Всички мами АВГУСТИНКИ, кръгли са като маслинки!

• 11 522
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Момичета да ви питам някоя ходила ли е на тези курсове организирани от списание "9 месеца"?
Аз се записах за 26-вторник, а темата е "Нервно-психичното развитие на бебето от 0-12 месеца". По принцип с Поли-Моли имаме уговорка да ходим, но тя излиза в майчинство от 27.06 и тази лекция вероятно ще е пропусне.
Някоя ще ходи ли от вас?

# 196
сега приказвах с ИВИ малката е по добре когато можи тя каза 4е ще пише  Peace

# 197
  • вкъщи
момичета страшна жега е!
аз към 8 и30  си тръгнах от работа,шефа се смили и ми каза да си ходя.отидох и си направих изследванията и антителата и срещнах един наш приятел,жена му в момента ражда със секцио.стискайте палци всичко да е наред,моля се за нея ,че много я беше старх милата.а дове4ера дай боже ще празнуваме появата на дъщеричката им.чудя се какво  да и купя ,дайте някаква идея.тук още в 8 и 30 не се дишаше,представям си във вътрешността на страната какъв ужас е.аз имам още 2 работни дни и newsm44 newsm44 newsm44.обаче вече се усещам бая натежала,макар че на кг не качвам вече ,но определено корема ми порасна за 1 седмица.след 2 седмици влизам в 9 месец,термина ми го преместиха на 06.08,но доки каза,че по рано ще родя сигурно.а бе нека поне е средата на юли,че бебо да е наред.
отивам да готвя,лек ден на всички!

# 198
леле, ще завалят юлски бебета май  Party
стискаме палци, дано всичко мине нормално  Peace

# 199
добър ден от мен  Simple Smile сега севръщам от консултация хихихихи 66 и половина килца това си е СУУУУПЕЕРРР САМО 2 КИЛЦА ЗА ПОСЛЕДНИЯТ МЕСЕЦ  Mr. Green 12 кила съм на наддала голям кеф  Joy РЕБУС ще те водя на обяд   bouquet

А какво ще ядем Weary

# 200

Цитат
А какво ще ядем Weary

ПИЦАААА

# 201
И мен ме водят за 27-ми август, ама аз си мисля че трябва да е към 8-9 ти август ама то бебо си знае кога ще реши да излиза. Ще видим ние Августинките дали няма да сме Юлски мами.  Wink Най-важното е само всичко да е наред!

За моите крака открих лек, но не е много лек, че значи постоянно движение. Вчера до ранния следобед се скъсах да чистя в къщи и почти не съм сядала и резултата е много по-леко подуване. Колкото повече седя, независимо с пуснати или вдигнати крака те стават като тухли. Трудно е обаче в тая жега да меря улиците, а ако не знаете Балчик е сигурно най-стръмния град. Надолу - става, ама връщането май ще е с такси.

Хайде, излизам да се разхождам!

# 202
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро ви утро!

# 203

Aйде бе гита, аз откога чакам за кафе?

# 204
Аз както казах утре съм на преглед. А скоро влизам в 9ти месец. Та, въпроса ми е Вас гледат ли ви за разкритие? Чудя се дали утре ще иска да ме гледа за разкритие и ако той не реши да го направи дали аз да не го попитам.  newsm78 Не, че имам някакви оплаквания. Имам контракции от време на време, но то нали е нормално. Ох, просто нямам търпение да раждам вече и за това май ме вълнува този въпрос.

# 205
  • Ланкър, планините Овнерог
Мен не са ме гледали за разкритие. То последния път за какво ли ме гледа въобще....

# 206
Добро утро и от мен мами!
Беличка успех на изпита,стискам палци и знам,че ще успееш!
Сладкишче и моето кръвно все е ниско,а сърцето ми ще изскочи-толкова учестено бие!
Последния път като го мерих ми беше 103/58,а пулса не помня,но все си гледам гърдите как се движат бързо,бързо!

# 207
ptigra, V-twin можете ли да ми кажете дали зимния и летния кош се купуват отделно и колко общо струва количката с кош за новородено+летен+зимен кош? и въобще и зимен и летен ли ще ни трябват? то май зимата ще си използваме този за новородено  newsm78

# 208
ptigra, V-twin можете ли да ми кажете дали зимния и летния кош се купуват отделно и колко общо струва количката с кош за новородено+летен+зимен кош? и въобще и зимен и летен ли ще ни трябват? то май зимата ще си използваме този за новородено  newsm78

мое мнение никой не ангажирам с това НО смятам 4е зимен кош не ни трябва ,защото до зимата бебето ще е надигнато положение а зимният кош няма такова той е напълно легнал .ТО зависи всяко бебе си е индивидоално някои от 4 месец ги надигат други от 5 ,6 така4е вие си решаВАТЕ  Peace

# 209
Сладкишче и моето кръвно все е ниско,а сърцето ми ще изскочи-толкова учестено бие!
Последния път като го мерих ми беше 103/58,а пулса не помня,но все си гледам гърдите как се движат бързо,бързо!

абе моето кръвно си е 100/60 и не е мърдало откакто съм бременна, ама никой не ми е казал че е ниско newsm78. ти защо на твоето му викаш ниско newsm78

Общи условия

Активация на акаунт