Отговори
# 15
Честит рожден ден и от мен, Ася  newsm59 nbirthday newsm67   Gift   party023
Желая ти от все сърце, много, много здраве newsm51, весело изкарване  newsm68 newsm44, страстна нощ  luvbed, любовна душа  Two Hearts  Kissing Heart и огромно сърце  Two Hearts, което да побере всичко.
Браво, Betta, за страхотната темичка!!! Продължавай в същия дух да внасяш пъстрота и радост в нашето ежедневие.   bouquet

# 16
 newsm59 Асе. Бъди най-красивата, най-любящата и секси жена. Много много здраве и океан от щастие ти желая.

Честито на днешните месечинковци. Бъдете весели и здравички дечица. newsm67

Аз тази вечер съм самичка моят любим отиде на концерт на Iron Mаiden и го чакам някъде късно след полунощ. Затова че съм самичка малкото ми съкровище много слушка тази вечер. Изкъпах го, изпи си млякото и в 8:10 беше заспал. Аз си оправих набързо и ще се отдам на активна почивка.

Криси вече е доста по добре и се надявам утре да си е здравичък. Това пожелавам и на Етка за ейния сладък малък Венци.  Praynig

Целувки на малките юлчовци и юлки.
Спокойна и безревлива нощ

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 20:52 от Мама Дани

# 17
Ох, Дани дано, че много се измъчи милото ми слънчице. Сега пак вдигна 39 гр. Т.  Не е повръщал от обяд-да не ме чуе дявола fingerscrossed. Аз също съм самичка тая нощ и не знам дали ще се спи. Дано да е послушничък. Praynig

# 18
Арлина,май днес те разпознах до Окръжния съд с мъничката?Само,че ми беше неудобно да се обадя да не би да се припознавам Embarassed
Хм Thinking,може и аз да съм била,минах днес към обяд от там,с зелена шапка с козирка и очила,дегизирала съм се Wink

Мама Дани :и нашия тати е в София на концерта Cry,от вчера сме самички,но утре го чакаме да се прибере,че ще изкукам сама тука.
Всички болни бебоци бързо да оздравяват!
Леля и на Зоя дойде да я къпем,айде до скоро.

# 19
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey

Betta,   bouquet за прекрасната темичка!

Честит Рожден Ден, Ася! Пожелания  за здраве и щастие от нас!

Честито на днешните месечинки! Здраве и безгрижно детство!

Gery to, има и още един сайт за снимки он-лайн :  http://www.snimkitemi.com/store/
Бързо оздравяване на болничките бебоци и родители!

Изморена съм, но нямах търпение да прочета новините в темичката  Laughing. Първият работен ден мина добре. Малко скучах, понеже всички си имаха работа и не можаха да ми отделят много време да ме въведат в ситуацията. Но от утре се гмуркам на дълбоко  Mr. Green.  Чувствам се така, сякаш съм на нова работа - позабряват се нещата, а и при нас има много промени и сега се чувствам като стажант  Embarassed. Но се надявам бързо да се "съвзема".

Това е от нас! Ще се опитам да наминавам честичко!

Спокойна вечер!

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 22:02 от pepi111

# 20
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АСЯ!  bouquet Здраве и щастие! Hug
Аз пък ще се възползвам от благинките Crossing Arms Blush

На нас ни остава точно 1 месец до първия рожден ден bowuu Честито и на другите месечинки! Heart Eyes

Венци, Дани и Криско бързо да оздравяват и да не притесняват майките си Naughty Мама Дани, май ние ви заразихме #2gunfire ooooh! Embarassed

Отивам да се чипкаме, приспиваме и излизам на терасата Wink

# 21
Някой да е давал диня и кайсии? newsm78Видях,че вече ги има на пазара и да питам. Wink

# 22
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АСЕ!!! С НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ!

# 23
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АСЕ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ....И ПАРИЧКИ ДА СИ КУПИШ ВСИЧКО ОСТАНАЛО!  Hug

# 24
  • хасково
Честит рожден ден ,Асе! Пожелавам ти цялото щастие на Земята!

Честито на днешните месечинки!

Бързо оздравяване на болничките сладури. Честито на проходилите!

Бета,  newsm10 newsm74 както винаги.
Арлина, кайсия дадох , но диня не съм. Тя е малко тежка като храна.

Лека и спокойна нощ на всички.

# 25
  • Варна
Добро утро, хайде на кафенце Laughing

Честито на единадесетмесечковците.да са здрави и палавички smile3540

Мацки,аз пак ще се оплаквам.туй мойто чавенце,го обхващат някакви истерии.ама пищи ви казвам,като луд Confused и при това без причина.и за секунда не иска да стои сам.и през нощта на всяка минута се обръща и стене,направо ужас.да не е някаква криза нещо Thinking.то стана ясно че много бебоци като нас си ходят насън и се връткат,ама това пищене..........дали е нормално newsm78.започна изведнъж Tired,аз си мисля че са проклетии,но все пак се притеснявам Confused
Вие какво ще кажете Hug Hug Hug
Арлина,кайсии съм давала само на пюре.пресни не съм все още,но той моя отказва пресните плодове Close.А за динята,не мисля че е тежка храна Thinking,че тя е 99% вода

А и друго да питам.може да не му е тука мястото,ама аз нали съм си нахалничка Embarassed
Има ли някой с телевизия Булсатком или ITV PARTNER??? и ако има доволни ли сте??? Исдкаме да си "прекараме"някоя от двете,но не знаем коя newsm78.ще ви бъда благодарна ако споделите Hug

Айде че се поулях Blush
Ние отиваме на ваксина fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 26
Добро утро и от мен  Hug.
Асе, Честит Рожден Ден /със закъснение/ . Пожелавам ти много радост, късмет и много успехи в живота. Почерпих се и от трите неща  Twisted Evil.
И ние ще си идваме към края на месеца. Гери, дай съвети за пътуването, че ще съм самичка и с двамата. Каката е лесна, ще спи /полета ни е през нощта/, но Тито не си пада много по спането. Как издържа това дете будно толкова време не знам  newsm78.
Арлина, аз съм давала и от двата плода и всичко беше ОК. Всъщност започнах да му давам много неща вече. Пюретата окончателно ми ги отказа, както и всякакви бебешки каши и започнах полека да му въвеждам нашата храна, но почти без подправки. За спането сме същите - сутрин не мога да го намеря къде се е покрил в легълцето му  Laughing. Единствено не е разбрал как да вдигне дюшека. Всичко друго е на топка в един ъгъл  Joy.
Честито на всички празнували миналите дни и бързо оздравяване на бебчовците.
 Hug

# 27
 Hug Аз диня дадох още миналото лято помня че Асето беше ни казала че ако ще даваме сок рано, поне да е от диня! Thinking А и аз мисля че си е водица динята,но сега ранните знаеш ли ги от какво са по добре към август!
Кайсия само от ганчево пюре, а сега като станат домашните ще и дам! Flutter

Ох блазя ви на вас които почнахте да работите,аз нямам тази възможност,щото да се върна на старата работа не е работа -12 часови смяни за минимална заплата,а и властния ми мъж не дава да работя до 3 годинки на Юлия- да съм я гледала,от сега се виждам изперкала  Crazy Crazy Crazy на 3та степен!Както иска и още 1-2 чавета и съвсем ще се затрия от света!Аз няма лесно да се дам де,ама то не пита! ooooh!
Искам да работя, но къде ти сега да намеря нещо добро newsm78 тепърва,без насрещно образование или поне някаква квалификация,е няма да стане май! newsm78

Жоржито и ние сме същите вече и свикнах на номерата или е от зъби или вече проявяват някакъв инат, Wink

Ох пък ние нямаме асансьор и сега ще слизаме пеша от 7 етаж,но трябва да си вземем яденето!
А снощи бяхме на откриване на паметника на Хан Крум и се прибрахме към 11,30 и познайте 7 етажа как съм носила Юлия спяща,а мъжа след мен със тежката количка пъхътеше,че и бяхме пазарили пампреси- мамперси,ужас!Още не са го оправили! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Айде да видим как ще слизаме!Бай!

# 28
  • София
Добро утро и от нас,

мойто дете тази нощ си спа в леглото - сука в 1 часа и после се събуди чак в седем, което за нас си е супер успех. Надявах се, че после ще посуче и ще заспи, ама не - в осем без нещо всички ни дигна. После папа пасирани черешки с каша и взе, че почти заспа на стола, та си легна без време - друг път спи чак към 13 ч. И аз мисля да му дремна, ама първо да се отчета тук  Simple Smile.

jorji, да не са нови зъбки, бе, не ми се вярва да е проклето Друндито?

Пиги, нали питаше за това копче дали съм видяла да го гълта - не видях, но тя изпищя и започна да преглъща и аз така разбрах, че го е сложила в устата. Рева сума ти време после - явно докато й е минавало по хранопровода. И в крайна сметка не намерих нищо, не знам какво стана, изглежда сме го изпуснали, не ми се вярва още да й е стомахчето  Confused.
Няма ли да идваш към нашата градинка скоро?

Някой си беше купил количка Чиполино Спортива, доволни ли сте? Аз я харесах и май ще си взема. Нашата комбинирана не е тежка, но не се сгъва лесно - почти цялата трябва да се разглоби, за да се сгъне.

Яна вече яде сухари Shocked , ближе, дъвче, хруска и много си ги харесва даже.
И ходи и гали котките на баба си и се смее с глас, вика им о-о-о и ги тупа по главиците, а те се чудят как да се измъкнат  Joy. И една кукла така галеше, ама тя поне не бяга  hahaha.

А динята на сок няма ли да е хубаво? Аз си мисля да й направя, но се чудя още.

Пепи, да не изчезнеш сега като работиш  Naughty. Аз съм се сетила за st.g, какво стана с нея, знае ли някой?

Честито на празнуващите днес!

Хайде да бягам, че се улях.

# 29
Относно динята...малко е гнусно да го споделя,но аз не бих рискувала да дам от сегашните дини,защото за да узряват по-бързо/сега не им е сезон/,ги инжектират с урина  #2gunfire
Успех на работещите мами!!!!!!!!Сигурно е много гадно да се откъснеш за толкова време и после да започнеш всичко от начало ThinkingАз поне този проблем го нямам,защото дори и в болницата не ме оставиха на мира и не съм спирала изобщо да работя.Е,малко съм така #Crazy,но и това си има предимството:)

Общи условия

Активация на акаунт