Отговори
# 225
Ама, наистина къде изчезна Гита?  newsm78 Все трябваше досега да е драснала един ред? Дано всичко е наред  Praynig

pivanov, не се притеснявай аз първия път качих 25, а сега 14, но се надявам да ги сваля и тях бързо!

# 226
beli4ka мила и аз цяла нощ не съм спала, защото ходих поне 10 пъти до WC smile3507, обаче сега и аз се мятам да чета...
е няма как да не споделя с вас доволната си физиономия  newsm03 понеже снощи имаше  luvbed ... пък то толкова рядко се случва, че си беше цял празник  smile3508
ееех красив е живота

# 227
MARY JANE ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ. А АВГУСТ ДА ГУШКАШ НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ[/size][/color]

Щастлив и усмихнат ден на всички аз сега се връщам да ви чета   bouquet

# 228
Погледнах в профила на Гита  Embarassed, че  е била активна последно снощи в 23.30, но защо не е писала  newsm78

# 229
Мери Джейн Честит Рожден Ден! Да си спокойна и щастлива с малкото бебче!

Марианамама изследванията ще покажат, че наистина не си била добре... не е ли по-добре да изчакаш малко и да си направиш след като отмине... и аз незнам да не те натоварят само...едва ли неяденето за 1 ден ще се отрази...само водичка пийвай да не се дехидратираш   Heart Eyes

За Гита се сещам 2 варианта, ама предпочитам да е първия да спинка още  Wink

# 230
Погледнах в профила на Гита  Embarassed, че  е била активна последно снощи в 23.30, но защо не е писала  newsm78
  Ами значи си спинка жената още. Хайде пък вие стига с тези глупости, тя че влиза вече в 9 ще влиза ама раничко още. Всичко ще е наред ей сега ще пусне едно постче в болд.
Гита като се появиш имам една идейка, гледам в други темички (но не толкова красиви като нашите) си имат написани зодийките на мамите, рождени дни  - ако искаш и не те затруднява може да направим и ние нещо такова. Хайде ти ще кажеш пък аз ще се отчета после ако си съгласна.  Hug

# 231
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро и от мен. След малко съм на преглед, стискайте плаци вси4ко да е наред с кръв и урина.

Мери Джейн   bouquet  bouquet най- добри пожелания за твоя ден рожден  Grinning
4увствам се все е дно влак ме е газил, даже и кафето не ми се услади тази сутрин.  Sad Хи4 ме няма с апетита и незнам дали не тормозя бебока от глад с моята едва изядена салата на ден  newsm78. Ама от пове4е ми става тежко, подпира ми и немога да ди6ам. Голяма апатия ме е обхванала, нямам желание за ни6то, само ми се лежи и ми се гледа безцелно в пространството. Дано да е временно, 4е много се мразя такава.  Sad

# 232
 Благодаря на висчки ви за красивите пожелания! Бъдете все така добри и красиви бъдещи мами, много здраве щастие и през август - здрави и жизнерадостни бебчета.
 Успешен ден на всички.

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Mary Jane[/size]
marianamama не се притеснявай излишно, на бебчо нищо няма да му има от един ден неядене, той си взима всичко от теб, само водичка пийва повече днес и всичко ще е наред.
На мен днес ми е повръщаш ден, ама си направих кафенце пък каквото ще да става  Sick.
Айде почвам да ви чета. Абе какво става с Гита, Бобченка успех  Praynig

# 234
4естит празник, Mary Jane...пожелавам ти да полу4иш най-желаните подарьци на света и да си в страхотно настроение през целия ден
bob4enka,стискам палци за доктора Hug.Дано вси4ко да е както трябва Wink.При нас вали и на мен ми е едно такова смра4ено,оба4е си пуснах едно CD  с готини песни4ки и така се успокоявам LaughingСпоко, бебока си 4ерпи от твоите ли4ни запаси,но все пак не забравяй да се зареждаш с "гориво" от време на време. пьк дори и без апетит.

Щастливи ден на вси4ки корем4ета  bouquet

# 235
Гита Ог - хайди дееееее. Мн се загуби. Притесни всички
 Hug

# 236
  • Ланкър, планините Овнерог
Уфффф, мноооого пишете. Не мога да ви изчета. Много мило, че се притеснявате за мен.

За консултацията какво да кажа, като не се е случило кой знае какво. Така е, като ходя на 13-то число. Първо в най-голямия дъжд се оказах под едно дърво. Чадъра нямаше никакъв смисъл. Намокрих се до ушите, въпреки че стоях на едно място. Отидох при лекарката, попочаках си и накрая ме претупа. Все пак нали трябваше да минат и пациентите от понеделник. На ехо естествено не ме гледа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire . Мери тонове, кръвно....кг....За кг няма да казвам вече колко съм отгоре, че ми прилошава. Всеки път се обясняваме за едно и също с моята лекарка-термин. Аз какво да направя, че не ме е слушала първия път и ми е писала датата на зачеване като дата на последен М. Нито искам по-рано болничен, нито нищо. Единствено искам, ако тръгна да преносвам, да ми обърне внимание. Ама, на, всеки път едно и също. Оплаках се от болчици-нормални били. Ама да ме погледне за разкритие-що ли??? Twisted Evil
А, и дето вчера коментирахме за болничните-вика ме на 02.07, а болничния ми ще е от 27.06 и никакъв картон от ДжиПи-то не иска.

Иначе снощи бяхме на детски ЧРД и беше чудно. Добре, че поне там хубаво изкарахме, иначе не знам......Прибрахме се в 11.15ч, Констанца я преоблякох 100 пъти, че беше вир вода.

# 237
  • вкъщи
гита сигурно е на разходка.
а четохте ли,че една от юлските мами е родила близначетата си за 10 минути,нямало е време да я оперират,много бързо и лесно е минало всичко.дай боже на всичко нас такова раждане!

# 238
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕРИ ДЖЕЙН!!! БЪДИ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, УСМИХНАТА И МНОГО ТЪРПЕЛИВА С МАЛКОТО БЕБЧЕ, КОЕТО СЕ ЗАДАВА ПРЕЗ АВГУСТ!!!

Гита, тази лекарка да я  #2gunfire Не че и моята от ЖК не е същата, но аз поне ходя на частно и на това разчитам най-вече. Иначе мен в ЖК докторката ме е видяла всичко на всичко само веднъж за тези осем месеца. #2gunfire

# 239
мен пък иска всеки път да ме гледа и да си плащам 15лв за ехограф.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт