Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 121
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Момичета сори че се намесвам ама ми хрумна една идея - ако няма места поизпъчвате малко коремите и правите по една мила физиономия и на 5тата минута ще имате маса  Joy Joy Joy

# 91
 doh  Ей!!!! smile3556 АЛОУУУУУ! Ко праите бре? rotfImao rotfImbo мами бърбориви.

Оставих ви за по-малко от 24 часа и.....................цели 7 страници сте нащрапали  typeuu

Аз минавам само да рапортувам Simple Smileideauu и почвам да ви чета.

Меги? таквиз щъркелчета  stork-girl имаме ли още, a? newsm08  Ако може, моля и за мен розовко smile3521 

Ще си имаме ЕЛИЦА  newsm68  261uu

Сега ще взема да сложа и 2 снимки на бебка в албума ни Simple Smile  А доктора е newsm10 прекрасен, мил, учтив, внимателен. Разглежда подробно и обеснява всичко и не знам дали му омръзва, като се има предвид, че повтаря едни и същи неща на почти всяка бъдеща мама, но с пълно внимание и и съсредоточеност прави подробен преглед на бебока и показва и разказва!
Горещо го препоръчвам на всяка бъдеща мама!

А сега отивам да ви чета smile3529

# 92
маграт чеснова честита ти мома!Слагай снимките на бебка и кажи при кой доктор си била?

# 93
Ето ни и нас  newsm68
Наспахме се с мишко станахме малко гадничко събудихме нашия татко да ни направи закуска  newsm53  и като хапнахме и познайте имаше   bath1  newsm37 след 7 дена стискане днес с мишко се къпахме да знаете бях забравила какво е да се къпеш и да миришеш на хубавко, а не на МЕНТОЛОВ спирт  Joy. Още ме притеснява че повечето пъпки не са хванали коричка но се надявам бързо и те да завехнат че ми писна. А да кажа и нашия татко как ни отмъсти за сутрешното събуждане намаза ни пак с Ментолов спирт   Whistling че много странно съм миришела на шампоан и душ гел
Айде стига съм ви занимавала с нашите сутрешни занимания, чакам да пишете но гледам днес май има затишие  newsm78
Маграт честита мома

# 94
  • София
Добро утро и от мен, тоя моя малък трикилограмов мъж ме е забудил от 8 и половина, ама аз нееее чак в 10 станах - горкия.  Mr. Green animal037

маграт чеснова честита ти девойкааааааа    bouquet   bouquet

Значи за срещата да си облечем най-бременните дрехи,   261uu барем намерят маса, ама колко голяма, да вземем да се пребройм а?   

1. Преслава   party006 
2. MeggyV                                   
3. Надя 73
4. silverarrow
5. Jolly24
6. Ивон
7. Svetla19
8. Polly1234
9. Rall
10 Nigella
   party006

и другите мами да се обадят та поне да знаем колко голяма маса ни требва, ако някоя няма да може поради липса на превоз също да се обади, аз от Младост мога да събера по пътя тумбалани, то на това време няма кво да се кахъря, че съм с бричката без климатик. Моя мъж ще се прибере от Варна живот и здраве утре вечер или в понеделник, та сега трябва да изчистя и да помисля с каква манджа да го изненадам.
Като тръгваше и си взимаше дрехи , знаете ли какво се оказа - напълнял е точно на корем и повечето панталони не му ставаха и му стискаха  Joy  Joy  Joy - явно и той солидарен с мен - пълнее, аз му викам, гълтай корема и не се оплаквай, аз и това не мога, а на него лошо му стана като не можеше да си закопчае панталона. smile3514 -

Някоя мама, ако иска да и принтирам списъчето да свирне, аз вече си го принтирах и съм супер доволна, гледах такива списъчета, ама нашето е най-подробноо, голяма помощ ще ни е още веднъж голямо благодаря на siluchka .

Irenn честита баняяяяяяя, таткото да не оплаква, а сега само да те глезиииииии, какво ти затишие от 10 мин искам да пусна отговора, а все - има нови отговори  Joy  Joy ,

# 95
  • Пловдив
Добро утро и от нас!
Добре дошли на новите мами!
Ивон, честита книжка, леко и безаварийно шофиране!
Маграт, честита ти мома!
За протокола аз съм една кротка и благородна ВЕЗНА  Mr. Green, обградена с един опасен Скорпион/мъжът ми/ и лют Стрелец/синът ми/

# 96
Добро утро, мамчета!  Party
Маграт, честита ти бебка и от мен! newsm51 Чакам и снимки да гледам.
Ивон, честит кетап и безаварийно препускане по софийските улици скоро с нова кола!  thumbsup  newsm01
Стискайте палци днес при мен и илонита новините да са повече от добри и като се върна да ви развея и аз розовото знаме.
А утре за срещичката да се наприказвате за всички ни тук /нещо което изобщо не ме съмнява...  lalalala/ и бързо да ни покажете и снимки.
  love001 55

# 97
meggyv моля ако може принтни го за мене!  Hug
Като гледам колко сме по списък а пък колко малко се организирахме.......що така?
Айде мами няма де се бием и даже няма да боли най-много да   eat   cheers и да си изкараме чудесно!

# 98
Само да кажа, че на Маграт доктора и беше Д. Марков в Фемина, който ме гледа и мене и беше супер!

Наде, не сме много софиянките мами тука, май повечето от често пишещите ще идват (поне по списък)! Абре, таз пицария колко е голяма, възможно ли е в неделя в 15 да няма места???  Shocked

Маграт, честито розовко, баткото дали не е разочарован?

Иренка, тъкмо щях да питам има ли такава марка "Мико", и пак прочетох цялото изречение и разбрах  Crazy. Аз също не обичам различни работи, ама мисля все пак пробно да купя две шишенца от различни фирми, с коя детето ще му е по-добре.

# 99
silverarrow супер за доктора!И аз съм при него!
Ами ако се окаже че нямам места в пицарията какво ще правиме? Трябва май да мислиме и резервен вариант че в тва лошо време....не можем и да се разходим спокойно  докато намерим друго местенце.

# 100
Здравейте и от мен!

Само минавам да ви изчета и после хващам магазините, днес ще обикаляме по бебешките, голяма мания ми е напоследък напълно забравих, че и аз имам нужда от дрешки Joy
Маграт, честита принцеса, като ти гледам лентичката вече имаш опит с момиченца, така че сигурно си много щастлива и ти и таткото.
Ирен, браво за книжката, пожелавам ти безаварийно шофиране и много много не се поддавай на емоциите по пътищата thumbsup

Пожелавам ви един страхотен ден и весела среща, да си изкарате супер и внимавайте с  cheers и  eat да почерпите бебетата с нещо вкусничко!!!

# 101
Маграт Честита ГОСПОЖИЦА ведната те уцветих Laughing
Ей майтап няма ще спретнете срещичката. Хапнете по една пица-мекица и заради мен.
Аз да ви кажа днес май усетих бебчо за първи път, ама нали е за първи та незнам дали не си внушавам. Сега вече всяка минута се ослушвам дали пак ще го усетя.
При нас времето вече се оправи така че тичам на разходка.

# 102
Наде, доктора е Марков ,да!  Благодаря на Стреличката за бързия отговор, че аз съм се зачела Simple Smile))

И наистина думи нямам за него. Не само, че е мил и симпатичен, но и прегледа ни продължи около 35 минути, спокойно и внимателно разказваше на мен и на баткото, кое какво е и дори сам по няколко пъти на глас си отмяташе по "списъка" дали е прегледал всички органи.

Като четох tanini  нищо общо с нейния преглед. И ние нямаме запис, защото и аз накрая попитах, а е трябвало в началото, но.....................голяма работа. Имаме 2 прекрасни снимки на бебка Simple Smile а тя се беше хубаво "надупила" Joy, че да са спокойни мама и тати за името. Дори  7-8 мин се мъчи да я накара да се събуди, че тя поспанлива като мама , момата Laughing, и да се завърти за да може да и измери носната костица. Дължината и била един от важните белези за наличие на синдрома на Даун.

Ивон! честита книжка, мила. Безаварийно и спокойно пътуване и внимавай сега, че по улиците е истинска война.

Вчера в дъжда от Перник до Черния кос имаше повече от 9-10 обърнати, смачкани и изпотрошени коли. Даже и 1 верижна катастрофа имаше. Непрекъснато хвърчаха полицейски коли и линейки! Ужас!

