Звездни компромати - септември '26

• 108 873
  • 1 156
  •   76
Отговори
# 1 140
Страхотна актриса е Сидни, това обсъждахме приятелки, как може да играе абсолютен безполов борсук и после да се покаже като изкусителка с естествени прелести

# 1 141
Коя е Марая

# 1 142
  • София
Не виждам с какво дразни Сидни Суини определен феминистки кръг, още повече, че има много спортистки, снимали се в Плейбой и други еротични списания. Изглеждаше ми, че има божествено тяло, но защото си мислех, че има естествени гърди. Ако са правени, не ми е тогава толкова уау.

# 1 143
В Щатите е спорт да търсят намеци във всичко и да се съдят за щяло, и нещяло... Нищо не ме учудва. Нищо ѝ няма на рекламата. Не я познавам като актриса Сидни Суини, защото филми не гледам много, но е жестока мадама в тяло. В лице е симпатична, какво толкова ѝ намирате кусури!

# 1 144
Е хубава работа! Значи изобщо не четете темата, аз вече ги сънувам Мичка, Марая и Тошето……  толкова често се пише за тях.
Дъщерята на Мария фолк певицата е Марая.

# 1 145
  • Sofia
Странна поза на Марая са избрали за корица.
Защо така е присвила рамене 🤔

# 1 146
  • До морето
А носът й изглежда като изтрит с гумичка.

# 1 147
И аз не вдянах за Марая Мичкина. Иначе от темата знам коя е Марая.

# 1 148
Марая не отиде ли да учи в сериозен университет , за да има сериозна професия ?!
За да се снима не са й необходими скъпи училища и университети Simple Smile

# 1 149
Е, ако не се получи със сериозния университет, поне може с кориците на списания да се получи. Simple Smile

# 1 150
А това излъчване и поглед на какво ви бият?
Марая на корицата на Glamour
Скрит текст:
Събудили са я в 3 сутринта и и се спи 🥱

# 1 151
  • софия
Марайчето е крушата, която години наред ни шокаха канчето в темата, че ще падне далеч от дървото, защото ходи в най-скъпото училище и майка ѝ с всичките си сили изкарва пари да го плаща. Затова сега Марайчето е на корица с интелигентен поглед, изпълнен с цялото знание на най-скъпото училище.

# 1 152
Марая се е опитала до докара погледа ва Николета.
Почти е успяла. Sunglasses

# 1 153
Според мен гримът й е кофти, иначе е хубава.

# 1 154
А знаем ли какво учи всъщност Марая?
Хубаво е момичето, ама грозно гримирано.

Общи условия

Активация на акаунт