Фотошоп 29

• 25 720
  • 485
  •   1
Отговори
# 375
Много съм заспала ей...... извинявай, Ели!
Мерси, Дамаянти!
На коя рамка дали е Миона? На тази със сърцето ли? Не е  Grinning това е Биси, съседка ми е и нейната сладка къдрокоса щерка снимам и рамкосвам честичко, но май рядко показвам тук. Ще се поправя, защото е много, ама много фотогенична малката!
А за рамката с букета, май наистина не се получи добре, ама поне има каре, което пасва на дрешката на детето  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 09:44 от Ted_cat

# 376
  • на село
Отдавна не съм пускала снимки, ето нещо от мен

# 377
  • Карлово
Контеса, за рисунка виж из уроците във уроци.нет, а и от Филтър-Блъш строук има варианти

# 378

Много сте добри!
Само ви гледам и се надъхвам, а като отворя ФШ и нищо. Нямам муза Sad
Направих две много семпли,за да се запиша в темата.
От предишните си 3-4 рамки бях доволна и горда от себе си,но на никой не направиха впечатление.
Петя, последната ти е разкошна,но Вероника ми е нещо е тъмното/а може и това да е ефект/.

# 379
  • на село
И това от тази сутрин,  има още, но няма да ги поствам, че ще стане много, а да има и за друг път, че кой знае кога пак ще седна да рамкосвам  Blush

Микки - със закъснение - Честит рожден ден, бъди жива и здрава   bouquet!
Желая ти и лека бременност - много се радвам за това, нека всичко е безпроблемно и после си гушкаш още едно сладко бебе  Hug.

# 380
  • на село
Сега разгледах нещата ви, че преди  все нямах време -много са красиви.
Карменчето - твоята дъщеричка е невероятна,, има страхотни очи.
Mimoza-Plovdiv - не съм ти благодарила за сайта с шапките  Hug  bouquet.

# 381
  • София-там нейде в западната част
конеста след малко ще пусна един вариант на "рисунка" от фотография ако е това за което питаш ми пиши да ти пусна урока по пощата закщото не помня от къде съм го дърпала
нелиса мимозке и всички останали дето видях на последните страници поздровления за нещата ви
дамаянти не съм петя но този ефект за сливането на краищата с фона се прави по няколко варианта единият е с гумата като е задължително да е мека и с намалено opalisity ,може да праваш и с друга настроика освен normal на четката както и fill-докато резултата те удволетварява това е  Grinning

# 382
IvelinaKancheva, дори и да е готов фон можеш да засилиш цветовете - влизаш в Image, Adjustment - Colour balance, hue and saturation, brightnes ...което си харесаш от тях, аз обикновенно бутам по малко и от трите. Там има и заместване на цвят - replace colour - много е полезно! Проучи си ги! Wink

Златна си, мерси   bouquet

# 383
виждам фотошопски пленум се заформя от средата на юли в околностите на Варна Joy Joy

# 384
Момичета, да питам-Rectangular Tool-a ми не иска да оразмерява, появава ми се като една чертичка и не иска да става по голяма и по-малко, за да обхвана предмета, елепсовидното си фукционира правилно, какво съм натиснала, не мога да селектирам така  Confused

# 385
Дамаянти, Деситка ти е обяснила.Точно така съм го направила.С мека гума с доста голям размер.Но опаситито си е на 100% и мацаш отдалече за да не севиждат ръбовете и да стане плавен преход .Намачканата хартия се поставя под снимката.Променяш метода не сливане на слоя със снимката(в случая от нормален на тъмен).
А Кате за рамката съм използвала фонове от 3 различни скрапа,но интересното е,че и трите са били в зелено Mr. GreenЕлементите също са променени много.

Момичета, да питам-Rectangular Tool-a ми не иска да оразмерява, появава ми се като една чертичка и не иска да става по голяма и по-малко, за да обхвана предмета, елепсовидното си фукционира правилно, какво съм натиснала, не мога да селектирам така  Confused
При избора на този инструмент горе на линията под менютата и задала размерите да са винаги еднакви(Style>Fixed size).Промени го на Normal

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 10:48 от petia47

# 386
  • София
виждам фотошопски пленум се заформя от средата на юли в околностите на Варна Joy Joy

newsm10 

# 387
  • София-там нейде в западната част
абсолютно ДА  Whistling

# 388
Дамаянти -аз не съм се показала още ....крия се Laughing, нали само щерката снимам и вси4ки/вси4ко около нея-та  за мене не остава и аз да се покажа тук там....  Wink

Ами да мръднете след това и до Бургас ли, Laughing що ли..... Laughing

# 389
  • София

О, не се смей така, че верно ще биропием нейде из Варна  Mr. Green  Hug  На тръгване и в Бургас ще попием - не се притеснявайте  Joy  bouquet
Нелиса, радвам се, че пак се включи в темата  Hug Много, много добре при това   bouquet
Мимозке, не сме те подминали нарочно - бъди сигурна,Твоите рамки винаги ме кефят  Hug, ама то така става понякога в груповия с...  Laughing Joy Извинявам ти се, че забравих да ти пратя скрапа на ферари.Ако може пак мейла ти, че порових, но не го намирам  Embarassed
Деситке, само приказваш  Whistling давай снимки поне да гледаме на малката чаровница  Hug
Благодаря не всички, които ми обясниха за преливането (с гумата) - ще го пробвам в най-скоро време  Peace   bouquet
Малена, снимките на малката от басейна са супер сладурски, както и тези с черешите  Heart Eyes Завидях ви за местенцето което си имате  Blush - много красиво изглежда и сигурно е голям кеф за малката там  Hug Чакаме си още снимките от Лондон - или да ходя да дебна във фотографската тема  Mr. Green
Слагам малкия да спи след малко и ще се потрудя над нещичко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт