На ВАРНЕНСКИЯ бряг да турим среща, на цаца, бира и компания гореща!

• 14 411
  • 374
  •   1
Отговори
# 270
Ти па са оля да ласкателстваш, бе  Mr. Green Ама нидей тъй, ши нъ засрамиш.

Руске, пиле шарено, подочух аз, че щяла си да идваш снощи, барабар с Лео и Цомбето, ама хартисахти нещо.
Що ни ги докара, маааа, Рускеееййй...С Гърдева щяхме да си мерим ...гръдната обиколка, а Лео със сигурност  щеше да спретне по-готини салати от тез на "насеро"
агхахахахахахаха , ако лео , руска и цомба бяха дошли- щяха да ни пишат във вестниците на сутринта (честно)
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Whistling Whistling Whistling

Лелееееееее, хорица, още ме е яд! А имаше вариант!!!  Crossing Arms

# 271
агхахахахахахаха , ако лео , руска и цомба бяха дошли- щяха да ни пишат във вестниците на сутринта (честно)
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Whistling Whistling Whistling

Лелееееееее, хорица, още ме е яд! А имаше вариант!!!  Crossing Arms

Joy Joy Joy  И по телевизията щяха да ни дават, вервай ми  Joy Joy Joy

# 272
# 273
  • Варна
Малко я! То ако беше повече, щеше да пресъздаде всичкото моменти, пък тъй - забулена в мистика остава срещата... На живо-повече... Пък и някои индивиди ми зесегнаха Хапаратурата...  Crossing Arms

# 274
Малко я! То ако беше повече, щеше да пресъздаде всичкото моменти, пък тъй - забулена в мистика остава срещата... На живо-повече... Пък и някои индивиди ми зесегнаха Хапаратурата...  Crossing Arms
Нищо ти няма на хапаратурата , ама що  не ги отся ма душкооооооо!!!! Туй ли са най красивите ааааааа????? Joy

# 275
Нищо ти няма на хапаратурата , ама що  не ги отся ма душкооооооо!!!! Туй ли са най красивите ааааааа????? Joy
То па само тва липсваше- да ги отсее!  ooooh!
И кво щеше да остане?  newsm78 Crossing Arms

# 276
Кога казвате ще е следващата среща Mr. GreenТоз път съм плътно с вас от самото начало  Wink и ще си нося фотоапарата Wink

# 277
Следващия път ще взема камерата и тогава вие Софийски мами ако не дойдете , наистина ще има  за какво да съжалявате! Сега с тия снимки е само загатване ! Wink Wink Wink

# 278
Следващия път ще взема камерата и тогава вие Софийски мами ако не дойдете , наистина ще има  за какво да съжалявате! Сега с тия снимки е само загатване ! Wink Wink Wink
Аааа, аз съм там!  Flutter
Да му мислят тези, които няма да дойдат....  Whistling

# 279
  • Варна
Пени, кака, тези са от хубавите най-хубавите! Що, кое не ти се нрави?  Flutter Wink

Joy Joy Joy Плаши ти краставичаря с краставици!

# 280
Пени, кака, тези са от хубавите най-хубавите! Що, кое не ти се нрави?  Flutter Wink

Joy Joy Joy Плаши ти краставичаря с краставици!
Ама- верно!  Laughing Laughing Laughing

# 281
Без 23-ти юни, събота са пада. Имам друга среща.
И да не е през седмицата.

# 282

Whistling Mr. Green

# 283
ако искате в началото на следващият месец-тъкмо ще сме взели заплатите Mr. Green

# 284
Не съвсем по темата, ама тук сте ми паднали всички варненки на едно място!
Да има някоя от вас някъде около Траката - Евксиноград?
Живот и здраве ще прекарам там поне месец (август) сама с бебока - момче на 11 месеца и много ще се радвам да има с кого поне кафенце да пием!

Общи условия

Активация на акаунт