АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 850
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Деси, а къде сте в момента?
Поздравления за успешното дълго кърмене и за безпроблемното отбиване!  bouquet
В Ихтиман сме Кало и аз Simple Smile а татито на работа в София Sad но го чакаме и той да дойде Simple Smile
Мерси, да си призная чувствам се горда от себе си за това, че кърмих толкова и отбих безпроблемно bowuu

Ренка, не се извинявай, нищо толкова не е станало, не сте могли не сте дошли, здраве да е, това е най-важното Hug Никой не се сърди за парите Simple Smile

Мати да се оправя бързо. Вени, да не е вируса, който Кало изкара? Гърлото червено ли му е?

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 13:53 от десито

# 91
Деси, герой си! Hug

Аз не само разбрах какво имаше предвид Рени още в първият си пост, ами смятам че на нейно място и на това на Бюти аз също бих се чувствала адски неловко, когато дължа пари на цял отбор хора.Независимо за каква сума става дума.Ако им беше дадена възможност да се изплатят на един-единствен човек съм сигурна, че щяха да го направят своевременно и сега това нямаше да се изтъква като причина за неосъществяването на евентуална бъдеща среща.

# 92
  • София
Енви, Деси  Hug и целувки и айде край на темата topicclosed
Ще пратя СМС-и.

Вени, има някакъв летен грип с Т. и разстройство, но дано ви подмине.А може и от зъб да е.

# 93
Раченцеееееее, честита ви годишнина, мила!!! HugОт све сърце ви пожелавам семейно щастие и уют/какъвто съм сигурна си създала/ в домът ви.И една сестричка на Емчо, разбира се Wink.
И дано леко изкара Рачо варицелата и по възможност да подмине Емо Praynig.
Малееееееееееее ooooh! каква съм  newsm57/не знам защо ама този емотикон ме кара да се запитам къде зачезна ренката????.
Бабълченцеееееее, честит ти именник    bouquetДа ти е жив и здрав, много послушен и страхотен татко и съпруг Hug.

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 14:53 от ~ВАНЯ~

# 94
Раче, честита ви годишнина. Много семейно щастие ти пожелавам. И мъжо ти бързо да се оправи, че да си отпразнувате празника.

# 95
  • София
Бабълче, поздрави на именника ти! Жив и здрав, все така готин и весел! Поздрави от цялото фемили!

Раче, честита годишнина! Да сте все такова слънчево семейство!

# 96
Раче, честита годишнина   bouquet Винаги да се обичате и да се уважавате, страстта никога да не угасва и детския смях винаги да кънти в дома ви.

Честит Имен Ден на всички празнуващи Hug

Бюти, дано всичко утихне и да сте си задружно и сплотено семейство занапред. Това е много по-важно от форума, но все пак ще се радваме всички, ако се отбиваш от време на време да кажеш как сте, пък макар и тайничко  Hug

Мамите, които дават хляб в попарата, по колко слагате  newsm78

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 15:38 от Nadeto

# 97
  • София
Възможно е да е този вирус, защото е акал вече 4 пъти днес, последните два по-редичко! За зъба - нали чакаме един от месец и половина вече! Може и това да е!

# 98
  • Добрич

Раче, честита годишнина   bouquet
Честит Имен Ден на всички празнуващи Hug

Филип@ , операцията е фиброаденом на гърдата, който отдавна си мислех да си го махна и вече го махнах! Така, че момичета не пренебрегвайте самопрегледите на гърдите Peace Операцията не беше нещо сложно, но пък на никой не пожелавам такива притеснения Praynig

Хайде за сега чао момичета

# 99
didi_demi, знаех че сме обсъждали въпроса, ама бях забравила ooooh!
Къде се оперира в крайна сметка?

# 100
didi_demi, какво е това фиброаденом на гърдата

# 101
  • Добрич
Оперирах се в Добрич. Казаха ми , че за такава козметична операция няма смисъл да ходя до Варна или София.

# 102
  • Добрич
 Nadeto , искам да кача един линк с обяснения какво е фиброаденом, но не успявам. В гугъл напиши "фиброаденом" и ще ти излязат много статии.

# 103
  • Boston, MA
Честита годишнина на Раче!

Честит именник на Бабъл!

# 104
Раче, честита годишнина, все така лъчезарни   bouquet

Честит празник на Спас и всички , които празнуват днес!

didi_demi , бързо възстановяване.

Бюти, моля те не се притеснявай, много ми стана криво. Сега за 24 май имахме страхотна оферта за о. Корфу, но половинката заяви , че не му се ходело, кво толкоз било там  #2gunfire и отсече. Но от опит знам , че няма резултат ни да моля , ни да споря и убеждавам . Но това не го прави лош съпруг и баща.

Общи условия

Активация на акаунт