аз се позагубих почивните дни, но пак съм си тук.
Моля, споделете с колко сантиметра е нарастнала главичката на бебчетата ви?

Нали го пишат в картоните.
Че нашия между първия и втория месец са го измерили 4 см. и аз много му се притеснявам.

)

. По едно време за кратък период уж бяхме поуспокоили положението обаче от 2-3 дни пак сме на същото дередже, даже имам притеснения, че от няколко дни отслабва дори
Детенце е само на кърма, предписаха ни Зантак и Мотилиум, но не съм убедена, че дават резултат. Повдигнахме му и матрачето, както ни препоръчаха, опитвам се да го оригвам, докато се храни, обаче той пак повръща. Питането ми е преживяла ли е някоя от вас нещо подобно и как помогнахте на дечицата си?
Ама така като слушам и детенцето на приятелката ти как го церят, явно- не 

И това е долния ляв резец. Точно в центъра на устата му. Припотих се за норматив. И сега ми е едно неспокойно. Още утре сутринта ще се чуя със зъболекарката ни за да го заведем, че нещата не са хубави. Той по принцип е с лоши зъбки /половината му млечни зъби са с пломби/, а сега и това
Сега ще пусна и търсаката да видя за подобен проблем и как се действа в ситуацията.
И това е долния ляв резец. Точно в центъра на устата му. Припотих се за норматив. И сега ми е едно неспокойно. Още утре сутринта ще се чуя със зъболекарката ни за да го заведем, че нещата не са хубави. Той по принцип е с лоши зъбки /половината му млечни зъби са с пломби/, а сега и това
Сега ще пусна и търсаката да видя за подобен проблем и как се действа в ситуацията.