ВТОРИ КОНКУРС ЭА ГРИМ - Гласувайте

• 8 948
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Гласувам 2-ри път,и ако трябва ще гласувам още 10 пъти за теб!Ти си ми фаворитка!Сигурна съм ,че ще спечелиш конкурса DJESMIN ! просто си SUPER!!!!     bouquet                                                   
Много мили думи   bouquet напълни ми душата дет се каэва Heart Eyes
Djesmin, гримът ти на снимката от аватара е супер! Изглеждаш страхотно свежа на нея, поздравления!  bouquet
По темата - valkata е моя фаворит!

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 22:00 от illy

# 91
  • Откъм Варната
И аз гласувах, за Валката и mimscheto  Grinning

И аз Peace

# 92
Дадох своите два гласа за mimscheto и Исайкова Peace

# 93
  • На края на света !
и аз гласувах Peace

# 94
кОЙ каза бонбони  Laughing И аз искам !
По въпроса със спиралата да се изкажа и аз. И в предишния конкурс някой беше отправил критика за количеството... признавам си без бой - аз напластявам до безумие. Но, просто така ми харесва ... Като мацна веднъж-дваж все едно нищо не съм сложила...

# 95
Всички сте много хубави и избора е труден, но гласувах за Кармен, която на живо е още по- въздействаща и Исайкова! Браво момичета!   bouquet

# 96
Гласувах за djesmin. Гримирали сте се, момичета, страхотно!!! Но гримът не е само на части - очите ви са прекрасни!

Важно е гримът да ви придаде на цялото лице загадъчност, красота и да е майсторски положен. Да промени дори визията ви Simple Smile

А това за мен го е постигнала djesmin Simple Smile

абсолютно си права,поддържам мнението ти с две ръце!Като цялостна визия,най-добре за мен се е справила djesmin,успех пожелавам на вси4ки моми4ета,наистина сте се спарвили страхотно!  bouquet

# 97
Отлична работа момичета   bouquet

# 98
Djesmin, гримът ти на снимката от аватара е супер! Изглеждаш страхотно свежа на нея, поздравления!  bouquet

Взе ми думите  Peace

# 99

Взе ми думите  Peace
  bouquet   bouquet   bouquet

# 100
И аз гласувах - за Gery Gerry - страхотен грим!!!!  bouquet

# 101
  • Sofia
Може да ми се нахвърлите като на Горгоната, но и аз не съм очарована.
Повечето са прекалили с черното - контур и спирала.
Като е вечерен грим не значи че трябва да се клепа щедро в тъмни цветове.
На доста снимки забелязах и резки граници между цветовете, вместо да се преливат плавно.
Някъде видях комбинация тъмносиво - златисто?  Rolling Eyes
Според моето (непрофесионално) мнение графитеното се съчетава по-добре със сребристо, а златистото хармонира с кафяво (не единствено, това са примери)
Хареса ми грима на Мимчето, отива и на очите, на лицето, добре сложен, само не е много вечерен.

Надявам се да приемете градивна критика, вместо да се обиждате!   bouquet

# 102
Може да ми се нахвърлите като на Горгоната, но и аз не съм очарована.
Повечето са прекалили с черното - контур и спирала.
Като е вечерен грим не значи че трябва да се клепа щедро в тъмни цветове.
На доста снимки забелязах и резки граници между цветовете, вместо да се преливат плавно.
Някъде видях комбинация тъмносиво - златисто?  Rolling Eyes
Според моето (непрофесионално) мнение графитеното се съчетава по-добре със сребристо, а златистото хармонира с кафяво (не единствено, това са примери)
Хареса ми грима на Мимчето, отива и на очите, на лицето, добре сложен, само не е много вечерен.

Надявам се да приемете градивна критика, вместо да се обиждате!   bouquet
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 103
Никой не ми хареса....съжалявам момичета...Прекалено много напластена спирала и залепнали мигли.

Хареса ми на djesmin  от аватара и.

# 104
чудесно сте се справили момичета!

Общи условия

Активация на акаунт