Отговори
# 1 245
  • Наблизо
Мързе,ще дойда и аз.
Оф утре е понеделник,имаме една задача,която вече ми лази по нервите и непрекъснато я вадят пак и пак ме карат да правя неща,защото не четат какво съм направила предния път.ПиснА ми.
И сме на детски рожден ден привечер.
Омммммм…

# 1 246
Още говорят...  Мазни ми се с нарязани ленти филе Елена, докато говори!!!

# 1 247
  • Варна
Хех, Мързи, разсмя ме Simple Smile

Хора, благодаря за палците. Има някакво подобрение при ММ, пу-пу, чукам на дърво, да не вземе да се урочаса нещо. Леле, колко суеверна съм станала...

# 1 248
Тъкмо щях да питам само вино ли предлагаш, ядене няма ли? И баш навреме писа за филето. Значи, брой ме и мен. Joy

# 1 249
Даааа... прекъснаха ги за втори пъъъъът!!!  Smiling Imp

Ядене да искате... свински пържоли ,пилешки пържоли, карначета, миш-маш, палачинки. И вино.

# 1 250
Хм, Мързи, виното какво е? Щото, нали разбираш, неделя вечер малка е трудна организацията. Не за копането, ами за зариването. Ама, ако е розе, идвам веднага.

# 1 251
Мързи, ида и аз. Имам предложение да не се морим с трепане и копане, ще го пратим на лозето, да си говори на воля, а ние на вино колко приказки ще издумаме.... отмах сме ги надприказвали. Kissing Heart Joy

# 1 252
  • sf
Добро утро ☕
Будна съм като за първа смяна. 🙄
Дано подремна още малко, че после ще е тегаво .
Едни мисли ме мъчат , ама все с "ако това, ако онова", т. е. излишно напрежение. Гаджето на синко каза , че си имало термин за това - overthinking 😆

# 1 253
И аз се събудих в 5.30 със силното желание да пия кафе. Ей ме на, с кафе на терасата. Вчера подремнах следобед, сестра ми беше у нас покрай мама, за да можем с ММ да си починем малко.
Аууу, студено ми е, лягам си!
Хубав понеделник, общество! 🍀

# 1 254
Добро утро, сладинки 🩷
Спийди автоматът се оказа в централата им на края на света и не е приел пратката 😂. Отивам в офис да олабя напрежението по-късно 😁 В краен случай ще имам боти, които са ми големи.

# 1 255
Добро утро!

# 1 256
Добро утро!
Мързи, оцеля ли селскостопанския труженик?
Време е за кафе и закуска.
Хубав ден и спорна седмица.

# 1 257
  • Пловдив
Добро понеделнишко!

Не съм го пила още...ще "водя" синкото на разни изследвания Head Band

# 1 258
Голям е вече Мисте, защо не го пуснеш сам да се оправя?
Добро утро!
Седмицата ми започва с посещение при зъбарев.

# 1 259
  • sf
Айде пак добро утро ☕
ПодремАх малко после, разходих куч, пия кафе и зяпам От местоположението.
Студено ми е, а още не съм си извадила дебелите дрехи. 😆
Чакам днес една новина, от която зависи колко точно ще се разоря този и другия месец. 🤣
Трябва да мисля нещо за ядене на работа, а нищо не ми се яде. Да нямам апетит не е присъщо за мен. 😆

Общи условия

Активация на акаунт