Бял списък на хотели в страната

• 230 795
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Иберостар Слънчев Бряг  Peace

# 646
  • София
Спа Хотел Ата, гр.Вършец. мноооооого добро  Peace

# 647
Хотел Пеликан в Дюни - страхотно хотелче, изключително чисто, супер храна....... Peace

# 648
Хотел Пеликан в Дюни - страхотно хотелче, изключително чисто, супер храна....... Peace

в Дюни ми се ходеше, сега като каза ще проуча за това хотелче...  Peace

# 649
  • Düsseldorf
Holiday Village на Дюни, но в къщичките, Ренесанс май бяха, не в големите хотели, в горичка, на сянка, близо до ресторанта, но тихо... Влюбена съм в тях. И скоро заминаваме натам!

# 650
Хотел Елица, Пампорово-просто идеален.Далече от новите строежи, в една борова гора  Peace.

# 651
  • Пловдив / София
Хотел Перфекто в гр.Левски.
Мин. седмица бяхме. Той е братовчед на една приятелка. Но не го хваля заради това, а защото наистина е мн. добре направен. Собствениците са мн. мили хора.
Към него има и пицария с чудесен детски кът, и бар-кафе на първия етаж.

П.П. Все още не е офиц. открит. Май, доколкото разбрах, това ще стане в нач. или средата на септември.

# 652
Да похваля едно от най - приятните места, на които съм била и съм и в момента - http://resort.dolnabania.net/veska.php
страхотна къща, страхотна механа, изключително вкусно, просто снощи си облизахме пръстите, в подножието на Рила - невероятна тишина, на 100 м от открит и закрит басейн големи, чудесна градина, ние сме в мансардна стая, скосена, с тераска. По - добро място съчетаващо селски и "пувен" туризъм, не съм била. Мъжа ми отиде рано на риба, река с вирчета минава на 20 м от къщата, има пейки по поречието през 100 метра - идилия.
И няма да обяснявам колко е евтино, 30 лв е двойна стая, със баня, всичко е прекрасно. Има wi-fi, няма тв в стаите, но на нас не ни и трябва.
Препоръчвам с моите две ръце и с тези на мъжа ми.
А попаднахме тук случайно, след като имахме резервация във Вила Ибър, която е пак във вилната зона на Долна баня. Пристигнахме и се опитаха да ни настанят в една стая тип коридор, с три легла  единични Shocked, като триста пъти уточних, че искаме спалня. С един мижав двор, целия в простори със изпрани гащи по тях, с един басейн - плюнка, с едно ужасно барбекю, на което се очкава 20 човека да си сготвят едновременно- ужас. Но вместо да ни избодат очите, ни изписаха веждите и намерихме нашето местенце Peace

# 653
  • София
Вчера се върнахме от дълъг уикенд от тук, много ми хареса, много е различно от всичко по нашето Черноморие - има атмосфера, спокойствие и тишина, а в плажа долу съм влюбена Heart Eyes:

http://kaliakria.com/bg/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/

# 654
Добавям хотел "Макрелов" в Смолян,близо до т.нар.център ,предлага чудесни условия за тази цена ,а кухнята -няма по-вкусен пататник и по-добра прясна мрена !!!
горещо го препоръчвам : http://www.hotelmakrelov.com/

# 655
  • край Дунав
Съгласна за "Макрелов"  Peace  от личен опит!
Ама влязохп да похваля х-л "Лас Вегас" в Котел-случайно бях там и останах много приятно изненадана. Чудесно обслужване,нормални цени, прекрасна закуска /в цената/лчисто, удобно!

# 656
Искам към този списък на добри хотели да прибавя хотел " Русалка " в Китен . Аз и дъщеря ми изкарахме 12 незабравими дни в комфорт, чистота и гостоприемност . Стаите са в много красив интериор , много чисто , имахме огромна тераса с изглед към целия град и морето . Няколко стъпала ни деляха от басейна с вибромасаж на покрива на хотела . Невероятно изживяване да си с питие в прохладната вечер край басейна.Кухнята в ресторанта е много добра и се ползва 10% намаление за гостите на хотела . Нямам какво повече да добавя освен огромните благодарности към персонала на хотела и да ни очакват догодина отново. Вера Колчева.

# 657
Потвърждавам за хотел Русалка в Китен Peaceостанахме възхитени от него това лято.

# 658
  • София
Да похваля тук хотел Сима Беклемето, Троянско. Много тихо и  спокойно местенце, чудесно хотелче, любезен персонал. Изкарахме чудесен уикенд при тях. А за зимата има и ски писта точно пред хотела и влек.

# 659
Спа Хотел Ата, гр.Вършец. мноооооого добро  Peace
Втори глас в тази посока.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт