Магазини Jumbo

• 245 607
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 570
Има вече и в София магазин от веригата JUMBO. Днес пазарувахме за празниците там-вместо Дядо Коледа. Намира се на бул."България" до Била.

# 571
Има вече и в София магазин от веригата JUMBO. Днес пазарувахме за празниците там-вместо Дядо Коледа. Намира се на бул."България" до Била.
Сериозно ли  Joy

# 572
  • София-Лагера
А работно време? Mr. Green

# 573

хмм, малкото, къде на бул. България има била?  Outta Joint

# 574
  • София

Близо до комсед.....

# 575
  • Sofia

Близо до комсед.....

И близо до новостроящия се МОЛ...

Момичета, четете внимателно, всичко сме писали Naughty

# 576
  • софия
Аз пък да ви кажа,че от вчера сме с едно боди и 4 запалки напред  Laughing!
Пълна количката до горе и детето в  нея и на касите яко опашки,малката подивяла вече,мрънкоти и плащам аз излизаме и когато тръгвам да извадя и детето вече от количката и да я сложа в колата,к'во да видя  Shocked-моето девойче прибрано!!!!!Под дупенцето и едно от бодитата и 4бр.запалки комплект  Mr. Green не ги крала поотделно  Joy...Щях да припадна направо!Представих си как излизам и писват разни сирени и какъв срам ми се е разминал  ooooh!...
Казах му на мъжо,какво е станало и той-"Ами на далавера си-6лв-боди,2лв-запалки  Laughing!Сега ходии напиши във форума,че може да се краде спокойно  hahaha!"Говедо!!!!Ама истината е че и мен ме мързеше да се връщам обратно и да обяснявам малката какъв хъшлак е от сега,а аз  каква съм овцА заспала!
Апропо запалките -не палят  finger!

# 577
 Joy Joy JoyЕй, Дани, разсъни ме тази скица Найа hahaha

# 578
  • софия
Мацка,скица-скица,ама си представям да ме бяха изтопосали на някакво табло:"Клиенти хванати в крачка!",щото съм виждала такива пребледнели муцуни в един хранителен магазин!

# 579
Дани разбира се ,че няма да палят запалките ,това е детски магазин все пак  Joyвсичко е от мерки за сигурност  Joy

# 580
  • Sofia
Еййй, все си мислех, че само мойта е такава прибрана, ама явно не е сама Joy Редовно си прибира по колкото може да носи пакетчета бисквити hahaha

# 581
  • софия
Дани разбира се ,че няма да палят запалките ,това е детски магазин все пак  Joyвсичко е от мерки за сигурност  Joy
Laughing
Абе запалките не палят,ама са аванта,а тия сините дето се слагат в тоалетното казанче,що ли не пускат цветно  Crossing Arms...или то за тия пари и цвЕт ли искам  Joy!

# 582
  • Sofia
В Джъмбо има поне пет вида пръчки - святкащи, несвяткащи, каквито ти душа иска.

HugБлагодаря!

Фантичка, ако не ти се ходи в навалицата в Джъмбо за пръчица, има в БОНЖУР на "Славейков" - на Disney Princess, светеща, с 3 мелодии - 30 лева Heart Eyes

# 583
Фантичка, ако не ти се ходи ...
Ходи и набави материали  Mr. Green Peace

# 584
  • София
Момичета вече два пъти се лутам и не мога да намеря прословутите масички на Чико, освен че останах без гърне от гърбицата, друго не свърших. Кажете на кой етаж са поне .
А да си призная взех Walker на Чико - бяха останали само два. Как купува българинът не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт