27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 465
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
Някои на ти с компютрите  newsm78 За торентите да попитам Grinning
Свалих си сезона на Изгубени.Сега как да го запиша на СД?Като е Ави формат на какъв диск да е?И с коя програма да записвам Embarassed
Затрупах ви с въпроси,но вси4ко съм забравила Blush

Ани скаипа ни работи,но явно воис ту воис нещо е блокирано,връзката е ужасна и веднага се разпада.само за 4ат е идеален Peace

# 256

ноя, ти се скъса  да сменяш аватари, добре , 4е и гаджетата не ги сменяш тъй! тоя направо е трепа4!

Аз съм вярна и на постоянния си екранен партньор Joy Joy Каквото и да се случва в следващите серии на аватара ми, не бъркайте професионалните ми отношения с други Naughty Joy hahaha

Навсякъде има меки китки. Laughing Няма да забравя как в началото ни бяха завели по грешка в някакъв гей-клуб в Бахрейн. Joy Джон отива до тоалетната, връща се притеснен и вика:"аз съм объркал тоалетната, влязъл съм в женската" rotfImbo rotfImbo rotfImbo, а пък то се оказа, че всички са "женски". Mr. Green

# 257
Миленка, трябва да имаш специален софтуер за записване на CD, аз знам за два Nero и Roxio, провери си на компа дали имаш някой от двата. За съжаление дали могат да се свалят някъде от нета безплатно не мога да помогна, може би да провериш пак в някой от торент тракерите. Аvi си е стандартно разширение за медия файлове, може да го запишеш и на CD и на DVD.

# 258
Ани имам Неро  Grinning
Зна4и мога да записвам върху обикновен диск  newsm78 Ще се пробвам,дано да стане,4е памета ми е малка Confused
Мерси много  Hug Heart Eyes

# 259
Да ще стане, само стандартните дискове за около 700 мб единия диск, трябва да се съобразиш с този обем т.е. ако файловете са ти повече от 700 мб, трябва да ги запишеш на няколко диска.

# 260
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1055317
ще видим при нас каква ще я сътвори  Rolling Eyes

А ето и специалните мерки на правителството :
http://www.dnes.bg/article.php?cat=1&id=37208

bouquet

# 261
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ето ме след работа..... с кафенце пред компа.. изчетох ви, мислех че повече ще сте писали...

Ели, чу ли че в Асеновград е обявено бедствено положение, както и в общината... Confused

Миленка, записа ли дисковете??

За да омилостивим Любето, да не се сърди бонус награда ще е пускането на нова тема  Twisted Evil Joy hahaha

Боливуд звездата, на не вземе много да те тресе грандоманията...

# 262
  • по пътеката
какво има бедствено положение ли , кате?
какво му  е станало на това време, тука от студ сутринта, през слънце, сега жега, ама  сиво, мра4но, може и потоп да дойде !и сега задуха! шашардиса се природата!буря 4акаме!
пепи, ти защо така се загуби, а липсваш, охти! пак ти казвам -мерси за рецептата, слушам и мирно, ще я направя  към неделя!  bouquet  chef bowuu

# 263
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да Марси, търсех в гугъл, но за Асенвград няма нищо, но го казаха по радиото на път към вкъщи... намерих само за Стамболийски и Съединение....Пазарджишко /Миме/ Rolling Eyes

# 264
пак ти казвам -мерси за рецептата, слушам и мирно, ще я направя  към неделя!  bouquet  chef bowuu

А диетата? Naughty Тъкмо аз ще почна и ти ще ме изоставиш. Twisted Evil

Боливуд звездата, на не вземе много да те тресе грандоманията...[/i]

За коя колежка става въпрос, че тук в Холивуд, не ги познаваме много от Боливуд. Twisted Evil За каква грандомания говориш, да нямаш предвид звездата ми в Алеята на Славата? bowuu Joy hahaha

# 265
Ели, чу ли че в Асеновград е обявено бедствено положение, както и в общината... Confused
Чух по новините днес. Но не е чак толкова зле като Стамболийски и Съединение. Голям потоп е било пак. Ужас.

# 266
магистрала тракия е залята към пловдив едното платно е затворено
кой ще пуска новата тема newsm78 но който е да избере подходящо заглавие и да сложи червена точка в началото

# 267
  • по пътеката
ноя, утре е на4ало, нали?

# 268
ноя, утре е на4ало, нали?

smile3506, твърдо да, макар, че е четвъртък, ако знам, че ме подкрепяш ще издържа.

# 269

Ели, от един час те питам след колко бримки да свия, кога да наметна и да изплета? Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт