Мархаба у ахлан у сахлан би ахла уммахат!!! (или новата 26 темичка)

• 15 936
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
шукран,шукран  Hug
сетих се и за меркато  Laughing утре ще ги посетя  Wink   

# 196
Джорджана , много здраве на майчето ти , дълголетие и изпълнени мечти !  bouquet

# 197
  • по пътеката
деси, става, тъкмо простор и гледка, ох, ме4та!  bouquet
любе до 10 септ, ако пристигнем ок!да не си идваш? newsm78

# 198
Марси, върти ми се една идейка в главата, но ще е след 14 септември  Rolling Eyes

# 199
Гале, Честит Рожден Ден на майка ти, да е жива и здрава  cheers

Ето ви един линк с хубави презентации, качени в мрежата, не съм ги преглеждала всичките, но има добри попадения  Peace

http://www.prophetmuhammadforall.org/webfiles/library.php?topicref=014&

# 200
Mарси каката и баткото не са ли на училище през септември?
Ноя много са ти готини децата,а и картинката взели са най доброто и от 2мата,сещам се моите като бяха малки всички ги  мислеха за близначки и твоите можеш да ги объркаш по този признак
аз избягах от чалгата хлапетата са си пуснали планета до дупка.аз чакам после да си пусна шон пол имали и други коит0 го харесват?

# 201
  • по пътеката
деси, преди 15 септ, ще трябва да сме се върнали, мъжът ми няма отпуска пове4е от 1 месец, но от него и една седмица скътаване от колегите!който 4ака бонбони и уиски!важното да сме ги подготвили ,колкото е възможно по-добре децата! абе да сме живи и здрави след одисеята!

# 202
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
Извинявам се,за закъснението Имам много работа по дома,събирам всичко необходимо на децата в детската,а останалото ще заключа в спалнята Ще ги оставим най вероятно с една прислужничка и лиля им,както направихме и миналата година За разлика,че то бе за 20 дни,а сега не знам за колко ще продължи отсъствието ни Ако искате вярвайте но родната сестра на мъжа ми живее във Франция и ни СЕ обади,когато научи че вече сме се прибрали у дома Миналата година ни помогна едно семейство от Париж ,роднини на съседите ни тук,за съжаление те ще си идват през лятото в Мароко
marsy  питаш ме за инфо  Доколкото прочетох в Бг не правят трансплонтации на дечица на бъбреци ИМА 14 деца под 18 год ,които чакат трансплонтация на бъбрек и има съвместна програма от френски и български лекари През март направиха такава операция но никак си не можех да се свържа с тези родители Още повече че ние сме регистрирани в Hopital Necker Тукашното здравНо осигуряване ни даде 22 мил долара по банкови документи и ние показахме това във Франция Тяхната сума е 47 358,72 евро включва greffe renal 42 685,72 евро  315,00 евро forfait journalier greffe  i forfait jornalier 2  15 евро TOTAL GENERAL  47 358,72 ЕВРО
Бих искала да ви обясня в каква ситуация сме Има тук  в Мароко една фондация на принцеса Марием ,която помага при този вид операции казаха ни това в аптеката в ПАРИЖ ,но тази фондация помага на низши хора с болни деца Тъй като татко работи на държавна работа като инжинер ,има право да поиска и да получи заем от работата на всякаква сума Проблема е ,че няма ислямска банка и мъжа ми категорично не иска да използва пари харам още повече за лечение на детето Той вече писа до някои организации ,включително и саудитски но още няма отговор
mln  Ако имаш някакъв адрес на някого от ОмАн моля те напиши Искам да попитам за този лекар,дали си струва да му се обаждаме или дай моя svemim@yahoo.fr
mariabutti  Благодаря ти за адресите
makaui  daniela  Докъде стигна със прекъсването на кърмата Аз лично кърмих 1 та и 3 тата си дъщери до 2 год После се намазах с едно лекарство,съпруга ти ще го знае дуа ахмар ,дезинфикциращо е и пресушаващо Всеки път когато им показвах гърдите на децата им бе неприятно Опитвах се да се разхождаме до късно или да играят някаква игри,докато не се шръшкат изморени да спят със средната ми дъщеря пък бе малка я преспивах на гърба си и пеехме песни докато заспи МНОГО ВАЖНО е да не даваш стара кърма внимавай да не се примъкне нощем и да сучи Една седмица носи и спи в блуза поло Това са моите съвети дано ти помогна
НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА   ДОБЪР  ДЕН 

# 203
  • In a surreal moment!
Здравейте момичета - добро утро и от мен ! Повреден ми беше вентилатора на компа и затова ме нямаше. Много сте изписали ... Миленче радвам се , че сте пристигнали живо -здраво . ЗДравейте и на новите мами. СВЕАР - тъжна история  - аз немога да ти помогна , нямам познати във Франция , но ще ти дам съвет - в никакъв случай не тръгвайте към Пакистан , много хора починаха след трансплантации там - по телевизията тръбят непрекъснато. Ние в БГ за деца събираме пари на ръка - доброволци обикалят - има и много мошенници , наплашихме се и вече трудно даваме - но греха си е за тия хора . Аз смятам , че мъжа ти не е прав , когато става въпрос за детето ви харам няма - ако се случи най-лошото и не е взел парите да му помогне ще е по-голям грях-но това е мое мнение, ако изобщо правилно съм те разбрала. Аз ако мога и от дявола бих взела пари и бих ви ги пратила до стотинка , но да се излекува слънчицето , не е честно да има болни деца. Искренно ви стискам палци за успешно лечение. По повод едно мое запитване ми е писала водещата на едно здравно предаване излъчвано по Балкан Българска Телевизия , ако имаш въпроси за лечението в БГ вярвам , че тя може да ти отговори и ако искаш ще ти дам имейла на лични - пиши ми.

# 204
  Специален поздрав за сватето и всички вас  Heart Eyes

Свате, и без конферентни намеци вече, че ми разби сърцето с задните си помисли. Blush

svear, от сърце ти желая да се преборите с трудностите и да се радвате на щастлива развръзка. Praynig

Деси, какво стана с кафето тази сутрин, да не излизаш от бизнеса? Joy

Последна редакция: нд, 03 юни 2007, 08:58 от Noia

# 205
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ще ме умориш бе жена!!! Joy Ние може ли да напиваме от на сватето кафето или за нас е второто??!!  Laughing
Честит ти нов подпис, много си докаросана!! Mr. Green

Добро утро на всички!!!

# 206
Ей, Ноичка, мерси много за кафенцето  Hug  Heart Eyes. Но как успя с нес да го направиш така завъртянко  Joy??? Днес ми е почивен ден, така че казвайте кой ще поднася закуската  Twisted Evil.
svearPraynig се за бебчо и за вас. Дано всичко мине успешно.

# 207
Здравей Свеар! Hug
Още веднъж искам да ти пожелая успешно оздравяване на детенцето и отправям молитвите си към вас!!!
Ако отворите банкова сметка и я обявите, смятам, че всеки от нас ще помогне с каквото може, а и в Мароко хората ще откликнат иншаАллах. Обявите по мароканските вестници и медии също дават резултат, това от личен опит го казвам, тъй като благодарение на такава обява преди година за едно познато мароканско момченце успяха да се съберат пари за сложна операция на окото във Франция. 
Разбирам и причините, поради които съпругът ти не иска да използва заем от банка, но предполагам, че знаеш, че в ислям mahdoorah или това, което е харам, може да се позволи, ако има налице darorah, т.е спешна нужда, при условие, че са изчерпани всички други средства, какъвто е вашия случай. Ако става въпрос за обикновено лечение, което не застрашава живота, тогава наистина не може да се прибегне до харам, но ако е въпрос на живот и смърт, тогава е позволено.
Миленка, добре дошла Hug Радвам се, че си пристигнала безпроблемно! Ще се чуем, преди да съм заминала, още два дни съм тук.
Миме Hug, зарежи банския, няма да има нужда Stop Чакам с нетърпение да се видим след 17-ти, да не ме забравите, ей Naughty
Любе, поздрави! Hug Не ми изпратихте снимките от Ламси , що така? Rolling Eyes Cry Аз най-упорито си ги чакам Crossing Arms
Лек ден на всички!

# 208
  • по пътеката
svear, дано намерите парите, но убеди мъжа си да тегли заема, или търсете както дидка, казва спонсори!но не мислете за грехове и грешни пари, те вси4ки пари са грешни, щом на едни не стигат, а на други им тежат по джобовете! здравето се купува с пари за жалост и е за детето е на живот и смърт!само не казвайте и изоставяйте нещата с успокоението, 4е това е волята на аллах!волята е живот и трудности, но във слу4ая е до пари и късмет с опериращите! не забравяй, 4е имуносупресорите за неотхвърляне на органа, лекарствата, тежката операция , инфекциите са фактор и се иска сравнително силен организъм за да се справи!дано вси4ко е наред! мислех, 4е в бг  сме по-напреднали ве4е! моля се! Sad Praynig Hug
ноя, 4естит подпис!  bouquet

# 209
Добро утро!   bouquet Свеар Praynig се всички за твоето момченце!Дано Бог е милостив и се смили над малката,чиста душица!Раби маакум!Нойче,това е за теб   bouquet! Кафето беше стахотно!Ели,голяма късметлийка си да знаеш! smile3521 С такова свате...!Ще си гледа снахичката,като писано яйце.  Wink Приятен ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт