🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 22🧿🐑

• 5 495
  • 142
  •   6
Отговори
# 105
  • София
Ако някога Афра и Мерт снимат нещо общо за платформа, вече искам да е за Прайм, а не за Нетфликс. Не, че изпълняват желания, аз да си кажа 😂

# 106
  • Яко в Матрицата...
Ако някога Афра и Мерт снимат нещо общо за платформа, вече искам да е за Прайм, а не за Нетфликс. Не, че изпълняват желания, аз да си кажа 😂
Ако някога изобщо снимат... 😆 Че солотата на Афра и Мерт ще бойкотират, АфРами не останаха - кой ще гледа?

# 107
  • София
Ако някога изобщо снимат... 😆 Че солотата на Афра и Мерт ще бойкотират, АфРами не останаха - кой ще гледа?

Че нали кралят и кралицата ще участват, как ще бойкотират 😂

# 108
И аз искам Афра и Мерт да снимат проект за прайм или нетфликс. Ако може нещо от сорта на романтична комедия.
Всичко живо ще гледа, солота,не солота,афрами. Оставете ги какво говорят. Нашите няма да останат без публика.
Даже със сигурност пак ще направят фурор.

# 109
  • Яко в Матрицата...

Че нали кралят и кралицата ще участват, как ще бойкотират 😂
Знам ли ги... 😂

Наде, нека снимат пък тогава ще си говорим. Аз си запазвам правото на скептицизъм. Но ако снимат заедно, не искам да е комедия, някой екшън да е 😆

# 110
  • София
Аз съм твърдо за романтична комедия, тип slow burn. Химията ще е извънземна ☺️

# 111
  • Яко в Матрицата...
Аз съм твърдо за романтична комедия, тип slow burn. Химията ще е извънземна ☺
Аз съм за нещо с повече динамика, то пак може да има и комедийни елементи.

# 112
Само да решат да снимат заедно Heart Eyes  - може и екшън, и романтична комедия ..

# 113
И аз съм за романтична комедия Simple Smile
Сещам се за любим мой филм - Как да разкараш гаджето за 10 дни.
Много препоръчвам и филма на Нетфликс - Лилави сърца - Purple hearts
А новият ми любим филм е - Любовна хипотеза - Love hypothesis - по книга, която съм чела и е жестока.
Искам Афрам в нещо такова като тези филми Simple Smile

Аз съм твърдо за романтична комедия, тип slow burn. Химията ще е извънземна ☺️

# 114
  • София
Ама аз искам 8 серии, не филм 😜

Хипотезата май още не е преведен, чакам да го гледам пак 😁

# 115
Шебнем вече е в Адана. 😎

# 116
Надявам се актьорите и продукцията да ни споделят по нещичко от процеса на снимки. Май само така може да видим Рамо. 😁

# 117
  • София
Има филмов фестивал в Адана, затова са отишли доста актьори. След няколко дни би трябвало и Мерт да отиде.

# 118
Колко е вярно , ще се види Но е сигурно , че самите снимки на сериала няма как да са в самия град Адана

Преведено от турски
#SusuzYaz за започна обратното броене:
Датата и адресът на снимките са известни!

Новата поредица с голяма трупа на Ay Yapım, която ще се излъчва по Kanal D, #SusuzYaz, излиза на снимачената площадка на 6 октомври.

Снимките на поредицата, която събира Mert Ramazan Demir, Hasan Bozkurt Yüzgüleç и Lizge Cömert, ще се осъществят в районите Kozan, Yumurtalık и Karataş на Аданa.

https://x.com/dizidunyasicom/status/2103573133496119625

# 119
Вече сте на 8-ма страница...
Аз се чудя,защо никой нищо не пише
Албенка,благодаря Flowers Hibiscus
Следя Ви стриктно,да знаете:purple_heart:

Общи условия

Активация на акаунт