АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 845
  • 276
  •   1
Отговори
  • 2 етажа над тавана
АПРИЛСКА БАНДА

13.03 Рая на jenny_K, 30 г
 15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France
19.03
  Маргарита на buble, 29г., София
20.03   Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица
25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново
26.03
Тони на Чаено момиче, 26г., София      Вяра  на sesil i viara
27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна
28.03
Калоян на desi, 29 г., София      Христо на hriskata, София
29.03 Боян на mimi75      Михаил на MTania, 30г., София
30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе
31.03 Невена на mama meca, 29 г., София      Христо  на ~Цвети~, Асеновград
01.04
  Ана-Мариа на x_diabet_mama   
Матей на Вени*, 35 г., София   Станислава на natali_sl, 26 г., София
02.04
Пресил  на Филипа, 26 г., Русе  Симеон на IKI_79, Силистра Христо на Танина, 25г., Бургас  Радослав на Зени, 27 г., Варна   Ники на Еми-Н 
03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян
  Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив  Йоана на ~клио~, 35г.
04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София    Пламен на Катя (Сливен), 28 г.  Сами на kremakula   
Симона на Cherepahova, 27 г., София 
Реа на ramama, 25 г., София
05.04 Никола на mama-didi
06.04 Иван на ladye,31г София

Инес на halapela

07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   Ивайло на Vaska, 25 г., Благоевград    Ивайло  на nokon2, Варна Деница на dibo, 27 г.
Стефан на orell, Смолян   Божидар и Кирил  на марианна,28г., София
09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София
10.04. Виктор на elica s, 22 г., Плевен   Емил на bobbi, София

Теодор  на mama79, 27 г.   Гергана на ani80
Димитър на мама Ж Ина на tusana   
 Емил на ra4e
11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София Даниел  на bubka, USA/Пловдив Калоян на Mum   Ева на evi-t
12.04 Мадлен на elima, София Алекса на missZ   
 Явор на Me4o Puh, София 
Александър на didi_demi, Добрич
13.04 Александър на sminscho, Варна Евелина на elidima01
Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански  Виктория на g_genova   Валентин на amoritka, Германия
 Деян на musashi   
Йоанна  на uma
15.04 Християн на yacek bs, София 
Соня на renni79, 26 г., София
16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София    Милена на Tatjana, 31 г., Германия  Димитрина  на galiabalq  Иван на АниРС, 31г., София, кака на 2г7м   
Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 
17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София Мартин  на deninas, 27г., София
Тони  на skarlet#    Златомир на коко 

18.04 Дея-Мария   на Дея, 21 г., Карнобат
Валентин  на renkata, 28 г., София    Йоана  на Ivka, 24 г., София 
19.04
Ема    на Mayflower, 29 г., София   
Яна  на nuni, 22 г., София   
Радост на furor Кристина на alest, 30г., Испания
20.04
Мариса на Борислава,
Александър на Петето(petia p p), София 
Йоан на Лейси, В.Търново
21.04
Анжела на мимка   Йоана на Pa-pa, Las Vegas
22.04 Велизар на danislavkova,София  Мария    на Zarka, 33г., USA, NY   
Стилян  на Nadeto, 21 г., София
 Оги на Котето 123
23.04 Велина  на envia, батко на 5 г.  Диляна на Иленка
26.04 Стилиян  на iveta76
27.04 Скарлет-Елизабет на-Rina 
Юлиан  на petrovavania
28.04 Мартин на PetyaP
29.04. Джорджия на moraska
30.04 Мартин на 6u6i
1.05 Кристиян на zori2005
02.05 Даниел на Chance  Илиян на Rossica_G

Албум на АПРИЛските щъркели  Потребител: Aprilki Парола: 2006 и на новото  aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци

Предложения за заглавия на теми:
"Априлското дете се стяга за море" - Филипа

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 10:33 от Бабъл

# 1
Хайде аз да се разпиша първаааа Laughing

Я аз да питам варненките, предложете някой хотел във Варна, че ние май мислим натам да се ориентираме лятото, та се чудя къде да отседнем.

# 2
Хайде втора   bouquet
Деска, утре ще ти пусна любимия си хотел  Hug

# 3
  • София
Пу трета Simple Smile И аз да попадна в челната тройка веднъж! Бабълче   bouquet

Данче, да поздравиш Баш-майстора от помощника му Simple Smile

# 4
  • 2 етажа над тавана
Пусни, пусни, Смин, че и аз трябва да имам някаква ориентация, ако затръгвам към Варна! Mr. Green

# 5
4естита ни нова тема, нека е пълна само с положителни работи  Sunglasses

Хотел във Варна, ами не питайте Варненките, те никога не спят на хотел там  Joy  Майтапа на страни, в самия град ли искате, или къде? Дайте джокер какво иzисквате като местоположение, напр. да е до плажа ли, или да е във вилна zона, малък ли да бъде или голям с аниматори и детска дискотека?  Laughing  Хотели бол...

