.

# 428
Не е по темата за дм, но аз съм на Гинексид. Мисля, че само в аптеките го има

# 429
Кои балсами са по 0.20? На Балеа ли?
Да, на балеа. Аз не ползвам, но дъщеря ми все още губи по 1-2 месечно, така че ми вършат работа 😂

# 430
В DM Младост 3 има много серуми с пептиди на 50%. Имаше и тампони за дегримиране от широките, както и течен сапун с помпа Алое също с 50% намаление. Имаше и някакъв балсам за ръце и вазелин.
Бяха заредили и корейския крем, взех го за проба, 5.10 евро е.

# 431
  • оттам, откъдето започва България

От кой интимен измиващ гел сте доволни? Използвам Лактацид в момента, но искам да го сменя.

От този:
Скрит текст:
. . 
Скрит текст:

# 432
Не е по темата за дм, но аз съм на Гинексид. Мисля, че само в аптеките го има
От синия на марката на Дм. Гинеколога ми го одобри, бременна също карах с него и съм изключително доволна. Няма аромат, не предизвиква дразнене, почиства добре, състава му е окей. Аз човек, който пламва от всичко и преди да открия този гел бях на постоянни лечения за течения, дразнене и прочие.

# 433
В DM Младост 3 има много серуми с пептиди на 50%. Имаше и тампони за дегримиране от широките, както и течен сапун с помпа Алое също с 50% намаление. Имаше и някакъв балсам за ръце и вазелин.
За кой корейски крем става въпрос?

# 434

В мол Парадайс има цял регал в дясната част на магазина - всички рафтове са със серума на 50%, може би имаше над 100 бройки налични.
А най-горе на регала има и от въпросния балсам за устни - пак много бройки.

Общи условия

Активация на акаунт