Звездни компромати - септември '26

• 116 886
  • 1 232
  •   7
Отговори
# 1 215
Статуетка Simple Smile

# 1 216
На последната снимка Мара е такава карикатура, предизвикваща само спонтанен смях.......😂

# 1 217
Стилияна е далеч от стройна. Строен значи слаб и висок.

# 1 218
Аз също харесвам Сидни и като визия и като актьорски заложби.
Смятам, че достатъчно спортистки се изтипосват голи или полуголи из ИГ или по списания, та няма нужда да ѝ четат морал.
Момичето е младо, с хубаво тяло, нормално да изкарва пари с него.
Също така, самата Сидни била акционер в този нов сайт за спортни прогнози, тъй че може да си реши каквато си иска реклама да направи.
Покрай нея все стават скандали и затова ще дръпне доста напред според мен. Оприличавам я не толкова на Памела, колкото на Мерлин Монро, някак такова усещане създава, все да се говори за нея и да ѝ завиждат.

# 1 219
Том Круз
Скрит текст:

# 1 220
На последната снимка Мара е такава карикатура, предизвикваща само спонтанен смях.......😂
Какъв смях? толкова е жалка, мършава и долнопробна, че предизвиква позиви на повръщане и съжаление.

# 1 221

Да, черно екипче, неоново екипче.
И това чучело седнало да ми претендира за участие на сцената на Античния театър.

# 1 222
Криси и Руми са големи бъзли, пазят си слабите. Ужасно зпопаметни и прости.

# 1 223
  • София
Никола Цолов е бил на вечеря с Макс Верстапен след картинг събитие на Ред Бул.
Скрит текст:

# 1 224
  • София
Стили е 140 см висока.
Тея и Наум са рекламни лица на Мастъркард
Скрит текст:

# 1 225
Мноу си е джиджана Марето,да вземе да си погледне убаво публикацията,че туй беличко петно на главата ми боде очите 😂.По качествена перука/екстеншъни да си тури😁

# 1 226
Стройна няма как да е Стиляна Николова, нито да са и дълги краката. Абсолютно миньонче е щом е 150см

Ивайла с малката Вяра. Много хубаво дете

# 1 227
  • в 1001-та нощ
Къци - екстравагантен и закачлив

Скрит текст:

# 1 228
Говорех за пропорции. Ниска е Стили, но с чудесни пропорции и да, за ръста и, краката и са дълги.

# 1 229
Алисия е с много добри пропорции - дългокрака без да е висока.

Общи условия

Активация на акаунт