А аз верно съм станала голяма шматка и грам мозък не ми е останал в главата, така тъпо снощи излязох на Цариградско пред Плиска и квооооо, бате полицай тъкмо мене чакаше и ми написаха акт Cry Cry Cry

Irenn аз да кажа, не че някой мъ е питал де Joy, ама от сега да се подготвям за тъща и свекърва, та стерилизатора хич не ти е необходим, само ще дадеш парички за нещо, което я използваш 1- 2 пъти я не. По-добре с тях си купи някоя хубава дрешка за теб или бебо. В общи линии се ползват 2-3 шишета за мляко , 1 за вода и 1 за сок. А както имаш намерение да кърмиш..................няма да имаш нужда и от тях ,  ако имаш миална и не е от големите, спокойно и в нея на 75 гр. можеш да измиваш хубаво на бебко нещата и да изваряваш в тенджера веднъж на 2-3 дни. Както казваше баба, добре е децата да имат малко мръсен имунитет, така по-малко боледуват, защото изграждат и укрепват имунната си система и са много по-малко предразположени към алергии, херпеси и възпаления. Не е нужно да бъдат отглеждани в абсолютно стерилна среда.

silverarrow - ние сме много "съвременно" семейство с всичките нагативи и позитиви newsm78 ooooh!, та баткото вече има 2 полубратя от татко си, 1 доведен брат и сега мисля е редно да направим сестрите 2 Joy Party, а и у дома има място само в розовата детска стая Simple Smile  синята има вече 2-ма обитатели Simple Smile

Уф аз влязох уж да дам зодиите за протокола, а то пак се отплеснах Simple Smile

Аз съм - Дева, таткото - Рак, бате Мишо - Близнаци, бате Дани - Лъв, кака Неда - медиум  Joy, родена е на границата на Риби и Водолей. Ще видим каква щука ще излезе Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 12:19 от маграт чеснова

# 103
  • София
mimi_mimi моята докторка по ЗК ми каза, че почти всичко което усетя в корема под пъпа е бебка. Така че и аз май си я усещам от една седмица, ама докато не получа първия силен шут все ще се чудя това сега черва ли бяха, газове ли бяха или сладка бебка се обажда.
В книгата четох, че бебоците спят в корема ни около 20 часа в денонощието, което значи 4 часа будуват - най често се усещали вечер като си легнеш преди да заспиш.

Me_and_baby след щурма на магазините да снимаш покупките да гледамеееееееее. Тайра Бенкс -е страхотна и мамата също.

Надя 73 повечето ще сме с коли, ще му мислим кат се съберем. Готово принтнах го  Peace Сега зареждам фотоапарата и после ще ги приготвя до вратата, че каквато съм забравана......

Иренка рових се за стерилизотари и видях че мамите масово купували ЧИКО и били доволни. Та аз мисля така ако помпата за кърма влиза в стерилизатора и той влиза в микровълновата, тогава може помпа Авент и стерилизатор ЧИКО. Чикото май е по-евтин., ама не съм ги гледала още.

ЛЕЛЕ ОСТАНАХ СИ ЕДИНСТВЕН СКОРПИОН.......

Ходих да разглеждам албумчетата Alyona страхотно коремче и какви са тези 12кг. отгоре, ти преди клечка ли си била, изобщо не ти личат.

Галчето хем влюбено, хем бременно - как само гушкаш таткото.

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 12:54 от meggyv

# 104
  • София
Привет момичета Simple Smile

Много сте продуктивни, наистина, не мога да ви изчета ...
За утре за срещата съм почти сигурна  Wink Имам един въпрос:
Мога ли да взема бъдещия батко?
Той е много послушно дете и много обича пица  Heart Eyes
Ако обаче има мами, които се изнервят от малки деца по заведенията (има много такива хора), ще ви разбера  Peace

За прегледите - май само аз останах от началните, дето не съм минала на ФМ. Това ще стане във вторник, 22.05.
Засега все още не знаем пола на бебенцето - веднъж беше по - скоро момче, после по - скоро момиче ... нещо не се показва... Като си спомня Мартин как всичко си показа едно време, и то на по - лоша техника и по - рано ...

Както и да е, аз искам само да е здраво бебнцето. По принцип таткото иска  момиче, баткото момче, аз все почвече си мисля, че баткото е прав  Heart Eyes Баткото си го исках момче, сега искам само здраво бебе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт