xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 334
  • 343
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм още на студентска виза, ама аз 2003 август месец кацнах тука и нямам си идея за това дето питаш  newsm78

http://www.ice.gov/sevis/
По някое време след 9/11 въведоха компютъризирана система за студенти и exchange visitors. Смениха всички I-20та и поне в моя колеж беше пълна шаш и паника по този повод. I-20то един хвърчаш лист ли ти е, или няколко страници с бар-код отгоре?

# 196
Няколко листа с код отгоре. С тези шредъри сте за  newsm78 немога да го измисля сега. Дай да шредваме сега клаксоните като няма кой какво да прави. Значи пак да напомним: събота и неделя който е навит за телефонна либоф на конферентна въръзка, да дава тилифоня по личните да го дайлнем и него, засега сме се събрали 3-чки.... the more the merrier!

# 197
  • Boston, MA
Кой е чюфствителен, питам, кой? Да му свирна с клаксона?  Laughing

Шредвайте бе, не пречите! Grinning Някой нещо за децата каза, на мен ми идват в повече такива страхове, мъжът ми например бойкотира продукти, които правят страхови реклами (тип "ако не си купите еди-какво-си, нещо ще ви стане").

# 198
мъжът ми например бойкотира продукти, които правят страхови реклами (тип "ако не си купите еди-какво-си, нещо ще ви стане").

Кои например? Grinning

# 199
Дамите, които са били на студентска виза - някой помни ли дали 2003 бяха въвели SEVIS?   bouquet

Да, беше въведена системата.

# 200
Аз казах ли ви, че гледахме катеричка над два месеца в къщи. Онзи ден я пуснахме в парка

Squirrels are just rats with cuter outfits, нали знаете  Laughing

I beg to differ  Naughty Плъховете са мръсни и ровят в боклука, нашта катеричка беше много чиста и любвеобилна.  Heart Eyes
Държахме я в къщи, но последните 3 седмици преди да я пуснем я "разхождахме" в парка. Т.е. моят съквартирант де... той я водеше и я пускаше на едно дърво, тя лудееше там и като му омръзнеше я викаше да я прибираме. Звучи като майтап, ама е истина  newsm10

# 201
[
Дамите, които са били на студентска виза - някой помни ли дали 2003 бяха въвели SEVIS?   bouquet

Да!
Аз завърших 2003, имаше го вече.

...всъщност, чакай, май бъркам,  дали го имаше вече или тъкмо щяха да го въвеждат...?  newsm78

# 202
4baby... на 22 години с бебче  и образователно ориентирана,направо ме смайваш-честито!

g&i, призовавам те и теб да се саморазкритикуваш за паниката, която внасяш в редиците и да станеш подобаващо сериозна за възрастта и положението си. отивам да шредвам тайно.

Ей сега, само да си дошредя чувството за хумор и отивам в ъгъла да се срамувам. ( И все пак ти там... с Фокъров.. нали си знаеш...за нещата...да не почетвъртвам и плаша хората сега. Информирай ме кодирано, ако обичаш, че сме чюфствителни наоколо.)

А вие двячките да не сте един и същи човек  Laughing.  Що да кодирате ,много затудняващо ми се вижда ,направо на лични си праскайте. Wink

# 203
Мерси за комплимента  Embarassed Аз искам и още едно (бебе) ама мъжо нещо се опъва.... Вика имало време.... а бе всички мъже ли са такива  #2gunfire
Тия шредери ако не сте ги сънували още, скоро ще ги, да знаити!  Joy

# 204
  • Boston, MA
Хиър, скоро не се сещам, но това му беше един от доводите да не запазим стволови клетки, като се раждаше детето, според него банките ползвали такива тактики.  Rolling Eyes Ще ти кажа, като гледа някоя реклама и реши, че ще тури някой на черния списък (където са например местните новини, Найк, но те по други причини. Оф, май още съм болна, мътно ми е в главата).  Confused

МисисДжи, София ли е на аватара ти? Много е пораснала! И вече с кауза - да я изядеш!

# 205
MrsG, сега ти загледах и подписа  Joy Видях го този бисер на колежката Титка, и та-к-а-ааа ме сърбеше клавиатурата...ама реших, че не си струва усилията Crazy. Ама твоята е много добра стратегия  Joy

Исках много да я питам кой им ги "усигурява" нещата на американците  Mr. Green Пу, някой да ме светне, ако знае.

# 206
Хиър, скоро не се сещам, но това му беше един от доводите да не запазим стволови клетки, като се раждаше детето, според него банките ползвали такива тактики.  Rolling Eyes Ще ти кажа, като гледа някоя реклама и реши, че ще тури някой на черния списък (където са например местните новини, Найк, но те по други причини. Оф, май още съм болна, мътно ми е в главата).  Confused

И ние имаме черен списък, споделяй като имате ново попълнение.

Мисис Джи
, много сладка сигнатура.  Wink

# 207
Ей, колко много сте изписали. Аз съм обаче само за малко. Откакто децата са във ваканция нямам никакво време за нет Sad.
Исках да питам блажка за едни библиотекарски работи. Четох по повод посещението на Лора Буш в България, че имало някаква двустранна програма за обмен на книги между тук и там. Даже се споменаваше, че вече се намирали български книги по тукашните библиотеки.
Дали можеш да провериш, ако не те затруднява, като вътрешен човек за какво точно става дума? И дали човек може да си ги поръча тези книжки?

Весело лято на всички Simple Smile

# 208
  • Boston, MA
Хей, мишолинке, как са малките мишки?

Аз мисля да се самобанна от клюкарника за 1 седмица (патент на Кейси, не мога да не я спомена  Wink), само добро може да излезе от това.

# 209
Аз казах ли ви, че гледахме катеричка над два месеца в къщи. Онзи ден я пуснахме в парка

Ха, и ние на времето си гледахме една от бебе в блока във Варна. Бая на високо бяхме и колко слизаше долу до входа по кабеларката и все ходих да я прибирам с клетката. Иначе в къщи беше пусната и много обичаше да прави поразии със салфетки в кухнята. Един хубав пролетен ден явно влязла в разплоден период ни заряза и повече не я видяхме Mr. Green.

4бейби, видях че си от Варна, ама не съм те виждала никъде. Иначе те знам от Биберона Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт