Отговори
# 1 110
  • Наблизо
И аз забравих Тетето.Всичко да е наред с мама!

# 1 111
  • sf
Ренко, да си жива и здрава, много късмет!
Всички болни да оздравяват бързо!
Бял кахър е , ама да си се оплача- докато се помотвам, всички полети, които ми трябват скочиха много яко. 🙄 Ама ще играе кредитната карта, после ще се оправям.

# 1 112
Ренко, честита да си! Здрава, спокойна, обичана! Повече пътешествия и по-малко ядове!

# 1 113
Бял кахър е , ама да си се оплача- докато се помотвам, всички полети, които ми трябват скочиха много яко. 🙄
Реши въпроса кардинално. Купи самолет Wink

# 1 114
  • sf
Хахаха да, все някога ще се изплати тази инвестиция.

# 1 115
  • тук и там
Честита да си,Ренко!Здрава и щастлива!
На мен ми се струва,че е нещо вирусно при мъх.Щото малкото кашля и беше с болки в корема един ден-в събота.Брат му на мъх и той кара нещо с кашлица и болки в корема и уж се  беше излекувал,но се виждахме в събота и с него и още кашляше ,и мъх в неделя вдигна температура и го заболя.Също има и болки в гърлото,та за това си мисля ,че е вирус.
Тетка,стискам палци!

# 1 116
  • Пловдив
Хахах, Донсе поне ше има с кой са джъткаме Wink МалдивитИ ше са ни уикенд бягство тогаз 🤪🤭

Синкото реши, че ше вечеряме суши. Ок съм аз.

# 1 117
Честито на празнуващите!
Здрави, щастливи и безгрижни да са- и те, и близките им.

Вкъщи не “търсим” и не купуваме самолетни билети в сряда и неделя. Обикновено тогава са най- куците цени. 😠

# 1 118
Преди години с един колега изчислявахме, че ако си купи хеликоптер ще го изплаща със заплата 150 години. Хубавото беше, че през цялото това време ще си го ползва. Simple Smile

# 1 119

Вкъщи не “търсим” и не купуваме самолетни билети в сряда и неделя. Обикновено тогава са най- куците цени. 😠

Защо не го написа сутринта? Joy Едно, че тарифата само с ръчен багаж беше свършила, ами и ме прецакаха с 30е - незнайно как цената, която виждах до последно, се оказа по-ниска от тази, която ми дръпнаха. Пуснах оплакване, ама кой да се сети да направи скрийншот преди плащането…Толкова пъти съм купувала билети през посредници, време беше да се опаря и аз.

# 1 120
Ех, Попи!
Дано ти уважат оплакването!
То кой ще се сети да прави скрийншот преди да натисне бутона?
След споделеното- явно повечето списващи в темата. 😂

ПП. Никога не действаме през посредници. За добро или лошо.

# 1 121
  • sf
Защо ползваш посредници? Не се ли оскъпява?
Ща не ща, ще купувам. Времето напредва, надали ще паднат.
Един комар се мотае наоколо, хапна ме даже 🥺

# 1 122
  • София
Мисте, ние вечеряхме баница класик с кисело мляко.Фърлям ти японско,  да си в тон.Heart Eyes
Скрит текст:

# 1 123
Честити рожденици - Ренко и на Ази дечкото! Здрави, усмихнати, обичани, с късмет 🍀💚🎂

# 1 124
Донси, виждам, че и самолет няма да ти реши въпроса. Не си играй ами направо купувай футболния отбор. Ще гледаш когато искаш, няма да дебнеш билети, часове, хотели и други!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт