Всички мами АВГУСТИНКИ, кръгли са като маслинки!

• 11 488
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Ментина, ами защото все искам да е най-хубавото и най-точното име, което уж най да му приляга  Crazy Мъжо е по-фиксиран някак си. Харесва му Федерико, както е съгласен и за Самуеле, което ни харесва и на двамата.
И пак търсихме по-интернационално, но трудно се намира такова, каквото да ни харесва. Абе никак не е лесна работа избора на име.

Вие момичета всички ли сте вече наясно с името на вашето бебе или още мислите по въроса?

# 166
Момичета,оставям ви,отивам да похапна и да почивам активно!Весела вечер на всички!

# 167
Ментина, ами защото все искам да е най-хубавото и най-точното име, което уж най да му приляга  Crazy
И пак търсихме по-интернационално, но труднос е намира такова, каквото да ни харесва. Абе никак не е лесна работа избора на име.

Вие момичета всички ли сте вече наясно с името на вашето бебе или още мислите по въроса?
Ние с таткото още сме в спор,уж имахме сключена сделка за името ама като потвърдиха,че ще  е момче и той се разколеба.Та сега сме в дилема между това,което аз искам и това което иска той!

# 168
Междудругото, моето столче за кола също става за количката и е супер удобно, а и стои много сладурско  Crazy На мен тези зимните колички въобще не ми харесват, въпреки че и такава имаме, така че смятам да се разхождаме в тази от колата, която има 5 позиции, включително и почти легнала за новородено. А и е по-лесно, от колата на количката, все един кош  Wink

# 169
  • Златна Добруджа
Ментина, ами защото все искам да е най-хубавото и най-точното име, което уж най да му приляга  Crazy Мъжо е по-фиксиран някак си. Харесва му Федерико, както е съгласен и за Самуеле, което ни харесва и на двамата.
И пак търсихме по-интернационално, но трудно се намира такова, каквото да ни харесва. Абе никак не е лесна работа избора на име.

Ами аз го бях писала някъде, че ние си бяхме избрали това име още когато очаквахме Йоан, беше резервен вариант ако случаааайно се окаже момиченце. Да ама сега нямаме никакакъв такъв ако случаайно се окаже момченце  Crazy Мъжът ми не вярва, че стават изненади  Mr. Green

Междудругото, моето столче за кола също става за количката и е супер удобно, а и стои много сладурско  Crazy На мен тези зимните колички въобще не ми харесват, въпреки че и такава имаме, така че смятам да се разхождаме в тази от колата, която има 5 позиции, включително и почти легнала за новородено. А и е по-лесно, от колата на количката, все един кош  Wink
И мен ми харесват столчетата за кола, сложени на шасито на количката - много компактно и прибрано ми изглеждат  Grinning А и реално винаги съм си ги представяла страшно малки, а в действителност не е така  Peace

# 170
Пиванов-честита годишнина  bouquet

Аз вчера попекох краченцата ,а имаше и много други мами които директно си пекоха тумбите,но мен ме е страх и не рискувах да изложа коремчо  директно на слънце ,иначе беше много приятно  леко подухваше ,водата е още леко хладна .Юни е шанса за плаж ,че после стават страхотни жеги  ooooh!
Сонитка -аз май бях споменала ,че съм за Самуеле  Peace
Стискам палци на студентките  Praynig
Добре дошли на новите мамита  Hug

# 171
  • София
Беличка креватчета 120/60 има в Пигиса  Peace но са 4 модела само но пък на мен ми харесаха  Peaceотиди и се разходи до там и ги виж! Аз най очарована останах от количките Crazy толковаааа.... много  Party и мисля от там да вземем някоя ама коя и каква марка нямам идея  newsm78 Гледах един модел на Грако който е със кошница но няма зимен чувал а самата кошница се затваря със сенника отгоре ако е по студено,но пък бебето не може да бъде напълно легнало и не знам това дали е проблем за новородено? newsm78 Цената е прилична 490 лв. Имаше и една друга която пак е на същата цена но е в комплект с порт бебе и не знам вече ошашавих се да мисля Simple Smile

# 172
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сонита- Самуеле  Peace

За плажа, аз например с голям кеф си пека корем4ето и гордо го разходам по целия плаж. Грам срам не изпитвам, само гордост, а така и трябва.

# 173
Абе Гера все ще те питам и все забравям. Ти откъде си всъщност? От София или от Бургас и какви са тези ежеседмични преходи от единия в другия град? newsm78

То при нас си е за чудене, защото и ние не знаем къде точно живеем. Мъжът ми от миналия юли е в Бургас на работа, а от януари и ние с малката дойдохме. Иначе сме си кореняк софиянци и през събота и неделя гледаме да сме си в София, в петък пътуваме към София, а в неделя към Бургас.....абе объркана история, но сега си се прибирам в София до средата на септември.

# 174
  • Варна
Ние първо щяхме да пишем на свекъра ако е момче...после като разбрахме, че е момче и се сетихме за името и не ни хареса. Решихме да вземем само буквата и решихме да е Ивайло...е да ама сякаш не беше точно за нашето бебе това име (напълно те разбирам Сонитка...никое име не е достатъчно добро за моето дете  ooooh! Mr. Green). След месец-два най-сетне и двамата си признахме, че не го одобряваме и се спряхме съвсем импулсивно на друго име (мъжа ми се сети спонтанно). Още месец-два бяхме с другото име и сега вече е с трето окончателно Simple Smile Това, което аз първоначално исках, но мъжа ми се дърпаше. Най-сетне склони  Mr. Green Много съм щастлива и сега ми е едно леееко на душата  Flutter

# 175
Добро Утро!!!!
Благодаря за отговорите за легалцето  Hug
Мами, аз така съм се ошашкала тази сутрин за изпита от 12, 4е.....не спах цяла нощ- как може да съм такава  ooooh!
Иска ми се вече да минава, че полудех и бебето си подлудих, а на вас вече досаждам определено  Embarassed...
Лек ден на всички  Hug

# 176
ауу, седя си аз кротко и не подозирам Мегита и Сирена как ми били вдигнали мерника   hahaha
за кенгуро - нищо против по принцип, но 390лв ми се видяха много за марката. в нета гледам все цени за около 300лв, даже са 200и няколко обикновено.
за магазин егоист. незнам как да го обясня на някой, който не познава града  newsm78 те са 2 магазина за детски неща /защото има и 2 за не детски/- единия е за спално бельо /обаче май не работи в събота и неделя/, другият е за дрешки и някои аксесоари. намират се в пресечка на улица Богориди. това е голямата улица по главната, която води към морето. най-добре да питаш някоя мама на място къде е детския егоист да ти покаже къде точно да свиеш. магазинът за чаршафи е в самата пресечка, а този за дрешки в пенпендикулярната пресечка ан този за чаршафи. като застанеш с гръб към вратата на този с чаршафите, тръгваш нагоре по малката уличка. ох, че объркано стана  Crazy

# 177
От тези лепенки с едни специални ленти за пъпчето знаете ли колко броя трябват?? Аз купих една кутия, ама май няма да стигне. Нямам идея за колко време  нужно и по колко на ден ...
5 лепенки трябват, но аз си взех 3. Казаха, че пъпчето заздравявало до 1 най-много 2 седмици, но лепенки има и по аптеките, не се презапасявай чак толкова. Laughing
sonita на мен ми харесва името Андреа.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 08:52 от sladkish4e

# 178
Добро утро, аз продължавам да си чакам фирмата за щорите, днес ми потвърдиха часа поне.  food010
beli4ka споко , ние сме с теб, толкова изпити взе и то с голям корем, бебо направо с диплома ще се роди, успех и довечера да ни зарадваш Hug.
Sonita аз съм за Фредерико, бях си свикнала с него и сега направо ме учудваш  newsm78
Аз определено не мога да обясня, къде е Егоист, по-скоро да дообъркам някого.
За името съм решила, сама да си го кръстя, като се роди да е живо и здраво ще видя кое име му отива, а на мъжа ми казах, че щом детето ще вземе две имена от него, аз поне собственото ще му дам и няма думата по този въпрос,  Crossing Arms, ами така де, според мен е много нечестно, не че съм някаква запалена феминистка, но защо непременно децата след сключен брак да се записват на съпруга, аз съм си го носила и съм се мъчила и трябва и да го родя  ooooh!. Joy hahaha Joy.Айде чао за сега

# 179
Последно включване, вчера нямахме ли булка от мамите августинки, или се бъркам  newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт