Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за количката Puky?
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за количката Puky?
Количката Puky е високо оценена от потребителите на форума. Една от тях споменава, че моделът има кошче и е подходящ за деца до 4 месеца. Друга участничка споделя, че в магазина мебелите са много сладки и с гумени кантове, което я кара да се надява да роди поне в началото на август, за да си вземе количката Puky.
-
Какво е мнението за столчето за кола на марката Chicco?
-
Къде мога да намеря сладки бебешки дрехи?
-
Какво е мнението за помпата на AVENT?
-
Къде мога да намеря промоция на Mustela?
Мъжо е по-фиксиран някак си. Харесва му Федерико, както е съгласен и за Самуеле, което ни харесва и на двамата.
А и реално винаги съм си ги представяла страшно малки, а в действителност не е така

и мисля от там да вземем някоя ама коя и каква марка нямам идея
Гледах един модел на Грако който е със кошница но няма зимен чувал а самата кошница се затваря със сенника отгоре ако е по студено,но пък бебето не може да бъде напълно легнало и не знам това дали е проблем за новородено?

, ами така де, според мен е много нечестно, не че съм някаква запалена феминистка, но защо непременно децата след сключен брак да се записват на съпруга, аз съм си го носила и съм се мъчила и трябва и да го родя