Как изглежда банята ви?

• 119 267
  • 413
  •   1
Отговори
# 195

това е моята баня

# 196

това е другата ми баня стила е по различен

# 197
Да изтипосам и нашата баня тук, въпреки, че не е в много  добър вид в  момента когато съм я снимала  Embarassed

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199973&photo=1
А! И тук!  Wink Laughing
[/quote]

Че къде другаде?  newsm78

# 198
Записвам се да следя прекрасните бани, които сте сътворили и да черпя вдъхновение

# 199
  • DE
dani$, нашата е подобно на твоята втора, но в различни цветове!

# 200
 smile3501 smile3521  Браво на всички страшна красота  Wink  добре сте се справили

# 201
  • Някъде там, ела и провери...
и аз да се включа с мой те все още ремонта тече, но идеята се вижда Simple Smile
 ето едната тоалетна

банатя:

# 202
Нашата баня в момента се прави, почти всичко е избрано. След обикаляне на света, се спряхме на плочки компромис между цена и качество. Защото това, което на мен ми хареса, силно ме стресна като цена. Сега е компромисен вариант.
Но сме в голям проблем за детската баня, даже и тема бях пуснала, искам баня на животинки, единственото, което съм намерила зесега са едни пеперуди, които не се връзват за момче. Днес гледах едни рибки, в крайна сметка може и на тях да склоня. Някой виждал ли е баня детски мотиви, независимо дали Пловдив или София. За Пловдив всичко съм обиколила и го знам и не ми харесва.

да в София
в един магазин на Сливница има над 10 модела детски плочки
магазина се пада от Сточна гара като караш посока Лъвов мост ти е отдясната страна 2-3 къщи преди ул. "Раковски" има изложени на тротоара и наватре се влиза има  един / фургон/ и вътре в него продавачката се казва Деси ние оттам взехме

# 203
Xepka, страхотни цветове в банята, а черно - бяла гама ми е любима Wink

# 204
  • Някъде там, ела и провери...
Благодаря
и аз страшно много обичам варианта черно - бяло, но за съжаление в тази малка тоалетна нямах много варианти за разиграване с цветовете  Sad

# 205
  • София
Нашата баня в момента се прави, почти всичко е избрано. След обикаляне на света, се спряхме на плочки компромис между цена и качество. Защото това, което на мен ми хареса, силно ме стресна като цена. Сега е компромисен вариант.
Но сме в голям проблем за детската баня, даже и тема бях пуснала, искам баня на животинки, единственото, което съм намерила зесега са едни пеперуди, които не се връзват за момче. Днес гледах едни рибки, в крайна сметка може и на тях да склоня. Някой виждал ли е баня детски мотиви, независимо дали Пловдив или София. За Пловдив всичко съм обиколила и го знам и не ми харесва.
да в София
в един магазин на Сливница има над 10 модела детски плочки
магазина се пада от Сточна гара като караш посока Лъвов мост ти е отдясната страна 2-3 къщи преди ул. "Раковски" има изложени на тротоара и наватре се влиза има  един / фургон/ и вътре в него продавачката се казва Деси ние оттам взехме
И аз се бях сетила за това магазинче, но не съм минавала пеша там от години, затова не смеех да го предложа и да подведа Каспър.
Когато ние търсехме плочки за нашите бани - там видяхме уникални детски плочки, както и други много веселяшки плочки - например мъже и жени в разни вариации върху плочките, интересни цветя и т.н.
Цените преди 3 години бяха съвсем прилични за такъв тип не често срещани плочки, не бяха скъпи.

# 206
  • София
Dani$ от какъв материал е плотът в първата баня?

# 207
# 208
Dani$ от какъв материал е плотът в първата баня?
някакъв естествен камък беше но не се сещам как се казваше.

# 209
  • София
dani$, много са хубави.  bouquet Имаме подобен вкус с теб, и аз ги гледах тия плочки с крокодилските шарки ,ама накрая избрах питонови .Още не ми е готова банята ,като приключи ремонта ще я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт