Рита АВГУСТИНЧЕ из тумбака, летни плодове да хапне чака.

• 15 788
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Гита тази вечер ли партито в Патиланци?

# 196
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита тази вечер ли партито в Патиланци?

Да, чакам мъж ми, отиваме да си вземем чаавето от градина и лека-полека към Патиланци.

# 197
  • София
Гита слънцето огря ама си вали.....много кофти за вас и децата Confused Дано зкарате добре Flutter Hug поне и да варви на рожденника или рожденичката по вода   bouquet Hug

# 198
Гита, успех с времето, уж казаха че дъждът ще е краткотраен.

Лулумба, радвам се че си добре. Явно всички се подаваме на някакви паранои в даден момент, но както и всичко останало си го обяснявам с хормоните!   bouquet

Вчера си харесах количка на Грако в един магазин в Бургас, цената й е 590лв. Реших да проверя в Германия колко струва и познайте - 189 евро  Shocked Та сега ще говоря с един приятел да ми я донесе, ако е удобно. Ето и линк http://cgi.ebay.de/Luxus-Jogger-Graco-TREKKO-rot-od-orange-EXPRE … D1VQQcmdZViewItem 
във червено и сиво съм я харесала.

# 199
И при нас времето се развали ,няма вече и помен от слънчо . Sad

Аз цял ден съм се отдала на готвене ,няма да споменавам какво Mr. Green,но и добре си похапвам също т.е днес съм една примерна домакиня и грижовна майка  Party

Гера -количката е много симпатична .
Лулумба-не се отдавай на черни мисли

Аз сега се оттелям за  почивка и ще пиша утре ,че и без това ме критикуват ,че много стоя зад компа. Wink
Пък и няма нищо интересно около мен освен това че се терзая за термина .Аз ви бях питала по -напред  ама никой не ми обърна внимание  Embarassed

Лека вечер и целувки на.................знаете на кое Joy Joy

# 200
  • ГОре на черешата...
Муна, я дай втори дубъл на питането за термина, може пък да включа нещо newsm78...

# 201
Мариетка  Hug
Знаех си че ти ще ме попиташ първа ,пускам копи на писаното :

Искам да споделя ,че и моят термин е загатка .Моята дата за последен цикъл е 8.11.2006 ,но и моята док каза че съм забременяла между 20 и 30.11  т.е термина ми е ......  за мен е незнаен .Тя ме води  в документите с термин 15.09.2007 но каза че действително ще родя около 31.08  и 01.09. 2007  . Аз честно казано съм много объркана защото смятам да раждам секцио -в такъв случай датата е много важна .Док обаче държи да родя нормално и затова може би не ми казва точната дата  newsm78

# 202
момичета сега се връщам от ехограф  Party Peace вси4ко си е нормално твърдо сме с 4урка така се беше на дупило и топитата му снимахме даже  hahaha водите са нормални 714  г сме  НО  този път ехографа ме искара 4е термин 1.09 аз не им вярвам много така4е си оставам с стария термин  Joy както и да е спокойна съм видях му носленцето лелее къв сладур на майка си мяза Joy много съм доволна

а купих си МУСТЕЛА давидим пише 4е и зали4ава новопоявили се стрии ще видим времето ще покаже  Mr. Green

# 203
  • ГОре на черешата...
Муна, извини ме за забавянето - малкия беше окупирал компютъра.
Така. Първо е абсолютно неправилно да те водят с термин 15.09. - просто е невъзможно. Открай време терминът се определя, като към първия ден на последната М. се прибами 7, а от месеца се върнат 3 назад - т.е. независимо от дължината на цикъла ти или датата на ову, официалният ти термин задължително следва да бъде воден 15 август. Зве мнения по този въпрос няма!
Второ - колко ти е дължината на цикъла /средно, или поне на последните три8. При средна дължина 28 дни, овуто ти би трябвало да е било към 22-23.11 - пак лекарката ти ме хвърля в духовата с неверните си изчисления.
Трето - изобщо не смятам, че ще родиш чак септември /изключение може да има, ако цикълът ти е много дълъг - над 40 дни и си с много късна овулация/.
Ако овуто ти не е доказано с мерене на БТ, ову-тест или фоликулометрия, лекарката ти да ходи да се  #2gunfire.
накрая - кажи колко ти е средната продължителност на цикъла и колко ти е бил най-дългия цикъл и ще сметнем, не е сложно...

Още веднъж повтарям - абсолютно е невъзможно, да не каже непрофесионално, да те води с този термин - терминът ти е 15 август и това за секцио е много важно, защото доколкото знам се прави преди термин - значи би трябвало да ти го насрочат за началото на август, какъв 1 септември ти говори...боже, изумявам се понякога Close...

# 204
Ето нииии. Не ни валяяяяя. И децата се нащуряха и натичаха. Отделно танци-манци. Току-що влизаме, т.е. близо 3 часа откарахме. Накрая чичковците изгасиха лампите, за да ни изгонят. Даже Тантура от сега ни тормози и нейния рожден ден да е там.

# 205
  • ГОре на черешата...
Гита, радвам се, че всичко е минало добре, а най-вече, че децата са се забавлявали.
Снимчици Rolling Eyes?

# 206
  • София
Гита,молбата ми да няма дъжд е била реалност! Party А тук в другия край на София какво бешеее...... валя яко  Crazy до преди час,добре поне че вие сте се забавлявали на сушинка Hug Франито радвам се за хубавите новини мила Flutter Лека вечер на всички и до утре Simple Smile че аз сега хапнах и ми стана зле Simple Smile а ми се яде и едно плодчеее..... Crazy ама ще видим ако поспадне пупата Thinking Hug

# 207

Апарат носихме, но някой да беше заредил батериите..... ooooh!

# 208
ЗДРАВЕЙ ТЕ   отново тос мой акъл забравих коя мама беше написала 4е беб4ето и глави4ката му е била много ниско долу днес като мери глави4ката на беб4о 4ак ми сабу прашките там долу се беше на вряла къдее триъгълника  Whistling мъжка му работа и док.жоро нищу не каза  така4е споко то си е още малко и се вре къде ли не всеки път е застанало по разли4ен на4ин  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109856&photo=70

ква тумба имам

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 23:37 от Franito

# 209
Радост , аз още на срещата ти казах , че няма как термина да ти е на 15.09 , тъй като и моя последен цикъл беше на 8.11, трябва просто да кажеш на Ризова да ти оправи термина.Тя мен всеки път ме пита кога ми е бил и там по табличката изчислява коя седмица съм.Така , че въобще не ми е ясно как така ще ти определи такъв термин.

Общи условия

Активация на акаунт