Ани, ами и 10тия го открих ве4е, по4ти е пробил и той, та бих каzала полувреме  Laughing  Те горните (тия сега са горни) при нея винаги иzлиzат в синхрон и по лесно от долните, та да видим какво ни о4аква. Пак спи неспокойно ама като zнам на какво се дължи, го приемам по лесно.

Хайде моми4ета, лека да е  Hug

# 6
Много отдавна не съм писала при вас, а гледам още стоим в списъка, така че реших да намина и видя как я карате. Минахме годинка, бебето стана дете и започнаха най-после да се случват интересни неща.
Скоро започнахме да ходим, но изоставаме със зъбите, засега си имаме само 2.

Поздрави и до скоро

# 7
Добро утро Mr. Green

Пак съм на крак, но днес от 6,30ч. - падна викане докато заспи отново и сега аз едвам гледам, а Теди си хърка сладко bowuu

Консулта с доки показа, че нищо му няма на човека здрав е като бик-явно е хапнал повече и сме поиграли бурно/много се смя/ та затова е било повръщането Mr. Green Но и аз си падам параноик и веднага забелязах пъпки, мерих температури и т.н. всякакви симптоми наизкачаха:35:

Мерки - с дрехите е 12кг и 80см на изправения метър. Биха му ваксината и казаха, че е съвсем безобидна-следващата ни се пада след 3месеца. Тъкмо август и без това изследвания за ясла ще правим.

Хотели да ви кажа не са ми много ясни-то аз улиците в града не си знам пък какво да кажа за хотели Joy

# 8
Добро утро!

Бабълка, мерси!

Днес най-после ще пия кафе, от повече от месец не съм си правила, ама без него не се издържа.

Ние няколко дни сме сами с Преското и не мога да се оплача, ляга си в 8 и става в 8, ето вече се е изакал Mr. Green, аз изчистих и започват игрите Grinning

Хубав ден!  bouquet
Завиждам на варненки за прохладното време при тях Wink

# 9
  • София
Добро утро - да се разпиша, докато може! Ще дочета старата тема, ако има време, ако не - какво стана - има ли желаещи за морска среща? Ако искате хотел в Златни - мъж ми е там и ще уреди нещо!

Да добавя - най-гадни са кучешките зъби нищо, че имат камо един връх, а кътниците 4!

# 10
Страх ме е да кажа от сега, че и аз искам да дойда некст тайм Confused, ще съм в 6-ти месец някъде, живот и здраве.
А и така като гледам другите априлчета не са претенциозни като моят човек, той ляга рано, не може да спи в количката, не може и да спи в непозната обстановка, тестван е вече Rolling Eyes
Но пък има време и надежда Grinning

Исках да питам, давахте ли/ще давате ли диня?
Аз след като миналото лято докарах с едно целодневно динеплющене адски колики на Пресил, сега имам едно наум.
Ама ще му дам да пробва.

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 09:06 от Филип@

# 11
  • София
Филипка и ние лягаме рано, а в количка спим малко!
За динята - ще давам!

# 12
Добро утро! Grinning

БабълкаHeart Eyes за темата!

mystic, добре завърнала се!  bouquet

Смини, казвай го този хотел и на нас! Blush
Макар че ако се заформи морски пленум, не знам, как ще е в сезона с такава групова резервация!? newsm78

Диня, както и всички други пресни местни плодове, ще давам. Peace Така ги чакам!

Още нещо за пленума - имаше Ди Джей на открито, макар че дискотека май не стана /аз нали по-рано отпраших с Вили към леглото/. Започна със страхотни стари златни БГ-хитове, но продължи с чалга.

# 13
  • София
Ние отпадаме от евентуален пленум във Варна. Причини - 1. Цените на хотелита във Варна не са по джоба на моето семейство. 2. Голямото разстояние от София 3. От град пак в град.... 4. Ако платиме капарото на някой недошъл както стана на Усоето, хотела ще стане повече от златен.

Енви, вашата лятна шапка на Сали, която се сви след прането какъв размер е?

# 14
Данче, споделям съображенията ти за Варна! Peace Но все съм с надежда, че може да се измисли нещо разумно, или просто желанието ми за нова среща надделява... Rolling Eyes
Шапката е № 49, т.е. това е обиколката на главата.

А като стана дума, хайде една анкета -
ще водите ли децата на море, кога, къде?   newsm78
Ние с мъжо обмисляме, но като си представим "с деца на море" и ей
така ставаме -  #Crazy #Crazy!  Никаква почивка няма да е това за нас двамата, но пък е полезно за децата...  Rolling Eyes А без децата никъде не тръгваме! Naughty

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 11:04 от envia

Общи условия

Активация на акаунт