Ще преживеем някакси, и моята е мноооого ревлива, от два дни обаче нещо се кротна, та не смея да се радвам, даже понякога ми става мъчно като я гледам как си гледка самичка..
!

. Пробвах да ги слагам 2 пъти - такъв рев настана и не се успокои докато не ги махнах. Сега сме без тях и се чудя дали пак да пробвам, ама никак не ми се иска да я мъча, защото ми се къса сърчицето като ревне
.
. Пробвах да ги слагам 2 пъти - такъв рев настана и не се успокои докато не ги махнах. Сега сме без тях и се чудя дали пак да пробвам, ама никак не ми се иска да я мъча, защото ми се къса сърчицето като ревне
.
че просто незнам и аз
, ама ще с мъчим пак сигурно 
Ще започна да цедя по малко, изведнъж не ми се иска да го правя, че гърдите ще се пръснат. То иначе наистина - как да се регулира кърмата като аз цедя ли цедя.
/, много рядко и с Бочко. 

Та най-накрая си резервирах час за 12-и...Дано всичко е ок.
, а то няма какво да чета.
.Иначе като цяло не мога да се оплача от беберино.Той е от тези бебета дето през деня не спят много, но през ноща си спи от 22 до 6 часа.Колики май нямахме или са били съвсем слаби, но голям зор с акането.На 3-4 дни и то доста често с клизми.Пие и Дуфалак, но не виждам полза.Вече става и по забавен.Гука, мъчи се да удря с ръчички дрънкалките, но все още доста хаотично.
Сега почиваме и ако остане така времето - пак сме навън 
Иначе не изглеждам зле. Хората казват, че не може да се каже, че съм родила. Повечето дрехи си ми стават вече, обаче на мен ми е гадно. Но пусто немога да се организирам и да тренирам 
. Важно е да ви видят дали всичко се е прибрало и е наред. Това, че вие се чувствате добре е друг въпрос. Трябва да се грижим за себе си, че иначе кой ще ни гледа слънчицата 
Препоръчани теми