Отговори
# 195
Ами най накрая, че то една суша беше настанала, ни ягодите ягоди, ни черешите череши... Аз с тази принудителна диета какво ще ям newsm78. Поне домати и краставици да има Grinning Laughing

# 196
4ао моми4ета за сега отивам в морската с ИВИ на разходка

# 197
  • София
Вася на мен всички ми харесват и нямам претенции за заглавие Simple Smile Което и да е ще е чудничко а и нашите теми са най хубавите Simple Smile Благодаряение на вас които измисляте заглавия и на сем. Гита   bouquet  bouquet  bouquet Аз отивам да яхвам ютията  1ironingи после пак ще се поява Simple Smile Франито приятна ви  разходка!

# 198
  • Ланкър, планините Овнерог
4ао моми4ета за сега отивам в морската с ИВИ на разходка

Честно-завидях ви от сърце.

# 199
уууууууууухххххх, нямам търпение да ви се похваля. Мъжът ми пътува вече обратно и с него пътуват креватче, столче за кола, ваничката с шкафа и още куп неща.  Hug Hug Hug
Най-после в апартамента да се усети че чакаме бебе.............. newsm30

# 200
Франито, направо ще се пръсна от яд. офиса ми е точно до морската, ама въобще не мога да мръдна Cry

# 201
уууууууууухххххх, нямам търпение да ви се похваля. Мъжът ми пътува вече обратно и с него пътуват креватче, столче за кола, ваничката с шкафа и още куп неща.  Hug Hug Hug
Най-после в апартамента да се усети че чакаме бебе.............. newsm30

Честито! Ще чакаме снимки!

# 202
еее супер inedica   Grinning чакаме снимки  Grinning
ние утре с мъжо ще пътуваме до сливен за кошарка   car003.  дано да ни хареса и на живо,че да я вземем
толкова се вълнувам, че довечера май няма да мога да спя  Crazy

# 203
ХА-ХА-ХА-ХА .... с тоя списък ще ми докарате някоя контракция /пу пепел ми на устата/. Направо ме разби ....  smile3534

Iv4ence, къде сииииииии - трябва да почерпиш! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! С пожелание за много здраве, семейно щастие и най-хубавия подарък за този рожден ден - едно хубаво августовско бебче!!!   newsm32
Марти - честита годишнина! Още много такива да празнувате заедно!  Two Hearts
Гита Ог - как е отпуската? нищо не казваш!  Naughty

# 204

Гита Ог - как е отпуската? нищо не казваш!  Naughty

Какво да кажа? Все едно съм почивка. Още не ми е като отпуска, а и времето е ужасно, та съм вързана вкъщи. Малко ми е странно, че няма да ходя на работа и то дълго време. Вчера нямах търпение, а днес ме хвана секлета. А и като си видя в подписа, че ми остават само някакви си 9седмици и...... smile3511

# 205
то е така 2-3 дни се настройваш на забавеното темпо. после те хваща мързела  Laughing трябва му време на човек да се настрои  Simple Smile
ивченце да не би да няма нет в къщи  newsm78

# 206

Гита Ог - как е отпуската? нищо не казваш!  Naughty

Какво да кажа? Все едно съм почивка. Още не ми е като отпуска, а и времето е ужасно, та съм вързана вкъщи. Малко ми е странно, че няма да ходя на работа и то дълго време. Вчера нямах търпение, а днес ме хвана секлета. А и като си видя в подписа, че ми остават само някакви си 9седмици и...... smile3511

ЕЕЕЕ, споко де! След една седмица няма да ти липсва работата! Sorry за времето - то при вас направо се уля, но ... при нас  ипечееееееее и не се диша   Nature Sunny
А за седмиците ... искам вече да идва август  newsm03 Искам си лъвицатааааааа, та нали ще ставаме две! Таткото да му мисли ... хихихихи

# 207
..... ивченце да не би да няма нет в къщи  newsm78
незнам къде е Iv4ence, но ... ще бъде критикувана  Naughty ... аха ....

# 208
ама вие как се престрашавате да си  купувате кошарки newsm78Мен една параноя ме гони....Нищо не ми се иска да купувам...

# 209
  • Златна Добруджа
Здравейте отново  Hug Докато се върна и сте изписали толкова много, че не смогвам да ви изчета  Grinning

Не по главатааа, моля  hahaha
Кроки, добре завърнала се и честито награда   bouquet Само успехи ви желая  Peace
Inedica, и аз съм от чакащите снимки  Flutter Голямо преживяване си имала  ooooh!
С Йоан му прибрахме вещите и учебниците от предучилищната, сега детето прилежно си ги подрежда в шкафчетата. Много старателен  Crazy, да го видим като стане голям ученик  Wink

Общи условия

Активация на акаунт