Разширени вени- кой, как се бори с проблема?

• 574 893
  • 1 111
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Доли,с теб сме,всичко ще е наред  Hug
благодаря Hug

аз пак да питам нещо,може би тъпо,но ми се върти в главата....да си нося ли ластичен чорап или там с ластичен бинт правят стягането? ще имам ли нужда от бастун за опора за първите си крачки при раздвижването... Thinking

# 571
  • загубено
След операцията слагат бинт и правят превръзка която не се сваля до махането
на конците. Целият ми крак от горе до пръстите,без тях беше в бинт.
Никакви патерици,коцук -коцук си ходиш.
Имам 2деца,едното от които е бебе. Грижих се за тях,готвех и гладих.
За тежките неща имах помощ

Чорап не съм слагала повече.

# 572
# 573
Здравейте! Майка ми има разширени вени и личната лекарка й е казала, че има опасност от появата на язви. Предписала й е Троксевазин за пиене и мазане. Но хапчетата й дразнят стомаха. Има ли по-щадящо и добро лекарство. Моля помогнете!

# 574
  • Sofia
Вчера беше моята операция,с лазер и малко срязвания....горе-долу мина леко,няма болка,изписаха ме днес и за сега се чувствам добре Praynig

# 575
Здравейте! Майка ми има разширени вени и личната лекарка й е казала, че има опасност от появата на язви. Предписала й е Троксевазин за пиене и мазане. Но хапчетата й дразнят стомаха. Има ли по-щадящо и добро лекарство. Моля помогнете!
Аз съм доволна от Новарикс

# 576
Доли,чудесни новини! Почивай си,като имаш време може да разкажеш подробности  Hug

# 577
  • Sofia

ако имате въпроси съм готова да ви отговоря  Hug

# 578
Здравейте момичета,

Аз имам проблем с разширени вени от 2007 година. 2011 година направих склеротерапия на единия крак и операция с катетер на другия крак. Краката ми бяха като нови. Все едно никога не съм имала този проблем. През 2013 г. забременях. Ноември 2013 г. родих едно здраво момченце. Проблемите с вените се появиха отново и на двата крака, за съжаление. Само да уточня, че склеротерапията ми беше с въпросната пяна, при доц. Гиров, а той е един невероятен човек и страхотен професионалист. Сега се колебая как да продължа от тук нататък. Ако се обърна пак към склеротерапия след няколко години може проблема да възникне отново. Така, че реших да се доверя на алтернативно решение с пиявици. За 1 година, пък каквото дойде. За сега съм направила 7 посещения през 7 дни. Лекарят ми слага по 7 пиявици на посещение. Да ви кажа честно се чувствам много добре след всяка следваща процедура. Да уточня. че на единия крак вената е колкото бобено зрънце, а на другия е видимо разширена, с размери 7-8 см, но няма възли. Аз съм упорита, така че след няколко месеца се надявам да ви пиша с хубави новини. Ако нищо не се получи, склеротерапия. Но мисля, че това е краен вариант. Моля, ви споделяйте други алтернативни решения. Проблема наистина е голям.

# 579
  • Sofia
Много интересно Thinking
Къде правиш процедурата и  каква е цената?

# 580
В Алфамедика. Малко скъпичко излиза, но съм длъжна да опитам.

# 581
Аз съм доволна от Новарикс

Аз пия Доксиум 500. Предписани са ми от съдов хирург.

Имам един въпрос  newsm78 не е за мен, а за баща ми. Става въпрос за вече в много тежко състояние разширение вени, коите се пукат и кървят  Confused Искам да знам преди да отиде на лекар  следващата седмица какви са вариантите за лечение, ако знаете разбира се.

# 582
Момичета,

днес ми донесоха хума, бяла, която е взета директно от находище, а не като тази на прах от аптеката. Ще си правя компреси един или два пъти седмично. Така, че след един месец ще ви пиша за ефекта.

# 583
Здравейте,

Как да си запиша час при д-р Гиров? В темата попаднах на неговото име - той ли е най добрият в София?

Благодаря

# 584
  • Sofia
това е много относително, кой е най-добър...всеки,който е доволен от лекаря си ще си го хвали Thinking

Общи условия

Активация на акаунт