🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 20 187
  • 716
  •   5
Отговори
# 705
Шест месеца след пускането му ББСО е на 2-ро място в Дисни Турция. 🤗

# 706
Очакванията да пуснат скоро "Пера" май няма се случи ... (имам предвид последните събития) Sad

# 707
Привет момичета.Всички тези показни арести мисля,че не са за наркотици.Според мен трябва да се преследват не жертвите на наркобизнеса,а техните разпространители.Да сме чули досега за ареста на някой наркобос?Не.Поне аз не съм чула.Всички знаем,че наркотици не се внасят и разпространяват просто така,като в супермаркет.Според мен тези арести са на политическа основа.Сред филмовата индустрия започнаха точно след задържането на оная мениджърка ли,каква беше там.Сега се всява масов страх сред гилдията,та да няма защитници.Помня,че и Афра беше публикувала нещо в защита на Айбюке.Знаем също и за едноличната власт на Ердоган.Турция в момента е под неговия ботуш и който малко надигне глава е смазан.Очаквах,че и Афра ще мине през тази цедка,даже се позабавиха.За Мерт не съм много сигурна,но очаквай неочакваното.Та тези показни акции са точно по тази причина.Ако се водеше истинска война срещу наркобизнеса,проституцията и оръжията то нямаше да има мафия.Да сте чули за държава където не съществува мафия?Лошото е,че в някои държави управлява точно тя.Нейсе.И това ще мине.Неприятно е разбира се,но ще мине и замине.Разбира се,има много хора в гилдията,които употребяват наркотици и не само актьори,но това не е повод да се поставя всичко под общ знаменател.А борбата срещу наркотиците не само,че никаква я няма ами излизат все по-нови и нови наркотични вещества,синтетични дроги и така нататък,които са страшно опасни за живота на нашите деца.Да се създаде една такава дрога на всички е ясно,че са необходими големи лаборатории и средства..Да сте чули някъде да е била унищожена такава лаборатория?Не.Унищожават се мижави,любителски,така да се каже,лабораторийки за отглеждане на канабис и то с цел да не пречат на големите наркоразпространители.Смях в залата.Та това е моето мнение относно смехотворните акции на съседите.

# 708
  • София
Ени, аз Нетфликс гледам с английски субтитри, нямам проблем. Но, ако е на бг е по-добре.
В крайна сметка едновременно пускане в целия свят също има значение. Така при интересен сюжет много бързо го вдигат нагоре. Аз наистина, ако търся нещо за гледане гледам първо в топ 10. Дано нашите скоро снимат дигитално за Нетфликс или в краен случай НВО. Това Дисни е пародия.

# 709
Керем Чатай и Шнура са на сватбата на някакъв директор в Канал Д. Какви са дружки. 😃

https://x.com/bakcasmrd/status/2101754266977280035

# 710
# 711
Здравейте, мили дами,
Пожелавам успешна седмица на всички!
Редактирам се:
Задържали са Афра на летището

Последна редакция: пн, 21 сеп 2026, 14:58 от Надя Б. Василева

# 712
  • София

Последна редакция: пн, 21 сеп 2026, 15:42 от MysteryG

# 713
Ох, всеки си пише каквото си иска. Иди разбери. За какво лъжат, че Афра е била задържана. Ето отишла си е сама да съдейства както написа.
Аман вече

# 714
  • София
Видео

"По заповед на Главната прокуратура на Бакъркьой започна разследване срещу известни личности.

Афра Сарачоглу, срещу която е издадена заповед за арест в рамките на разследването, е преминала медицински преглед."

https://x.com/doganburak29/status/2102027649438613618

# 715
Значи все пак е била задържана на летището. Така излиза. Не е отишла с нейната си кола.
Кажете сега кой лъже и кой казва истината. Циркове само.
Както казах Аман вече Аман Joy

# 716
  • Яко в Матрицата...
В момента има само заповед за задържане, като на другите. Ще ѝ вземат проби и ще я пуснат. Поне така се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт