АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 11 061
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Уаууу, какъв е този наплив към темата ни от 17 ч насам!? Sad
Дали да не се обединим с мартенски или майски мами!? Thinking

ПетяП, добре завърнала се!   bouquet Включвай се по-често!

Днес Вили ме изненада с две неща - първо научи се да прави "оуууу" и физиономийката й е точно такава -  ooooh!. После като се събуди от следобедния сън в 15,35 ч. - гърне, вода, отивам, да измия гърнето и докато се върна - тя пак заспала и хайде още един час. Shocked

Хайде до утре сутрин - надявам се не в трети пореден мой пост! Mr. Green

# 151
  • Boston, MA
Енви, как си?  Mr. Green

Юлче, честито второ пишле! Гледам, адаш ще си имаме!  Hug

# 152
  • Варна
Здравейте, момичета!
Не мога да се добера до компютъра, мъжа ми не стана 4 дена. Когато се уредя малкия идва да ме хапе и дращи ooooh!
Енви, сортер са ония играчки, в които се пъхат фигурки. Не намерихме по-евтин и парите пак свършиха. Взех пласмасови кубчета, реди кула от 2, ама го гризе яко.
Ники не се обрина от ваксината, дигна Т, но си беше от зъбите. Поне аз така мисля.
Юлче, честито ти момченце!
Пак окъснях, айде че утре в таз жега как ще протестираме newsm78

# 153
Мимка, Честит Рожден Ден! Бъди все така усмихната и лъчезарна, винаги да си здрава и да си много обичана от твоите съкровища!

# 154
Фил, при Стенли също нямаше реакция.

# 155
МИМКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!

Бубка, различно съм. Mr. Green

Моите деца трайно започнаха, да се събуждат в 5,30 ч.  #Crazy Няма събота, няма неделя! Ако така сме и на морето - ще ни изхвърлят от хотела. Обаче си кротуват до по-нормален час, т.е. майка им продължава, да дреме до към 7 ч. Blush

# 156
  • София
МИМКА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ!

И сега да се оплача. Снощи Реа за части от секундата си напъха цяла шепа малки камъчета в устата. Започна да се дави, аз ги извадих, но гърлото и се разрани. Такъв ужас преживях! Помислих си, че я губя! Не съм спала цяла нощ. Само за това си мислех. Нямах търпение да намеря разбиране тук. Това мъниче е целият ми живот, толкова я обичам! Незнам как майки си пребиват децата, сред какви хора живеем.

# 157
Мимка, ЧРД!!!  bouquet
Весел празник и много любов и грижи от любимите хора ти пожелавам Hug.
Пете, добре завърнала се.Гледам и съкварталец  си ми станала....Аз съм в Бъкстон/Павлово.За съжаление инфото за яслите е..трябва да си подала д-ти в първия раб.ден от годината за да имаш шанс за класиране.Юли е приет от септамври, но съм ги подала още на 3-ти януари.Такова е положението с яслите поне около нас/за съжаление и не само Sad.А ти къде точно живееш?
Юлче, честита пишона  Peace.Как ме кефиш само...имената ги измисляте много рано и категорично-дано да им носят късмет на малчовците.
Фил, с нетърпение чакаме новини и за вашето бебе. Party.
Ау, Енви....какво е това събуждане ooooh!-не искам да си спомням и нашия такъв период.Юли пък явно му е горещо нощем-и съответно се буди по няколко пъти в просъница, става и се сгромоласва после като талпа, от което се стряска и се събужда тотлано.Следва взимане при нас и така по няколко пъти на нощ CrazyСпи само по боди-с нищо не го завивам.Е как дъ го сложа съмо по пампа, все е смея така.а и аз самата не обичам да нямам дрешка отгоре си и може би затова не се решавам.Да свършват тия жеги че #Crazy
Реакция от ваксината очаквам тези дни, дано се размине без де...
хайде момичета пирятен ден и си стойте по къщите на хладно Naughty

# 158
Честит рожден ден, Мимка! Бъди винаги усмихната, щастлива и заградена от много, много любов!

Енви, Иво се будеше в този нечовешки час, докато бяхме в Пловдив. Спалнята там е източна и той се събуждаше кажи-речи с изгрева на слънцето и началото на горещината. Тук в София спалнята е западна и пак почна да си спи до 7.30- 8 сутрин. Освен това щорите са ни много плътни и е доста тъмно, това явно има значение.
Тази нощ се събуждам по едно време и го гледам - станал прав в кошарата и нещо си мърмори. Взех го при нас и не мръдна повече до сутринта. Снощи рева от зъби, но тази нощ беше много спокоен. Дано вече свършват тия горещини, че горкия се е оприщил целия.
Ванче, аз също не смея да го пусна само по памперс нощем, защото към 2-3 става доста хладно. Понякога даже му мятам един тензух отгоре. Иначе през деня спи голичък.
Вчера беше голям смях - пуснах го по гащи без памперс. Ходи да пишка на скрито в коридора (което е добре - не ми се наложи да мия мокет), а после не мога да го хвана да го преобуя - явно му хареса да му е мокро и прохладно. Гоних го из целия апартамент и най-накрая го приклещих зад един стол в спалнята  Mr. Green

Мерси на всички за пожеланията. Името е измислено много отдавна, ние обичаме да сме подготвени  Mr. Green Не е на никой роднина или познат, просто звученето ни харесва.

Рамама, това с камъчетата ми е много познато - само дето при нас са шепи пясък. За съжаление са много малки, не можеш нито да обясниш, нито да го накараш да плюе, нито да му изплакнеш устата. И лошото е, че даже и непрекъснато да си до тях, пак не е гаранция, че няма да стане нещо лошо. Най-големите произшествия винаги са ставали на една ръка разстояние от мен.

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 09:10 от юл4е

# 159

Бъди все така усмихната и лъчезарна
Специални целувки от зета

# 160
Здравейте!

Мимка, ЧРД!   bouquet

Енви, и Пресил днес заби кол в 5:30ч, явно от жегите Tired, хубавото е че после заспа пак.

ramama, представям си какво си изживяла Sad

# 161

Черпя по едно коктейлче днеска в жегата.
Мерси за пожеланията

# 162
  • Русе
Ето ме. Grinning

Честит Рожден Ден Мимка!

Бъди все така прекрасна и обичана!

Юлче, честито пишле! Sunglasses

ramama, неизбежни са тези неща  Peace- и Диляна вчера яде камъчета и си ги джвака като дъвка, и не съм сигурна, че ги извадих всичките Rolling Eyes...ама, в крайна сметка нали няма цедка на дупето... Embarassed Wink

Фил, Диди за първи път ми направи реакция към ваксина - точно към тази  Sad. На следващия ден - Т, от втория ден - обрив по цялото тяло, който мина за 3-4 дни (с нищо не съм го мазала). И нашето джи-пи каза, че по принцип не давала реакции тази ваксина, че била някаква френска ала-бала, ама не позна...То зависи и от партидата май. А защо те притеснява обрива? Това значи ли, че е заразоносител и може да навреди на бебчо? Thinking

Иначе, сондажът на Диди мина без никакъв проблем  Simple Smile - тя изобщо не разбра какво е станало, събуди се от упойката все едно нищо не е било. Много съм доволна от тази клиника! Ако бяхме в държавна, трябваше да ни хоспитализират (за няма нищо). Едвам сколасахме да слезем до морето, а най ме е яд, че не можах да видя rody и Теди. Бяхме отседнали в едни обсебващи братовчеди на мъжа ми, дето ни мъкнаха напред-назад  Close- как ни отпуснаха половин час да слезем сами до плажа, не знам  Whistling - довтасаха направо с колата до там и ни завлякоха на друго място.
Диди много добре си игра на пясъка, но не е очарована от водата. В началото постоя малко, но после при всяка вълна, обръщаше кръгом и се изнасяше с писъци... Crazy

# 163
Добро утро Hug

Честит Рожден Ден Мимка!  bouquet

ramama, много неприятно това с камъчетата.Теди лапа всичко от плажа-камъчета, дръвчета, мидички...фасове   #Cussing out  Направо не сварвам да взимам всичко от ръцете му, а той се хили.

# 164
Браво на смелата Диди Hug

Ние ходихме да му бият ваксината, не плака, ама сега в нас е много кисел и реве като магаре Tired
Чакам да ми донесат храната, да го нахраня и го слагам да спи, че малко да има тишина.

Тук е толкова топло, че само в банята стоим с Пресил.Обожава да го къпя, събират му се три къпанки за деня, още толкова да има пак няма да му стигат.

Общи условия

Активация на акаунт