Ако цветята са ви страст, заповядайте при нас!

• 38 195
  • 557
  •   1
Отговори
# 420
asyalein кога каза,че ще отсъстваш от вас и свекърва ти също???Куче има те ли и да го вземете с вас като ви няма!!!!

Страхотни са!

# 421
Цоцоланке, незнам дали има повторение и дали го има някъде, а Ася, този ахименес как се захваща? много ми е интересен, а я ми кажете като гледам по терасите аз едни като сакъзчета, само че паднали надолу, как да ги обянся точно, абе много са красиви, вчера видях такова в едно село към Българево ама една къща отрупана Crazy

# 422
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Цоцоланке, незнам дали има повторение и дали го има някъде, а Ася, този ахименес как се захваща? много ми е интересен, а я ми кажете като гледам по терасите аз едни като сакъзчета, само че паднали надолу, как да ги обянся точно, абе много са красиви, вчера видях такова в едно село към Българево ама една къща отрупана Crazy

хахаах това са ми цветята, които стоят при свеки и тя си грижи за тях. теменужката у нас не вирееше, защото сме с южно изложение, но при нея на северен прозорец виж на какво е станала Grinning

ахименеса се захваща от едно като шишарчици (много са малки, от 3 мм до 1 см), които се образуват в корените на цветето.
сея ги март, цъфти до октомври, после засушавам и март месец ги изравям тези шишарчици и сея наново.
преди 2 години имах около 10 такива шишарчици, а сега са станали 10 пъти повече и се чудя какво да ги правя. имам само лилав ахименес, но има розов и бял.

това дето си видяла сугурно са каскадни сакъзчета, моите каскадни мушката и те става огромни, ама сега не са на слънце, за да си покажат красотата. искат много вода и много слънце.

# 423
сега са станали 10 пъти повече и се чудя какво да ги правя. имам само лилав ахименес, но има розов и бял.

Нали за такива разтоварвания са приятелките от форума.....Ти не се чуди какво да ги парвиш,а нали знаеш....ако имаш 2 ризи - дай едната на ближния...Пък ти имаш гледам повече от 2 ризи.....Насреща сме, да знаеш....

# 424
и аз съм на опашката за шишарчиците, какво се скатаваш #2gunfire, иначе ще търся да си купя каскадни сакъзчета, защото моите познати цветарки нямат такива красоти ooooh!

# 425
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Нали за такива разтоварвания са приятелките от форума.....Ти не се чуди какво да ги парвиш,а нали знаеш....ако имаш 2 ризи - дай едната на ближния...Пък ти имаш гледам повече от 2 ризи.....Насреща сме, да знаеш....

мога да пратя на една от вас и вие да си ги разпределите после, не съм в Бг. шишарчиците сега ще ги видя в какво състояние са, някой да си даде адреса на лични.

# 426
Леле, докато си търся нова къща в нета, за 5 минути сте разпределили шишарките Laughing Heart Eyes
...и аз се нареждам...ако останат Peace

Тедито, нямам апарат за да ти заснема моите сакъзчета - страхотия голяма е в момента (довечера ще пробвам с ГСМ-то)
и ако ти допаднат - ще ти отделя и ще ти дам.

# 427
Днес ми се обади майка ми тя живее в Кипър онзи ден имаше рожден ден и някой и е подарил някакво цвете , което се казва "Едем". Каза, че прилича на някакво храстовидно дърво, цветовете му са твърди и не миришат но един цвят издържа по няколко месеца. Някой чувал ли го е това цвете знаете ли дали може да се намери и тук?

# 428
Една снимка в нета сега ме подсети, че вчера в квртала открих 2 дървета - срамежлива мимоза
така са цъфнали в момента и исках да питам дали някой е гледал или отглежда в момента. Дали от този цвят мога да взема семенца  newsm78???
Четох, че и чрез резници се хваща, ама може и да не се справя.
Ако знаете нещо - осветлете ме плс Praynig

# 429
Тедито на мен или на теб asyalein да парти армагана...Да не се разходва много, на една трябва да е,пък ние помежду си да си се оправим после...казвай - кой поема ангажимента - аз или ти! Пък после заедно ще черпим asyalein !

# 430
ами аз й писах и каза да се разберем, на мен ми е все едно, ако ти е удобно на теб да ги прати, после да делнме, ако не, пиши какво е удобно Hug иначе на бенджамина пораженията веднага ли излизат- пример, ако е на течение до колко време ще разбера как му се отразява Rolling Eyes

# 431
asyalein по соломоновски решението е - на която от нас искаш прати подаръка, пък после ние ще си го поделим....Няма да ти се сърдим за нищо!  bouquet

За бенджамина...Ами и аз моя го изкарах и веднага - до вечерта - имаше бели точки...

Как се събира семе от петунии...Че от семената само един вид ми хареса как цъфти и ако може да си го запазя и за догодина евентуално????

# 432
като прецъфтят се образува едно като малка шушулка, като я супиш те са там, значи бенджи да не му треперя, защото с нашия климатик и с моето нежелание да ги изнеса на терасата ooooh!

# 433
Днес ми се обади майка ми тя живее в Кипър онзи ден имаше рожден ден и някой и е подарил някакво цвете , което се казва "Едем". Каза, че прилича на някакво храстовидно дърво, цветовете му са твърди и не миришат но един цвят издържа по няколко месеца. Някой чувал ли го е това цвете знаете ли дали може да се намери и тук?

Единственото, което ми хрумва е това.

# 434

Единственото, което ми хрумва е това.

Имаш ли такова цвете? Какво те кара да мислиш, че е това? Наистина е много красиво но нищо не пишеше за това дали цвета му е толкова дълготраен. Сега обаче като видях снимка ще го опиша на мама да каже същото ли е. Тя ми каза, че е кръстено Едем, защото е част от райската градина на Адам и Ева... като му гледам екзотичния нищо чудно наистина това да е растението.

Общи условия

Активация на акаунт