Цветарки тук сме се събрали, каквото краднали- засяли- 9

• 39 943
  • 575
  •   1
Отговори
# 120
издръжливо е, защото колкото му е по- светло толкова са му по- лилави листата, много лесно се глед аи цъфти много интересно, майчето и такова гледаше, ама покрай баща ми и това замина, с неговото майсторство в размножаването Joy

# 121
  • На края на света !
Това растение ако е на подходящо място и в подходяща саксия може да стане огромно ,нашето стана колкото мене ,но незнам защо след това му окапаха лисата и загина.Не се изясних става дума за шареното растение ,което на мен ми прилича на коприва аз и така му викам шарена коприва Simple Smile

# 122
Копривката обича много вода....Ама много вода...То от вода живее...който уморява цветята с поливане - моля, да си вземе коприва. Моите бяха станали огромни - като дървета - до тавана....И ги изкорених и сега ги подкарах наново......Аз съм фен най-вече на ВИД 4....

# 123
  • На края на света !
Момичета помогнете имам 4 олеандъра в градината по които има много малки оранжави паячета ама много малки и колкото и да ги чистя не се махат.
И още нещо това е един храст от градината някой да знае как се казва

# 124
  • На края на света !
Ох извинявам се това е клонче от храста ,някой знае ли как се казва

# 125
Запис.
Аз бях тия дни на вилата. Много съм доволна, че пъ;зящата ми роза дето купих вече е цъфнала. Алпинеума ми се чудя как е още жив след тези дъждове. Голямо наводнение ни сполетя.
Направих няколко снимки. Който иска нека види.
http://picasaweb.google.com/eleonoraa

# 126
Мамице, страхотни са ти цветята!   bouquet

# 127
Запис.
Аз бях тия дни на вилата. Много съм доволна, че пъ;зящата ми роза дето купих вече е цъфнала. Алпинеума ми се чудя как е още жив след тези дъждове. Голямо наводнение ни сполетя.
Направих няколко снимки. Който иска нека види.
http://picasaweb.google.com/eleonoraa

искам тия рози, как се гледат и за балкон стават ли?

# 128
  • БГ
Мamica алпинеумът е страхотен,много са хубави цветята, добре че е било само дъжд, нас вчера ни друсна и една градушка колкото грахово зърно и успях да спася само сандъчетата с петунните градинските доста ги учука довечера ще ходя да видя пораженията newsm45 стискайте палци

# 129
  • На края на света !
Теди разбира сие че можеш да отглеждаш рози в съндъче ,те са малко по дребни ,но цъфтят много   
а и няма да садиш семена всяка година.

# 130
Mamica, и аз се присъединявам към овациите за алпинеума ти! искам да попитам това цвете на снимка 14 какво е и от семенца ли се хваща, че съм му хвърлила око Blush

аз пък не харесвам коприва  Rolling Eyes а шефлерата вътре ли си я гледате, защото ние вчера се сдобихме с такава и мисля да я държа в спалнята! често ли я поливате  newsm78

# 131
Теди разбира сие че можеш да отглеждаш рози в съндъче ,те са малко по дребни ,но цъфтят много   
а и няма да садиш семена всяка година.

хайде сега ми кажи и откъде да си купя Flutter

# 132
във всички цветарски магазини ги има  Peace

# 133
  • На края на света !
Mamica, и аз се присъединявам към овациите за алпинеума ти! искам да попитам това цвете на снимка 14 какво е и от семенца ли се хваща, че съм му хвърлила око Blush

аз пък не харесвам коприва  Rolling Eyes а шефлерата вътре ли си я гледате, защото ние вчера се сдобихме с такава и мисля да я държа в спалнята! често ли я поливате  newsm78
Аз на всяка манджа мерудия това е тученичка  или по правилно калдъръмче и се хваща от семенца ,има я в доста богати цветове но веднъж посадиш ли си после няма отърваване а и се получават доста интересни цветове когато се опрашат :)1 пакетче семенца е около 1 лев и обичат много слънцето когато то се скрие те се свиват.

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 13:59 от NELLY80

# 134
във всички цветарски магазини ги има  Peace

що съм бляла сега като ходихме #Cussing out ще търся значи, а как се водят- рози нали?

Общи условия

Активация на акаунт