Кралски работи и клюки - септември 2026

• 71 765
  • 1 868
  •   64
Отговори
# 1 695
А според мен претенциите към Хари и Меган вече тотално излизат от рамките на нормалното.
Какво значи да се присъедини ТАЙНО към училищната родителска група или въобще да не се присъединява!?
Вие деца имате ли, в такива групи участвате ли, въобще знаете ли защо са създадени и как функционират!
Въпросът е тя знае ли? Драмата й е, че тя доброволно се е присъединила в групата с личния си номер, който е станал видим за хората в групата. Осъзнавате ли колко е нелепо това? Това е извън рамките на нормалното.

Ако не иска да й бъде видим номера, да не ползва личния си номер, а да ползва друг номер или изобщо да не се присъединява към whatsapp групата, а нейн служител да е в нея както е случаят с чат групата с журналистите. Там не са Хари и Меган с личните си номера, а техният говорител.

# 1 696
Птица, ама после го ползва като leverage да й се назначи охрана. Какво имаш предвид с това,че претенциите към Хари и Мегън излизали от рамките на нормалното? Ако те не се натрапват постоянно в общественото полезрение, никой или почти никой няма да се сети за тях. Все пак са обикновени граждани като всички нас. Защо никой не се сеща да пита за птица или за PumpkinPraline освен близките им?

# 1 697
А техните претенции не излизат ли извън нормите? Кортеж за децата, че дори прочетох, че искала Меган да ги карат с хеликоптер до училището? Значи децата на престолонаследника могат да си ходят тихо и кротко на училище само с един охраняващ офицер, но тези на Меган с кортеж!! Хайде малко по-скромно.

# 1 698
  • София
А според мен претенциите към Хари и Меган вече тотално излизат от рамките на нормалното.
Какво значи да се присъедини ТАЙНО към училищната родителска група или въобще да не се присъединява!?
Вие деца имате ли, в такива групи участвате ли, въобще знаете ли защо са създадени и как функционират!
Нда, големи грехове на Мегън - записала децата на училище, отписала ги, влязла в родителска група. И то ако изобщо е вярно, а не е медийна измишльотина, поредната. За сагата с охраната да не говорим, чак и Чарлз ще бъде спасяван от Камила срещу собствения си син и внуци.
 Вече не чета, прескачам и чакам новини за хубави събития и рокли.

# 1 699
  • Разпиляна във въображението
Имаше един коментар с кортежа на децата на Маркъл - няколко танка Simple Smile

Аз си мисля, че голяма част от британците нямат никакви изисквания към завърналите се в затвора, освен едно - да млъкнат. Занимават цял Остров с измислените си драми.

# 1 700
Как ще се присъединиш към групата на родителите от класа/училището на детето си с чужд номер или тайно 🤣 Това да не е фейсбук или бгмама, та с измислен ник да си анонимен там и да пишеш каквото ти хрумне? Кой въобще ще го позволи! Не ме разсмивайте.

# 1 701
  • Glasgow
Е кой е продал скрийншот от групата тогава на "Сън"🤔

# 1 702
Вчерашната пола на Максима ми прилича на юрган. Горната риза е нова, но всичко е Натан.

Единствената кралски изглеждаща от семейството.

Алексия с английски бранд рокля отново, голям фен стана и тя. Познах, че шапката е на Максима.

На Амалия всичко е скъпо, но не е подбрано добре.

# 1 703
  • Разпиляна във въображението
Как ще се присъединиш към групата на родителите от класа/училището на детето си с чужд номер или тайно 🤣 Това да не е фейсбук или бгмама, та с измислен ник да си анонимен там и да пишеш каквото ти хрумне? Кой въобще ще го позволи! Не ме разсмивайте.

Защо? Какъв е проблема? Някой знае ли личният й номер? Не. Как ще се разбере от родителите дали е истински или не?

Как не направят нещо хубаво да отбележат рождения ден, нещо благотворително. Не, само писъци и измислени драми.

# 1 704
На Хари и Меган е казано да „купят будилник“ вместо финансирана от данъкоплатците охрана. Робърт Джобсън разкритикува двамата за това, че са посочили опасения за сигурността поради училищния трафик като причина да вземат децата си от училище. Той каза пред The ​​Sun: „Предлагам им да си купят будилник, да го настроят три четвърти час по-рано и да се присъединят към реалния свят... Никой не го е помолил да дойде със семейството си в страна, която е смятал за опасна“.
https://www.mirror.co.uk/3am/us-celebrity-news/meghan-harry-secu … k-school-37667359

# 1 705
На Хари и Меган е казано да „купят будилник“ вместо финансирана от данъкоплатците охрана. Робърт Джобсън разкритикува двамата за това, че са посочили опасения за сигурността поради училищния трафик като причина да вземат децата си от училище. Той каза пред The ​​Sun: „Предлагам им да си купят будилник, да го настроят три четвърти час по-рано и да се присъединят към реалния свят... Никой не го е помолил да дойде със семейството си в страна, която е смятал за опасна“.
https://www.mirror.co.uk/3am/us-celebrity-news/meghan-harry-secu … k-school-37667359
Вече почват и да им се подиграват.Направо съм изумена !Нямат ли някой с трезвен мозък около тях да ги посъветва,че стават за смях на цялата държава.

# 1 706
Ама Мегън може да го предвиди това и да си купи някакъв случаен номер, с който да влезе в групата. Да,тегаво е,ама tough world, това е положението. Извинявай, ама при условие, че през 2022 си допуснала,че не можеш да си заведеш детето спокойно на училище,защото ще има поне 40 папарака,как през 2026 не се сети,че има и гадни хора, които биха ти продали личния номер в пресата?

# 1 707
  • Glasgow
Ами предполага се, че в частно скъпо училище няма такива маргинали, ама ей го на.

# 1 708
Няма какво да предполага, не са й никакви тия майки, че да им гласува доверие в крайна сметка, а и е толкова притеснена за сигурността си все пак. Вие сериозно ли сте толкова доверчиви? Аз на нейно място изобщо не бих се джойннала никъде с личния си телефонен номер/данни.
Изумявам се,че човек,толкова вглъбен в сигурността си, е допуснал такова нещо, и изобщо не смятам,че е случайно. Сега ще може да го ползва като аргумент, че пак е подложена на атаки, но дано не й клекнат там от мястото,което решава за охраните.

# 1 709
На тях винаги им е виновен някой друг. За собствената им неадекватност.

Общи условия

Активация на акаунт